Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

5406 posts, 1747552 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 377 378 379 380 381 382 383  ... 387

📖 Pagination options
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor STB6228

Cred că 4890 este primul Mercedes Citaro E4 care se implică într-un  incident cu geamuri sparte la peretele cabinei, nu am văzut în acest topic astfel de mesaje gen „4xxx/62xx va lipsi o perioadă pentru înlocuirea unui geam spart/geamurilor sparte de la peretele cabinei.”
Apropo, geamurile de la peretele cabinei la 4890 cum s-au spart? Călătorul drogat a luat ciocanul de spart geamul sau cum?

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Gabi23

Au fost de-a lungul anilor geamuri sparte și la peretele cabinei. Nu înseamnă că aici e consemnat orice incident.
Da incidentul a fost unul grav, din fericire nu a avut „treabă” cu șoferul. Și șansa ca incidentul să se petreacă în proximatiatea Secției 19 Poliție.  

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor V2A

REDX wrote here:
Autobuzul Otokar Kent C-12 6402 urmează să revină în circulație după o perioadă de 9 luni și câteva zile de imobilizare, din cauza incendiului suferit. Acesta a luat recent ITP-ul, fiind valabil până în data de 30 Iunie 2026.

A revenit 6402, pe linia 112.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor shoppy

Poate ca asa se conving si soferii ca nu cabina ci alte mecanisme sunt cele care ii protejeaza cu adevarat.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor REDX

De la Autobaza Giurgiului, a revenit în circulație autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 4742, după o perioadă de absență de peste un an. Acesta a fost repartizat, la schimbul 2, pe linia 104.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor vl273

In sfarsit! :popa:  Mult le-a mai luat….

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Gabi23

4851 va lipsi o perioadă pentru înlocuirea geamului de la afișajul frontal.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor survola

Astăzi dimineață pe Str. Luica (direcția Șos. Giurgiului):
# 4309
20260201_085324.jpg (1.06 MB; downloaded 1866 times)
# 6651
20260201_085347.jpg (1.53 MB; downloaded 1866 times)

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor ikarus13

Alt Otokar care o sa lipseasca ceva vreme cu motor defect, ramas fara ulei evident (deja devine obisnuinta)...6688

Nu au martor de nivel scazut la ulei?

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor ikarus13

Din ce am înțeles martorul de ulei se aprinde în ultima clipă când nu mai ai ce să faci.
La antigel știu sigur că se aprinde când lipsesc 20 de litrii.

La Mercedes nu se întâmplâ așa ceva. Vehiculul anunță șoferul și dacă lipsește un litru.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Nenea_titi

Păi ce s-a întâmplat cu uleiul ?
- Nu a fost pus cât trebuie?
- L-a pierdut? Filtru nestrâns, bușon slăbit care a căzut pe drum, garnituri de carter ? Astea se mai schimbă și ele periodic.
- L-a consumat ? 24 L ? Asta înseamnă că mergea cu fum albastru, a făcut DPFul țăndări. Sau a luat-o pe ulei ?

E o mașină cu +400 kkm. Mentenanța se face ?

Eu cred că mașinile nu sunt așa proaste, eu cred că mentenanța este sub orice critică. Mână de lucru slabă, materiale de calitate proastă. După faza cu adblue în rezervorul de motorină la un Hybrid...nu știu la ce să mă aștept bun.

Parca la faza cu adblue nu ni s-a spus nici macar functia persoanei care a facut minunea.
Si pana la urma kilometrii sau orele de functionare nu se potrivesc cu concediile titularilor, deci mentenanta ca la carte tot nu o sa poti sa faci, aia e.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor hADRIAN

Asa cum anunta colegul V2A, 4677 a revenit dupa aproape 5 ani, azi prezent pe 117

Go to page:  1  ... 377 378 379 380 381 382 383  ... 387

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”