De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Proiect foto despre București – transporturi, oameni, spații

1 post, 166 views
Proiect foto despre București – transporturi, oameni, spații pantograful

Salutare tuturor 👋,

Mă numesc Mathieu, sunt fotograf-autor și pasionat de transportul public (și cititor al forumului metrouușor de ceva vreme... chiar de foarte mult :) cu toate ca foarte rar am scris pe aici). Vin destul de des la București, iar acum lucrez la un proiect fotografic personal despre oraș.

Proiectul este axat, într-un mod destul de liber, pe riscul seismic, dar mai ales pe relația mea personală cu Bucureștiul — oraș în care m-am născut (mamă româncă, tată francez), chiar dacă am crescut în mare parte la Paris. Este un proiect artistic, nu jurnalistic sau comercial.

Pentru asta, aș avea nevoie de puțin ajutor și m-am gândit să întreb aici. Caut, dacă se poate:

- persoane care ar accepta să fie fotografiate (portrete) — mă interesează orice fel de persoane, indiferent de vârstă, gen, ocupație etc.,
- locuri legate de transporturi: depou, cabina de conducere, post de comandă, spații tehnice,
- sau un interior (apartament, spațiu privat) unde aș putea face câteva fotografii.

În schimb, pot oferi toate fotografiile realizate, fără nicio restricție, pentru uz personal, online, comunicare, forum etc.

O primă schiță a proiectului (încă în lucru) poate fi văzută aici:
👉 https://www.mathieupapion.com/hyper

Voi fi la București peste aproximativ 10 zile, deci dacă cineva este interesat, are o idee, un contact sau pur și simplu vrea să ajute, mi-ar face mare plăcere să discutăm (aici sau prin mesaj privat). Oricum mai vin din când in când !

Mulțumesc mult și toate cele bune!
Mathieu

Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464043 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”