Topic: Situatia parcului inventar TCE
31 posts, 13797 views
📖 Pagination options
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Re: Situatia parcului inventar TCE
Adrian.B
După ce sursă ai dat copy-paste la mesajul meu? Lista este incorectă.
După ce sursă ai dat copy-paste la mesajul meu? Lista este incorectă.
- Andrei2.0
-
Posted:
-
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Lista vehiculelor active, retrase, conservate și casate ale TCE Ploiești.
Lista autobuzelor care nu mai circulă este în curs de actualizare, imediat ce se vor lua decizii oficiale. Urmează o perioadă în care o parte dintre ele vor fi retrase.
Lista vehiculelor active, retrase, conservate și casate ale TCE Ploiești.
Lista autobuzelor care nu mai circulă este în curs de actualizare, imediat ce se vor lua decizii oficiale. Urmează o perioadă în care o parte dintre ele vor fi retrase.
- Andrei2.0
-
Posted:
-
- edy
-
Posted:
-
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
5077 are probleme pe partea electronică și are șanse minime să mai revină, ținând cont că urmează tramvaie noi. Vatmanul titular a preluat alt vagon.
3153 cred că împlinește deja 1 an de când este defect, tot electronic. Am impresia, deși nu sunt sigur, că este deja donator.
Andrei2.0 wrote here:
077,3060 si 3153 de ce sunt retrase?
5077 are probleme pe partea electronică și are șanse minime să mai revină, ținând cont că urmează tramvaie noi. Vatmanul titular a preluat alt vagon.
3153 cred că împlinește deja 1 an de când este defect, tot electronic. Am impresia, deși nu sunt sigur, că este deja donator.
- Oko21
-
Posted:
-
Oko21
077 ca si echipa..in moarte clinica (este vopsit in culorile echipei Petrolul).Pai tramvaiele noi vin de anul asta? Nu la anul?
077 ca si echipa..in moarte clinica (este vopsit in culorile echipei Petrolul).Pai tramvaiele noi vin de anul asta? Nu la anul?
- Andrei2.0
-
Posted:
-
Andrei2.0
Anu asta abia vine primul🙂... La anul vin restul.. în 2028 intra în circulație... Vom vedea🙃
Anu asta abia vine primul🙂... La anul vin restul.. în 2028 intra în circulație... Vom vedea🙃
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Situația parcului inventar TCE
Andrei Andraș
De unde această certitudine? Licitația este încă la evaluarea tehnică a ofertelor.
Într-un scenariu optimist, prima garnitură ar putea ajunge în depou în vara anului 2027.
De unde această certitudine? Licitația este încă la evaluarea tehnică a ofertelor.
Într-un scenariu optimist, prima garnitură ar putea ajunge în depou în vara anului 2027.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Nu a zis nimeni că vin vagoane anul acesta. Parcul s-a redus de la 23 la 18 vagoane necesare. Deci tramvaie avem suficiente. Posibil să nu mai fie nevoie nici de vagoanele KT4DM.
Nu a zis nimeni că vin vagoane anul acesta. Parcul s-a redus de la 23 la 18 vagoane necesare. Deci tramvaie avem suficiente. Posibil să nu mai fie nevoie nici de vagoanele KT4DM.
- Andrei2.0
-
Posted:
-
Andrei2.0
3052 e defect și el. 3041 și 3052 au rămas fără motor. 3146 și 3155 sunt și ele defecte. 3131 parca mai este defect.
3052 e defect și el. 3041 și 3052 au rămas fără motor. 3146 și 3155 sunt și ele defecte. 3131 parca mai este defect.
- Andrei2.0
-
Posted:
-
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Este retras si garat cu usile blocate. Are pana si ITP-ul expirat.
Este retras si garat cu usile blocate. Are pana si ITP-ul expirat.
- David Gabriel
-
Posted:
-
David Gabriel
3131 nu e defect,joi era pe 30
Andrei2.0 wrote here:
3131 nu e defect,joi era pe 30
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)
•
Choose destination