MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII Stația Gara Băneasa

45 posts, 10061 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII Stația Gara Băneasa shoppy

Poate sa toarne PM si tavanul si apoi acolo sa le acopere, lafel si la PPL, om vedea.

Re: DISCUȚII Stația Gara Băneasa satanistu

Asa ma gandeam si eu, dar par prea lenti pentru Septembrie, la fel ca la PPL :)))

Re: DISCUȚII Stația Gara Băneasa survola

Eu credeam că se face subtraversarea șoselei,  cu acel pasaj pietonal.

https://www.digi24.ro/stiri/noi-restrict ... -2954453

Potrivit Brigăzii Rutiere, pentru continuarea lucrărilor aferente execuţiei magistralei de metrou M6, începând din 5 octombrie, se va institui o nouă etapă a restricţiilor în intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti - Str. Tipografilor (Fântâna Mioriţa). Astfel, se va închide total accesul înspre/dinspre Str. Tipografilor, respectiv va fi restricţionată banda de întoarcere de pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, pe sensul dinspre Piaţa Presei Libere.

Vineri spre sambata la 2 noaptea se lucra, apropo de promisiunea ca se va lucra in 3 schimburi.

Se extind restrictiile de circulatie iar trecerea de pietoni se muta, se pregatesc pentru accesul de vis-a-vis.

Din cauza gropilor din asfalt blocajul de trafic cauzat de restrictia de circulatie de aici pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti are o lungime de 2 statii de metrou, incepe de la Tokyo :) .

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII Stația Gara Băneasa sab

Aici au fost demolati peretii mulati ?
4.jpg (734 KB; downloaded 1505 times)

satanistu wrote here:
Se extind restrictiile de circulatie iar trecerea de pietoni se muta, se pregatesc pentru accesul de vis-a-vis.

Aseară cred că au făcut noua deviere a benzilor spre vest.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII Stația Gara Băneasa sab

satanistu wrote here:
08 03 2025 - Au turnat plafonul statiei in partea nordica se vad si cofrajele pentru stalpii de sustinere.

O corecție, NU au turnat planseul la Gara Băneasa, ce se vede este doar o shapa de nivelare. Peste ea se va monta armatura și a abia apoi se va turna primul planșeu de beton propriu-zis.
Se vede marcat cu negru pe peretele de beton vertical rămas unde va fi planseul.

Pare sa fi demolat partea de sus a peretilor mulati, nu inteleg ce castiga acum din asta, mai ales ca acum trebuie sa se descurce si cu sustinerea malurilor de pamant.
Parca in informarea publicata devierea trebuia sa fie pa partea opusa nu in mijloc dar macar s-a respectat termenul.

Cred că o să vină cu armătura pentru grinda de coronament și apoi toarnă din nou beton pentru aceasta.
Așa au făcut / fac la stația de la aeroport.

O fi ajuns măcar un TBM până aici?

Am cativa angajati pe Linkedin (inclusiv operatorii de TBM!) si nu au anuntat nimic, iar ei deobicei posteaza cand se fac breakthroughuri.

Sursa : Liviu Chirita - Linkedin - acum 2 saptamani - statia Gara Baneasa:
gbaneasa1.jpg (494.32 KB; downloaded 478 times)
gbaneasa2.jpg (484.48 KB; downloaded 478 times)

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”