Topic: Achiziții de microbuze electrice din gama de 8 m prin PNRR
44 posts, 11263 views
📖 Pagination options
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Achiziții de microbuze electrice din gama de 8 m prin PNRR
V2A
Pe 12.01.2026 am adresat Direcției Transporturi din PMB următoarele întrebări:
Astăzi am primit răspunsul. Contractul cu BMC NU a fost semnat din cauza OUG 41/2025 privind unele măsuri referitoare la gestionarea achizițiilor prin PNRR și din fonduri publice naționale. Se așteaptă clarificări suplimentare din partea MDLPA.
Pe 12.01.2026 am adresat Direcției Transporturi din PMB următoarele întrebări:
1) Compania desemnată câștigătoare
2) Selectarea câștigătorului a fost efectuată pe 30.07.2025, ora 14:55, nu au existat contestații, dar licitația figurează și în prezent ”în desfășurare”, nefiind atribuită (potrivit SEAP). A fost semnat contractul cu respectiva companie? Dacă da, care este termenul pentru livrarea microbuzelor și a stațiilor de încărcare lentă și rapidă?
3) Dacă nu a fost semnat contractul, care sunt motivele?
Astăzi am primit răspunsul. Contractul cu BMC NU a fost semnat din cauza OUG 41/2025 privind unele măsuri referitoare la gestionarea achizițiilor prin PNRR și din fonduri publice naționale. Se așteaptă clarificări suplimentare din partea MDLPA.
Răspuns DT PMB 03.02.2026.jpg (376.3 KB; downloaded 1025 times)
- soldy
-
Posted:
-
Re: Achiziții de microbuze electrice din gama de 8 m prin PNRR
soldy
Astazi pe pasaj la Chitila a trecut un trailer cu un autobuz scurt vopsit in schema STB. Nu am apucat sa vad ce marca era.
Astazi pe pasaj la Chitila a trecut un trailer cu un autobuz scurt vopsit in schema STB. Nu am apucat sa vad ce marca era.
📖 Pagination options