Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 18

331 posts, 181257 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24

📖 Pagination options
Re: Achiziții de autobuze articulate diesel-hibrid Euro 6 Nenea_titi

1689 wrote here:
De curiozitate, cite Otokaruri articulate sint imobilizate de mult timp ?

gexge wrote here:
Circulă mai puțin de 20. Deci minim 6-7 Otokar sunt imobilizate de mult timp.

Repet :
Motivul imobilizărilor care este ?
- Defecte care nu sunt acoperite de garanție?
- Accident ? Mașină sigilată pentru investigații? Se așteaptă piese? Nu sunt asigurările de acord ?
- Operațiuni de revizie ?
- Dezinteresul?
- Ce altceva poate fi?

Văd că la STB imobilizări de peste 1 an la mașini în garanție sunt regulă. Plătește cineva ? Este valabil și la tramvaie (și Imperio și V3A toate subtipurile) și din păcate observ că nici cu Mercedes Hybrid sau Solaris situația nu este mult mai strălucită. Parte calitatea mașinilor care scade, parte exploatarea deficitară.

Re: Otokar Kent C - 18 Victor C

Astazi sunt 3 C-12 pe 100, si ZERO C-18 uri pe 335, adica in momentul asta sunt folosite numai 8 articulate din 30, chiar nu e normal asa ceva

Re: Otokar Kent C - 18 Gabi23

6821 circulând azi pe linia 335, pe devierea din zona străzii Pană Buescu din Complexul Băneasa:
6821 - 335 - 25.04.2026.jpg (254.07 KB; downloaded 1528 times)

Re: Otokar Kent C - 18 Nenea_titi

Eu cred că STB încă are fobie de articulate, fobie începută de la vechile DAC 117. În 1990 la final au retras aproape toate DAC 117 UD, cu câteva excepții, și de atunci până la C18 alte autobuze articulate nu am mai avut. Făcând excepție de 117E, acolo e altă poveste. Eu cred că șoferii sunt constituiți în sindicate, în diverse bisericuțe care urăsc articulatele. Cred că și la Mercedes G Hybrid situația o să fie la fel...

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Victor C

punmeister wrote here:
6807, 6818 si 6822.

Dacă sunt numai 3 articulate indisponibile, de ce în traseu ies numai maxim 17, dacă ar ieși toate cele 27 care sunt funcționale, ar fi 11 în 100 și 16 în 335, în acel moment chiar ar fi niște condiții foarte bune pe 335, de asemenea în weekend Titan ar putea trimite numai articulate în 335+încă câteva în 104, așa cum mai trimiteau în 2024.

Re: Otokar Kent C - 18 ByOnu

Nenea_titi wrote here:
... urăsc articulatele. Cred că și la Mercedes G Hybrid situația o să fie la fel...

Solutia este simpla: impunerea de catre TPBI a operarii anumitor linii doar cu articulate, astfel incat sa le fie interzisa operarea cu ce vor ei. Asa cum este teoretic la majoritatea liniilor de troleibuz, unde au derogare doar pe vreo 3 linii sa opereze autobuze (sper sa se rezolve integral odata cu sosirea noilor troleibuze 18m).

Re: Otokar Kent C - 18 punmeister

Da, liniile respective fiind 73, 79 si 97, unde circula un singur autobuz per linie daca nu ma insel.

Re: Otokar Kent C - 18 petro burgener

Nu te înșeli , doar   pe 79 circula 2 autobuze.

Re: Otokar Kent C - 18 cris_m

Autobuze care cu putina vointa puteau fi eliminate din program...

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”