Transportul feroviar în RomâniaPrezentări și discuții - material rulantRame electrice și automotoare

Topic: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL)

51 posts, 16064 views

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Ferotrafic TFI ALEXCFRBV

6Eu sunt autorul pozei primite de tine @byonu

Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători Andrei Andraș

A trecut una acum în viteză spre Predeal, probabil ca RE 11034.

Ar fi utilă schimbarea operatorului din titlul topicului.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Ferotrafic TFI ByOnu

ALEXCFRBV wrote here:

Inteleg, am actualizat mesajul initial cu aceasta informatie. Este in regula sau ai dori sa inlatur fotografia?

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Ferotrafic TFI ikarusbus

Sugerez și schimbarea numelui subiectului, din moment ce e clar că ne-am luat mare sike și nu au fost achiziționate de Ferotrafic.

Au fost deja codificate UIC:
94 53 9 020 101-6 RO-RCBV
94 53 9 020 201-x RO-RCBV
sursa: captură video Facebook: Daniel Crețu via Trenuri Românești
IMG_6662.jpeg (185 KB; downloaded 2830 times)

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Ferotrafic TFI ALEXCFRBV

ByOnu wrote here:
ALEXCFRBV wrote here:

Inteleg, am actualizat mesajul initial cu aceasta informatie. Este in regula sau ai dori sa inlatur fotografia?

Da poate sa ramana poza ca mesaj postat de tine.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători shoppy

01 in circulatie pe Bucuresti - Brasov

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători neoman

Ce "frumos" pleacă cu ușa deschisă.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători FabiM

Ei, asta cu ușa e ceva clasic, încă se pleacă așa cu orice e mai vechi de 10 ani de la rame până la autobuze.

Arată decent pentru vechimea lor și cred ca e un pas înainte, nu uitați cu ce bombe se prezentau până de curând, de la locomotive la ramele RIO.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători shoppy

Nu s-a plecat la intamplare, se vede ca mecanicul a dat de 2 ori comanda de inchidere a usilor iar usa s-a miscat si s-a deschis la loc, deci aolo era un calator care tinea apasat butonul de deschidere, mecanicul s-a uitat acolo de 2 ori si inainte si la plecare, apoi usa s-a inchis imediat normal.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători Gabi23

01 în această seară ca tren București - Brașov:
ZR 101 - Periș - 26.12.2025.jpg (330.62 KB; downloaded 1926 times)

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători BB16583

Bună din Franța

Deci, Régio a preluat toate garniturile CFL la Ferotrans?

Și credeam că garniturile trebuiau să aibă aer condiționat având în vedere traseul 😕 sunt surprins să nu văd aparatele de aer condiționat pe acoperiș

Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători Andrei Andraș

Ferotrans n'a rien à voir avec cet achat ; il s'agit d'une fausse information diffusée par une publication prétendument "professionnelle". L'identité de l'acheteur étant inconnue, la publication affirmait que Ferotrans avait également acheté ces trains car elle avait auparavant acquis divers trains et wagons en Europe dans l'intention de les détruire.

Il y avait deux transports, le premier de 4 trains (2001, 2016, 2019, 2021) et le second de 6 (2002, 2006, 2007, 2013, 2015, 2020). Actuellement, seul un train a été rénové: peinture extérieure, assainissement intérieur, installation d'une machine à café et d'une machine avec divers produits, et, oui, des unités de climatisation ont également été installées à l'entrée du salon depuis le milieu.

Actuellement, le train circule uniquement entre Brașov et Bucarest, mais il devrait également desservir la ligne Bucarest - Adjud, ainsi que d'autres lignes en Moldavie.

L'acquisition de ces trains visait principalement à remplacer les rames BB+RIO.

Re: Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) - Regio Călători Gabi23

Se lucrează și la cele pentru Ferotrans:
Screenshot_20251229_210146_Facebook.jpg (349.34 KB; downloaded 1561 times)

Rame electrice seria 2000 (ex-CFL) Andrei Andraș

Interesant. Înseamnă poate că primele 4 aduse sunt ale Regio Călători și celelalte 6 ale Ferotrans... Sau m-aș mai gândi la varianta de a fi fost cumpărate toate de Regio, dar să închirieze unele la Ferotrans, că în afară de ei, recent, nu s-a mai uitat nimeni la material rulant franțuzesc. 🤷

Citisem o știre cum că Ferotrans ar amâna intrarea pe traseu din cauza lipsei de personal.

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Rame electrice și automotoare  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466361 posts in 5823 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”