Topic: Repartizarea tramvaielor
2579 posts, 777887 views
📖 Pagination options
- STB738
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
STB738
Am înțeles undeva că, tramvaiul V3A-2010-CA 311, a fost transferat de la Militari, la Alexandria, este adevărat?
Am înțeles undeva că, tramvaiul V3A-2010-CA 311, a fost transferat de la Militari, la Alexandria, este adevărat?
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Conform listei, nu a fost transferat la Alexandria, este doar ținut acolo și stă indisponibil.
Conform listei, nu a fost transferat la Alexandria, este doar ținut acolo și stă indisponibil.
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
Din cele spuse de repartizoarea de la Depoul Alexandria momentan lotul de imperio din linia 32 nu va circula din motive de siguranta. Sunt foarte curios ce vor face cand parcul revine la normal....
Din cele spuse de repartizoarea de la Depoul Alexandria momentan lotul de imperio din linia 32 nu va circula din motive de siguranta. Sunt foarte curios ce vor face cand parcul revine la normal....
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Presupun că vor face schimb cu tramvaiele din celelalte linii care folosesc V3A de la Alexandria și vor repartiza Imperio alocate liniei 32 pe acele linii.
Presupun că vor face schimb cu tramvaiele din celelalte linii care folosesc V3A de la Alexandria și vor repartiza Imperio alocate liniei 32 pe acele linii.
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Dispoziția de reținere în depou este cel puțin până pe 7 ianuarie inclusiv.
Dispoziția de reținere în depou este cel puțin până pe 7 ianuarie inclusiv.
- Valixcz
-
Posted:
-
Valixcz
Tramvaiele Imperio au revenit de astăzi în circulație pe linia 32.
Tramvaiele Imperio au revenit de astăzi în circulație pe linia 32.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
moonteanu
Am și eu o mică întrebare: De ce nu s-au introdus pe linia 14, cât este deviată, tramvaiele V3A-2010-CA de la Depoul Colentina. In schimb, au ales să le țină în depou weekendul ăsta...
Am și eu o mică întrebare: De ce nu s-au introdus pe linia 14, cât este deviată, tramvaiele V3A-2010-CA de la Depoul Colentina. In schimb, au ales să le țină în depou weekendul ăsta...
-
- cristi_158
-
Posted:
-
-
- cristi_158
-
Posted:
-
cristi_158
V3A-PPC 303 se află astăzi pe linia 10.
Update: S-a mutat pe linia 1 la sch 2.
V3A-PPC 303 se află astăzi pe linia 10.
Update: S-a mutat pe linia 1 la sch 2.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
In ce fel este aceasta repartizare speciala si nu incalca regulamentul forumului? Forumul nu e dispecerat.
In ce fel este aceasta repartizare speciala si nu incalca regulamentul forumului? Forumul nu e dispecerat.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Este un imprumut de la Depoul Dudesti. De-a lungul timpului, pe inelare, au mai fost 146,169,262 si chiar 303.
Este o repartizare mai stranie datorita faptului ca este tramvai de Titan.
Este un imprumut de la Depoul Dudesti. De-a lungul timpului, pe inelare, au mai fost 146,169,262 si chiar 303.
Este o repartizare mai stranie datorita faptului ca este tramvai de Titan.
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
Mr. Tramvai
Isi aduce aminte de vremurile cand circula pe 46
De asemenea, 099 circula pe 21, împrumutat de... Dudesti...
Isi aduce aminte de vremurile cand circula pe 46
De asemenea, 099 circula pe 21, împrumutat de... Dudesti...
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
📖 Pagination options