Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 796210 views

Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Re: Tarifele transportului public din București gexge

Vorbești prostii…nimeni din piața liberă nu poate repara V3A. Doar URAC are acest know how, și în ultima perioadă toate vagoanele care au iesit din uzină s-au dovedit a fi chiar fiabile, fără probleme în exploatare.

Re: Tarifele transportului public din București cris_m

Pai si nu o fi cazul sa scapam usor-usor de acest concept de tramvai (includ aici toate variantele si subvariantele)? Acesta are mai bine de jumatate de secol de exploatare, conditiile de transport oferite nu s-au imbunatatit semnificativ, tehnologia a evoluat si continua sa evolueze intr-un ritm alert, iar la un moment dat, sa spunem 10-15 ani, nu vor mai fi posibile aceste modernizari din lipsa de know-how, personal, echipamente, materiale etc. Si da, ii dau mare dreptate lui @shoppy, situatia de acum e ceva de genul "prinde orbu', scoate-i ochii", nu mai merge la nesfarsit asa... Un tramvai de conceptie mai noua (Imperio se autoexlcude, este tot o platforma de 20-25 de ani) este necesar cat de curand pentru a moderniza cu adevarat sistemul de transport cu tramvaiul.

Re: Tarifele transportului public din București punmeister

Asa si Avenio este un further-development al platformei Combino Supra de 20+ ani. Eu efectiv n-am mai vazut schimbari majore la NICIUN producator de tramvaie, mai putin Stadler cu TINA.

Re: Tarifele transportului public din București valy

Autobuzele și tramvaiele merg pe exact aceleași platforme de la începutul anilor 90.
La autobuze de la trecerea la podea 100% joasă nu știu ce alte schimbări semnificative au mai fost.

Re: Tarifele transportului public din București gexge

Așa și la Citaro, dpdv tehnic nu există diferențe majore între generația 2000 și generația 2026. Cu excepția motorizărilor și a tehnologiei mai noi, dar platforma tehnică e tot aia.

Re: Tarifele transportului public din București shoppy

Ce bine ca s-a gasit justificatia ca hotia de la URAC sa continue la infinit, ca toti ceilalti inginerii sunt fraieri si doar ei doar ei pot repara tehnologie de acum 40 de ani, si cine nu este de acord vorbeste prostii ca asa vvrea cineva care se mandreste ca a ajuns sa mearga bine tehnologia reostatica de acum 40 de ani reparata cu ciocanul si patentul.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Vlad242

Am și eu o întrebare, în caz că liniile 429,431,432 și 433 ar avea oprire la West Park, Primăria Domnești ar plăti pentru acestea? Menționez ca Centrul Comercial West Park aparține de UAT Domnești, nu cum cred unii că aparține de UAT Chiajna.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Phozziot

Are cineva idee daca se înființează sau se extinde o linie la capătul Agropol? Primăria Popești Leordeni a pus plăcută personalizată de ei la capatul Agropol, iar pe lângă 479, inaintea lui mai apare o linie ...
Este ideea ca multe persoane din Edenland/Intrarea Postavari, doresc sa aibe si ei transport public in comun.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Vlad242

cred că te referi la Euroland, nu Edenland. Edenland este tocmai în Balotești. Intrarea Postăvari, care face parte din satul Postăvari, se află pe raza județului Călărași.

Ma scuzi, la Euroland făceam referire. Iar in plus, Intrarea Postavari este la limita. Nu cred ca moare nimeni daca merge autobuzul 10 metri in judetul Călărași..

Re: Discuții diverse despre transportul în comun BGP2597

S-a discutat de nenumărate ori că legislația existentă nu permite extinderea serviciilor în alte județe, indiferent că vorbim de 10m, 1km sau 100km. Cât despre Euroland, pare să aparțină de Comuna Glina, prin urmare, dacă locuitorii din zonă vor transport, trebuie să se adreseze Primăriei Glina să ceară acest lucru.

Pai in contextul asta atunci nici 406 nu ar mai trebui sa circule 1.3 km pe Șoseaua Independenței si nici 472 nu ar mai trebui sa circule 3.2 km in Județul Călărași.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Gabi23

Allegria Residence aparține Comunei Glina. Au fost realizate anumite amenajări în zonă pentru un capăt de linie.

Pai si cum se va proceda? Se va extinde 479? Pentru ca la Agropol pe plăcuța mai apare o linie

Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464038 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”