Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528593 views
📖 Pagination options
- lilidrac
-
Posted:
-
Re: Discutii - Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii
lilidrac
Buget redus deocamdata.Nu hulim, cum ne indemna un coleg,dar parca se misca in reluare.Singurul santier unde se trage tare(doar e finalul) e Basarabul.Poate, din aprilie-mai, sa observam o inviorare si in alte parti.
Buget redus deocamdata.Nu hulim, cum ne indemna un coleg,dar parca se misca in reluare.Singurul santier unde se trage tare(doar e finalul) e Basarabul.Poate, din aprilie-mai, sa observam o inviorare si in alte parti.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Dotarea lu`Delta ACM ... aseara pe M Bravu era sa ma rastoarne o coloana de basculante de 22t pe la ora 19.00 ... coborau spre Vitan de la V. Luminoasa ... probabil spre santier se duceau ...
Dotarea lu`Delta ACM ... aseara pe M Bravu era sa ma rastoarne o coloana de basculante de 22t pe la ora 19.00 ... coborau spre Vitan de la V. Luminoasa ... probabil spre santier se duceau ...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai stai putin sa-si asambleze macaraua, ca altfel nu au cum sa bage armatura, deci degeaba foreaza.
Pai stai putin sa-si asambleze macaraua, ca altfel nu au cum sa bage armatura, deci degeaba foreaza.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Din ce am aflat nu prea au bani, din cauza asta anul acesta vom vedea cel mult pilele podului.
Momentan vor incepe forarea coloanelor in 1-2 saptamani.
Din ce am aflat nu prea au bani, din cauza asta anul acesta vom vedea cel mult pilele podului.
Momentan vor incepe forarea coloanelor in 1-2 saptamani.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii - Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unir
Nightwolf
Aici se mai misca ceva?? Am trecut sapt trecuta p`acolo, ma duceam la caz, a trebuit sa folosesc sensul opus spre pod ca pe sensul normal nicio sansa ... e fff aglomerat!!
Aici se mai misca ceva?? Am trecut sapt trecuta p`acolo, ma duceam la caz, a trebuit sa folosesc sensul opus spre pod ca pe sensul normal nicio sansa ... e fff aglomerat!!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cu proaspatul adoptat buget cu amendamente portocalii cu siguranta nu se va intampla mare lucru anul asta.
Cu proaspatul adoptat buget cu amendamente portocalii cu siguranta nu se va intampla mare lucru anul asta.
- pestisorul
-
Posted:
-
pestisorul
Nu se mai intampla nimic pe aici.
Doar niste "nenei" sudeaza de zor la armaturile care apar si prin poze, dar cred ca degeaba pentru ca "Foretis" a plecat de vreo saptamana si ceva.
Nu se mai intampla nimic pe aici.
Doar niste "nenei" sudeaza de zor la armaturile care apar si prin poze, dar cred ca degeaba pentru ca "Foretis" a plecat de vreo saptamana si ceva.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Adica au luat si utilajele ?
- pestisorul
-
Posted:
-
pestisorul
Situatia de azi
Utilaje:
- macara "Tatra"
- "senilata" din poza
Muncitori:
- "nenei" care sudeaza armaturi
Utilizator anonim wrote:
Situatia de azi
Utilaje:
- macara "Tatra"
- "senilata" din poza
Muncitori:
Pasaj MB48.jpg (134.56 KB; downloaded 3208 times)
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-850 ... -11-00.htm
Mihai Bravu (Luni, 18 aprilie 2011, 13:22)
Mihai Atanasoaei [anonim]
Am citit mai sus ca pasajul de la Mihai Bravu este blocat de mine, ca prefect al capitalei, fiindca ma " enerveaza ca se fac prea multe lucruri in Bucuresti". O scurta intrebare tehnica: are sau nu autorizatia de constructie toate actele legale in spate? Pentru ca PUZ nu are si se construieste ilegal. Din aceste motive am atacat-o. Instanta v-a sanctionat si la Berzei-Uranus, unde s-a demonstrat ca lucrati ilegal. Deci va blogati singur. Ce faceti dvs, domnule Primar, este sa va ascundeti sub fusta politicului cand sunteti prins in off-side.
Mihai Atanasoaei
Prefectul capitalei
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-850 ... -11-00.htm
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Tot de acolo:
Întrebarea nr. 18 marian spoiala
Buna ziua. Legat de PASAJ SUPRATERAN MIHAI BRAVU – SPLAIUL UNIRII, vreau sa intreb, avand in vedere sumele alocate prin bugetul pe 2011 pentru acest proiect, ce lucrari vor fi efectuate anul acesta.
Raspuns Sorin Oprescu: Va fi facut de comun acord cu constructorul cu plata intarziata la doi ani de zile, insa lucrarea este blocata de catre prefect, care cred ca-l enerveaza ca se termina multe lucruri in Bucuresti.
Tot de acolo:
Întrebarea nr. 18 marian spoiala
Buna ziua. Legat de PASAJ SUPRATERAN MIHAI BRAVU – SPLAIUL UNIRII, vreau sa intreb, avand in vedere sumele alocate prin bugetul pe 2011 pentru acest proiect, ce lucrari vor fi efectuate anul acesta.
Raspuns Sorin Oprescu: Va fi facut de comun acord cu constructorul cu plata intarziata la doi ani de zile, insa lucrarea este blocata de catre prefect, care cred ca-l enerveaza ca se termina multe lucruri in Bucuresti.
- pestisorul
-
Posted:
-
pestisorul
A "disparut" si "senilata". Pe santier se lucreaza doar la armaturi
pestisorul wrote:Utilizator anonim wrote:
Situatia de azi
Utilaje:
- macara "Tatra"
- "senilata" din poza
Muncitori:
A "disparut" si "senilata". Pe santier se lucreaza doar la armaturi
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Mai devreme de 2014 nu va fi gata asa ca nu va mai impacientati.
Mai devreme de 2014 nu va fi gata asa ca nu va mai impacientati.
- pestisorul
-
Posted:
-
pestisorul
s-a reluat lucrul pe santier. sa vedem cat îi tine
s-a reluat lucrul pe santier. sa vedem cat îi tine
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination