Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Ştiri, proiecte, perspective

1915 posts, 705522 views

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 137

📖 Pagination options
Re: Stiri, proiecte, perspective lucianxx9o

Ce-a mai buna solutie pentru spatiul de pe unirii este un centru financiar  (zgarie nori, cladiri futuriste....) "fara malluri si alte  creste livecentre comerciale mari pentru nu alul traficului".
Multe capitale au construit un centru financiar in centrul orasului....ei bn sa skimbam putin fata orasului
Este un spatiu foarte mare un parc nu are rost sa fie construit mai ales langa bulevarde: cand mergem in parc ar trb sa fie liniste fara zgomotul traficului

Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

@lucianxx90:
Ai aprins fitilul pentru 'o bomba cu explozie intarziata', ce ar cam sta sa-ti 'explodeze' in nas... :ugeek:
Sa nu zici ca nu te-am 'prevenit'... :o
Dupa 'umila' mea parere ar trebui sa se incerce sa se impace si 'capra si varza'... :shock:
Niste 'zgarie-nori' intr-o mare de verdeatza ar fi 'solutia ideala'... :mrgreen:
Doar ca ne-ar trebui niste 'urbanisti creativi' si niste factori politici 'inovativi'...slaba sperantza... :?

P.S.
Am 'vizionat' la fatza locului 'Petronas Towers' in Kuala Lumpur, si sunt turnurile alea 'megalomanice' inconjurate de un parc absolut 'splendid', desi sunt 'constructor' am apreciat mai mult parcul decat 'mega-towers'... ;)

Re: Stiri, proiecte, perspective Dominatrix

lucianxx9o wrote:
Este un spatiu foarte mare un parc nu are rost sa fie construit mai ales langa bulevarde: cand mergem in parc ar trb sa fie liniste fara zgomotul traficului
Parcurile si spatiile verzi nu produc nimic, dar cladirile de birouri produc bani multi, cam asa se pune problema in capitalismul salbatic romanesc.
subway guru wrote:
Niste 'zgarie-nori' intr-o mare de verdeatza ar fi 'solutia ideala'... :mrgreen:
Doar ca ne-ar trebui niste 'urbanisti creativi' si niste factori politici 'inovativi'...slaba sperantza... :?
Sigur ca asta ar fi o solutie mai buna, dar in Bucuresti nu se pun in practica solutii bune din motivul de mai sus. In legatura cu factorii politici, sper ca problemele politice din iad vor fi mai importante, astfel incat dracul sa-i ia la el pe halaici, ciorbari, lisi, marinari, videni, doktori fonfaiti si alti golani, sa faca acolo campanie electorala. Amin.

Re: Stiri, proiecte, perspective andrei11

subway guru wrote:
O parcare cu şase etaje se va ridica în zona protejată istoric Armenească

Iar o ziarista care gandeste evident cu ****** ( m-am autocenzurat ).
In zona aia protejata unde vor sa construiasca parcarea e maidan infect de vreo 15 ani. Si putin mai incolo este parasita o constructie nou nouta  :!:
Si langa maidanul infect - care si acum e parcare, mai sunt niste cladiri la fel de infecte, inclusiv bordeluri de cea mai joasa clasa.
Si atunci de ce 'zona protejata istoric' vorbim ? Vorbim sa ne aflam in treaba, ca deobicei  :twisted:

Re: Stiri, proiecte, perspective DocOctavius

andrei11 wrote:
subway guru wrote:
O parcare cu şase etaje se va ridica în zona protejată istoric Armenească

Iar o ziarista care gandeste evident cu ****** ( m-am autocenzurat ).
In zona aia protejata unde vor sa construiasca parcarea e maidan infect de vreo 15 ani. Si putin mai incolo este parasita o constructie nou nouta  :!:
Si langa maidanul infect - care si acum e parcare, mai sunt niste cladiri la fel de infecte, inclusiv bordeluri de cea mai joasa clasa.
Si atunci de ce 'zona protejata istoric' vorbim ? Vorbim sa ne aflam in treaba, ca deobicei  :twisted:

Complet de acord cu ****** ziaristei. O fi citit și ea numele străzii și a reușit să facă legătura cu biserica  doar după nume. Armenească nr1 este o parcare cu prundiș, are o gheretă de pază și un gard din plasă de buzău... [sarcasm] adica ultra high-tech-ul parcărilor din capitală [/sarcasm]. Ca vecini ar avea casele vechi de pe moșilor care se proptesc una într-alta ca să nu cadă când trece vreun 21 mai vijelios și bordelul BVB (Bursa de Valori București) sau turnul XEROX cum îl știam eu pe vremuri.
Oricum din articol înțeleg că nu o să depășească 3 etaje (supraterane) ceea ce s-ar înscrie în regimul de înalțime al zonei, iar mai departe ține de studiul arhitectural dacă îi dau și o față care să se potrivescă.
Deci chiar nu văd de ce să fie cineva împotrivă... asta dacă nu ar fi împotriva mașinilor în oraș cu totul.

Re: Stiri, proiecte, perspective rails

e, mai stim noi cladiri in bucuresti care in proiect aveau un numar de etaje, dar in realitate au fost facute mai inalte "din greseala"  :roll:

Re: Stiri, proiecte, perspective cornel001

USL la primarie (Luni, 18 aprilie 2011, 10:30)
suzanaAndone [utilizator]

Cred ca USL are sanse bune sa castige primaria la urmatoarele alegeri. Credeti ca cei de la PNL si PSD va vor sprijini proiectele si dupa alegeri?

trimite

raspuns (Luni, 18 aprilie 2011, 12:11)
Sorin Oprescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui suzanaAndone

As vrea sa intelegeti ca sunt tot oameni cu totii si, indiferent de culoarea politica, cateodata au si "stare normala". Daca de multe ori gandesc pe sistem scalariform (un neuron in cap, unul in *** si altul in picior), cateodata se intampla sa gandeasca cu neuronul din cap, si atunci e bine pentru oras.

:twisted:

PS Nightwolf, se pare ca face bascalie si de voi :

Despre trafic (Luni, 18 aprilie 2011, 10:33)
Vasile [anonim]

1. Va rog sa aveti in vedere montarea de camere de luat vederi la toate intersectiile principale din Bucuresti, pentru a putea pedepsi pe toti cei care conduc masinile pe rosu si pe cei care depasesc coloana la stop trecand in fata ei.

2. Va rog sa discutati cu cei de la Politie, dublarea duratei de rosu-verde de la semafoare intrucat urmand acest algoritm vor putea trece prin fiecare intersectie mai multe masini in fiecare ora, practic traficul se va fluidiza.

trimite

raspuns (Luni, 18 aprilie 2011, 12:13)
Sorin Oprescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Vasile

1. Se face programat si in etape, dar mai avem destui bani de cheltuit, daca i-om avea, pentru ca asta inseamna siguranta cetateanului.

2. Verificarea timpilor de semafor se face ciclic, dar se pare ca baietii astia dorm in papuci. Exemplu: facutul la stanga sub podul Basarab nu poate inmagazina masini suficiente si se produc disfunctii de trafic. L-am reglat pana acum de sase ori, merge foarte greu.

Re: Stiri, proiecte, perspective Dominatrix

George wrote:
Imi mananc palaria daca terenul ala de pe Esplanada nu e revendicat/restituit...
Daca totusi va ramane in domeniul public, mi-as dori un mini-oras care sa cuprinda institutii publice (un tribunal nou ar fi dragut  :lol: ), teatre, parculete, si, desigur, centre comerciale (nu va speriati, va fi si shopping).
Astea au fost vrajeli, ei stiau sigur ca au litigii acolo (nu cunosc nimic exact, dar pe algoritmul tot ce a fost expropriat poate fi restituit...e clar ca acolo sunt destui fosti care stau la rand).
De pe Hotnews:
Întrebarea nr. 22 sls
Acum ca proiectul Esplanada a fost anulat care credeti ca va fi destinatia terenului de pe bulevardul Unirii?
Avem sanse sa vedem un parc acolo, sau se va face tot o mega constructie care sa blocheze total centrul Bucurestiului?

Sorin Oprescu: Fac parc asa cum am promis, cu parcare subterana si caprioarele pe care vi le-ati dorit.

Re: Stiri, proiecte, perspective DanCld

Daca face parc acolo promit ca il votez cat va mai candida  :lol:

Re: Stiri, proiecte, perspective Nightwolf

cornel001 wrote:
USL la primarie (Luni, 18 aprilie 2011, 10:30)
suzanaAndone [utilizator]

Cred ca USL are sanse bune sa castige primaria la urmatoarele alegeri. Credeti ca cei de la PNL si PSD va vor sprijini proiectele si dupa alegeri?

trimite

raspuns (Luni, 18 aprilie 2011, 12:11)
Sorin Oprescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui suzanaAndone

As vrea sa intelegeti ca sunt tot oameni cu totii si, indiferent de culoarea politica, cateodata au si "stare normala". Daca de multe ori gandesc pe sistem scalariform (un neuron in cap, unul in ***** si altul in picior), cateodata se intampla sa gandeasca cu neuronul din cap, si atunci e bine pentru oras.

:twisted:

PS Nightwolf, se pare ca face bascalie si de voi :

Despre trafic (Luni, 18 aprilie 2011, 10:33)
Vasile [anonim]

1. Va rog sa aveti in vedere montarea de camere de luat vederi la toate intersectiile principale din Bucuresti, pentru a putea pedepsi pe toti cei care conduc masinile pe rosu si pe cei care depasesc coloana la stop trecand in fata ei.

2. Va rog sa discutati cu cei de la Politie, dublarea duratei de rosu-verde de la semafoare intrucat urmand acest algoritm vor putea trece prin fiecare intersectie mai multe masini in fiecare ora, practic traficul se va fluidiza.

trimite

raspuns (Luni, 18 aprilie 2011, 12:13)
Sorin Oprescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Vasile

1. Se face programat si in etape, dar mai avem destui bani de cheltuit, daca i-om avea, pentru ca asta inseamna siguranta cetateanului.

2. Verificarea timpilor de semafor se face ciclic, dar se pare ca baietii astia dorm in papuci. Exemplu: facutul la stanga sub podul Basarab nu poate inmagazina masini suficiente si se produc disfunctii de trafic. L-am reglat pana acum de sase ori, merge foarte greu.

Face atingere de inginerii de la UTI nu de noi ... ca politie nu avem, repet, acces la asa ceva decat cu ochii si propunerea. E treaba inginerilor sa gaseasca solutii, pt ca ei se ocupa de MANAGEMENTUL TRAFICULUI, politia doar da amenzi. Din cauza asta am insistat intotdeauna sa nu se dea cu *** in politie cand, de facto, vina apartine altei structuri. In plus de asta, solutia nu va fi gasita niciodata. Asta o garantez. :) Sunt mult prea multe masini pt zone mult prea ... intersectate :)

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Da, cand vii dinspre Grozavesti te gandesti ca faci stanga pe Giulesti, deci te bagi ca omul pe banda 3, dar teapa, banda 3 e de intoarcere pe Orhideelor, asa ca pentru stanga pe Giulesti ai benzile 1 si 2, care sunt si pentru inainte, sa vezi distractie cand ala de pe banda 2 vrea inainte si ala de pe banda 1 vrea stanga.
S-ar putea spune in apararea lor ca in zona s-a mers din carpeala in carpeala, starea finala a intersectiei s-a atins deabea acum, doar ca tot deabea acum se instaleaza panourile de semnalizare a directiilor benzilor, impreuna cu cele de semnalizare a cartierelor. Adevarata valoare a intersectiilor de la sol se va vedea doar dupa ce se va da drumul si pe sus, ca pana atunci ele sunt suprasaturate de prea mult trafic, temporizarile semafoarelor fiind tot carpeli.

Si inginerii aia care fac temporizarea semafoarelor ce facultate au terminat? Transporturi?

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Mircea G

Nightwolf wrote:
... ca politie nu avem, repet, acces la asa ceva decat cu ochii si propunerea. E treaba inginerilor sa gaseasca solutii, pt ca ei se ocupa de MANAGEMENTUL TRAFICULUI, politia doar da amenzi. Din cauza asta am insistat intotdeauna sa nu se dea cu *** in politie cand, de facto, vina apartine altei structuri. In plus de asta, solutia nu va fi gasita niciodata. Asta o garantez. :) Sunt mult prea multe masini pt zone mult prea ... intersectate :)

Politia chiar daca nu are acces , cred ca are obligatia sa semnaleze si sa se agite sa se rezolve rapid problemele  generate de proasta semnalizare . Pina la rezolvare ar trebui sa puna in zona respectiva agenti pt dirijare . Ce face politia ? se spala pe miini si da vina pe altii .
" politia doar da amenzi. " ...pai atit stie ! Au fost cazuri cind m-am luat de cei de la rutiera ( "luat "inseamna oprit masina si certat cu ei din cauza lipsei lor de actiune si reactie ) si invariabil au preferat sa plece in loc sa rezolve problema ... Cea mai tare faza a fost cind am sunat la 112 si am reclamant ca un echipaj nu facea nimic , ba mai mult incuraja nerespectarea legii , si au venit altii care i-au gonit pe primii ...
Asta este politia ....

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 137

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”