Topic: Generalități
5 posts, 2224 views- Vatmanul constanțean
-
Posted:
-
Generalități
Vatmanul constanțean
În catalogul de vagoane al CFR Marfă la secțiunea dedicată seriei E, am găsit această listă de semnificații a abrevierilor. Știe cineva ce semnifică litera ,,u" din abrevierea ,,tu" (t-ul bănuiesc că vine de la tonaj)?
În catalogul de vagoane al CFR Marfă la secțiunea dedicată seriei E, am găsit această listă de semnificații a abrevierilor. Știe cineva ce semnifică litera ,,u" din abrevierea ,,tu" (t-ul bănuiesc că vine de la tonaj)?
Captură ecran (7).png (78.74 KB; downloaded 572 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Re: Generalitati
shoppy
"u" vine de la utila, este o transcriere gresita a informatiilor din compendiu, corect este:
- pe 2 osii:
cu lunigme utila ≥ 7.7m
cu sarcina utila ≥ 25t / ≤ 30t (adica intre 25 si 30t)
- pe 4 osii:
cu lunigme utila ≥ 12m
cu sarcina utila ≥ 50t / ≤ 60t
- pe 6 osii:
cu lunigme utila ≥ 12m
cu sarcina utila ≥ 60t / ≤ 75t
"u" vine de la utila, este o transcriere gresita a informatiilor din compendiu, corect este:
- pe 2 osii:
cu lunigme utila ≥ 7.7m
cu sarcina utila ≥ 25t / ≤ 30t (adica intre 25 si 30t)
- pe 4 osii:
cu lunigme utila ≥ 12m
cu sarcina utila ≥ 50t / ≤ 60t
- pe 6 osii:
cu lunigme utila ≥ 12m
cu sarcina utila ≥ 60t / ≤ 75t
- Vatmanul constanțean
-
Posted:
-
Re: Generalități
Vatmanul constanțean
Mă gândeam eu că acel "u" imediat după tone nu are niciun sens... Mulțumesc pentru informație!
Mă gândeam eu că acel "u" imediat după tone nu are niciun sens... Mulțumesc pentru informație!
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Se vand niste vagoane de marfa prin BRM.
BRM doreste valorificarea prin vanzarea vehiculelor feroviare, mijloace fixe din parcul centralizat al CNCF CFR SA, Statia CF PROGRESU, aprobate a fi scoase din functiune:
EACS, GGS, KS, ESX, GAGS, RGS, EAOS, ZAES, FACCPPS.
Se vand niste vagoane de marfa prin BRM.
BRM doreste valorificarea prin vanzarea vehiculelor feroviare, mijloace fixe din parcul centralizat al CNCF CFR SA, Statia CF PROGRESU, aprobate a fi scoase din functiune:
EACS, GGS, KS, ESX, GAGS, RGS, EAOS, ZAES, FACCPPS.
IP vanzare pachet autovehicule feroviare Progresu PR 104 din 12.05.2026.doc
IP vanzare pachet autovehicule feroviare Progresu PR 104 din 12.05.2026.doc (75.5 KB; downloaded 17 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cred ca trebuie eliberat spatiul ca vine santierul metroului, alta justificare nu vad.
Cred ca trebuie eliberat spatiul ca vine santierul metroului, alta justificare nu vad.