Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 793937 views

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun sorin.niculescu_

Având în vedere că este și zona unde artista a copilărit, mi se pare un omagiu, ceva foarte frumos de pus în aplicare. Da, inițiativa este una foarte bună!

Re: Discuții diverse despre transportul în comun WT_fan06

Oricine poate trimite petiții către TPBI, argumentând necesitatea, și nu are nevoie de susținerea forumiștilor să facă asta. TPBI e cea care trebuie convinsă, deci la urma urmei opiniile forumiștilor nu sunt atât de relevante pentru a valida sau nu demersul.

Dinspre partea mea încurajez pe oricine să vină cu idei și să trimită petiții și sunt interesat să văd ce răspunsuri primiți.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun shoppy

Puteti face si o petitie online pe platforma de petitii.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun 1.cremsnit

Mi se pare o initiativa interesanta, dar cred ca intai trebuie adresata si lamurita partea de colaborare a sa cu serviciile secrete ale Romaniei fasciste: care a fost contributia acesteia? ce impact a avut?

Nu mi-as dori sa fie un alt nume din (deja) lunga lista de nume de politicieni sau artisti/scriitori aliniati fascismului care au devenit toponime in Bucuresti.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Vlad242

Am trimis eu o petiție către TPBI referitor la redenumirea stației Verzișori in Maria Tănase.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Linia483

sorin.niculescu_ wrote here:
Pe lângă asta, eu m-am săturat de faptul că anumite anunțuri mai „banale”, precum desființarea anumitor stații, sunt anunțate DOAR pe site-ul STB, spre exemplu. De ce TPBI nu le comunică?

Mda... O problemă destul de veche. Nu se anunță deoarece STB crede că toți din cei 2.3 milioane de locuitori ai Bucureștiului au : 1. X/Twitter, 2. InfoTB sau 3. Site-ul oficial STB (Numit la fel că aplicația). Dau un exemplu din afara Bucureștiului (că în Capitală se anunță măcar într-o formă) : stația la care coboram eu, Răzorului, aferentă lui 483, a fost desființată fără anunț. După aceea, timp de vreo 4 luni, în zona unde era stația au rămas niște hârtii care spuneau că stația „a fost desființată temporar“, dar care și acelea au fost date jos după cele 4 luni, iar eu am rămas fără opțiuni pentru a ajunge mai repede acasă. Așa e la STB.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Gabi23

Păi la „Răzorului” era deranjat propietarul în poarta căruia era amplasată, iar stația General Praporgescu este relativ aproape. Stația este suspendată la solicitarea Primăriei Comunei Chiajna.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ByOnu

Asta cu proprietarul deranjat pentru care se suspenda statia din fata imobilului este un precedent periculos... :( Nu e proprietar pe trotuar.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Costin

Atunci cand s-a pus gazon pe Calea Rahovei, s-a vehiculat ca a fost cu aprobarea STBului. Acum ca tramvaiul in Rahova e dat peste cap, Imperio nu mai pot circula, si se incearca carpirea liniei, ma intreb si eu: cine a zis ca “sigur dom primar, cum sa nu, puneti gazon, nu se poate fara!” suporta vreo consecinta? Administrativa, morala, legala, de vreun fel?

Re: Discuții diverse despre transportul în comun essco

ByOnu wrote here:
Asta cu proprietarul deranjat pentru care se suspenda statia din fata imobilului este un precedent periculos... :( Nu e proprietar pe trotuar.

N-ai mai avea acelasi discurs daca ai fi tu proprietarul deranjat...

Re: Discuții diverse despre transportul în comun WT_fan06

Dar oare călătorii care foloseau respectiva stație nu au voie să aibă acel discurs și poate chiar să depășească numeric proprietarul deranjat de un serviciu public?

Sigur că oricine are dreptul să reclame orice la primărie, deci partea cea mai gravă este că primăria a dat curs acelei solicitări venite de la proprietar, realizându-se încă un precedent periculos (că au mai existat cazuri în trecut).

@Linia483, ce poți face este ca tu și alți călători afectați de această schimbare să trimiteți petiții la primărie, TPBI și operatorul de transport pentru reînființarea stației.

Eu nu am spus ca e corect sau ca nu; pur si simplu am spus ca daca era el proprietarul, ar fi reactionat diferit. La fel si tu.
In plus, am cautat dar n-am gasit nicaieri ca aceea a fost cauza desfiintarii. Se pare ca motivul cu "deranjarea proprietarului"este fals. Deci, fake news, Gabi23!
"Autobuzele liniilor 106, 434 și 483 vor circula pe trasee modificate în perioada luni dimineață – miercuri seară, din cauza lucrărilor la rețeaua publică de canalizare din zona intersecției Bulevardul Iuliu Maniu – Strada Dezrobirii, informează Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI)."

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Gabi23

Cred că am totuși o vechime și o acuratețe a informațiilor aici ca să nu vin cu „fake news”  ;)
Nu are legătură cu devierea la care faci referire, atunci nu au fost efectuate pentru liniile menționate stațiile Răsăritului, Piața Gorjului și Roșia Montană.

Atunci arata-ne o dovada ca a fost suspendata datorita proprietarului din dreptul statiei. Altfel, ramane la stadiul de zvon.

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”