MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21)

1073 posts, 495552 views

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77

📖 Pagination options
Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21) shoppy

Nu poti sa ai BM in exploatare normala pe Gara de Nord - Straulesti din cauza incompabilitatii cu semnalizarea, am mai explicat, pe Gara de Nord - Jiului este o situatie speciala cu un singur tren pe sens.

Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21) punmeister

Dupa logica asta M5 trebuia sa ramana muzeu pana la omologarea BM4.

Nu stiu cum este pe M5, nu au semnalizare si sunt mai multe trenuri in acelasi timp pe acelasi sens?

Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21) Mihai Neagu

Gabyyyyyy9001 wrote here:
Nu asta am vrut să zic, mă refeream ușor ușor, că o să înceapă să le retragă, măcar de ar băga BM2/BM21 și pe M4, deoarece IVA au vârsta de pensionare cu mult depășită, dar mda, rămâne de văzut

Pai si ce faci retragi IVA, bagi BM2/21 pe M4 si dupa ramai fara trenuri suficiente pe M1/3?? Sa nu uitam ca in momentul asta nu avem trenuri noi comandate pentru M4!!! A fost doar o situatie de forta majora ca sa nu fie lasati de izbeliste calatorii.

shoppy wrote here:
Nu stiu cum este pe M5, nu au semnalizare si sunt mai multe trenuri in acelasi timp pe acelasi sens?

Pe M5 este folosit Alstom URBALIS 400 CBTC, cu totul altceva fata de Bombardier CITYFLO 350 imbarcat pe
BM2. Si da sunt mai multe trenuri.

Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21) BGP2597

Pe M5 se circulă pe bază de semnale optice, fără ATO, deci există o minimă protecție.

Daca este asa atunci se poate ca toata reteaua sa mearga pe semnale luminoase si atat.

Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21) BGP2597

Teoretic da, practic circulația pe bază de semnale luminoase este o soluție de avarie cu un nivel mai redus de protecție. La circulația pe bază de semnale luminoase mecanicul are control complet asupra trenului (de aceea și accelerările și frânările bruște/inconsistente).

Cu mențiunea foarte importanta ca M2 NU mai are semnale optice inafara zonelor cu schimbatoare de cale. M2 foloseste aproape exclusiv cab signalling.

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”