Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BuzăuTransportul în comun din municipiul Buzău

Topic: Microbuzele Karsan e-JEST

10 posts, 685 views
  • ADK
  • Posted:
  •  

Microbuzele Karsan e-JEST ADK

Au venit toate 20 în anul curent, acestea efectuând și probe. Nu cunosc exact pe ce trasee vor fi distribuite și când vor intra în circulație, că nu mai am încredere în declarațiile mass-media, mă aștept pe cele metropolitane înafara orelor de vârf și cred că de la anul...

vlcsnap-2025-07-21-12h37m13s561.jpg (162.43 KB; downloaded 715 times)

Sursa fotografiei: campusbuzau.ro

Re: Microbuzele Karsan e-JEST Orlandelul10

Care e situația lor la ora actuală?

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Microbuzele Karsan e-JEST ADK

Am spus și aici, adică indirect era valabil pentru toate autobuzele noi. O să anunț probabil eu dacă n-o va face nimeni când vor migra pe trasee.

• ADK
  • Posted:
  •  

O imagine de prin 2016-17... BFW mai înainte pe linia 4:
IMG_20260620_184559_copy_1020x764.jpg (233.18 KB; downloaded 334 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Microbuzele Karsan e-JEST GPS

Cum adică din 2016-17?

• ADK
  • Posted:
  •  

Păi au mai circulat microbuze Karsan Jest, dar în dotarea particularilor (în Buzău erau foarte cunoscuți "dubarii" care dublau cap-coadă toate liniile Transbus de atunci, ultimii până în vara anului 2018). Am încercat să caut o poză cu un asemenea microbuz (cei drept, un model de culoare albă și aproape identic ca aspect) în același loc dar de acum cca. 10 ani însă aparent n-am găsit, ca model acestea erau.

Re: Microbuzele Karsan e-JEST Costin

Tot nu inteleg cand a fost realizata poza. Acum zece ani?

• ADK
  • Posted:
  •  

Ieri înainte cu câteva minute de postare, am și zis făcând o ironie că același mijloc îl puteam poza și acum 10 ani. Ulterior mi-am dat seama că trebuia să fi scris înclinat adică mai exact:
ADK wrote here:
O imagine de prin 2016-17... BFW mai înainte pe linia 4:

Fiindcă reveniseră un model inițial dispărut, cum au fost Ikarusurile 260 sosite în București în anii '70 care au fost scoase din uz spre mijlocul anilor '80, iar același model (sau mă rog, într-o proporție de 95%) a revenit la începutul anilor '90. Așa și aici Karsan-urile au dispărut în anul 2018 și au revenit în 2026...

Re: Microbuzele Karsan e-JEST Orlandelul10

O să fie o mare problema cu acest aceste autobuze mici, dacă circulă multă lume pe această linie nu o să încapă atâtea persoane in acest autobuz mic.

• ADK
  • Posted:
  •  

Intenția lor este doar pentru zilele/orele cu circulația redusă pentru costuri mai mici. Am văzut și mai înainte pe linia 4 cu doar câțiva călători, în condițiile în care și autobuzele circulau la fel fie acum o săptămână, o lună sau vreun an referindu-mă cum e astăzi în weekend, dar din păcate cu cheltuieli mai mari...

Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Buzău  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464996 posts in 5810 topics and 544 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”