Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2579 posts, 777291 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor punmeister

My bad! La 7 voiam sa ma refer.

Re: Repartizarea tramvaielor Nenea_titi

@punmeister

7 și 11 sunt de departe cele mai bune trasee ca și calitate a infrastructurii. Nu au încrucișările nocive STB, iar liniile sunt chiar bune. 7 și 11 nu or fi în program, dar nici să rulezi Imperio pe 1 și 10 cu devieri frecvente pe Șincai sau Mărășești iar pe 7 (care iese în centru și are linie bună) să trimiți toate epavele cu norma de casare depășită. La 7 mă așteptam să primească odată și odată Imperio. La 11 nu mă așteptam. Dar chiar având în vedere traseul ei, nu e rău că măcar 7 tramvaie Imperio sunt scutite de hodorogeală.  47 așa este, nu e de Imperio, deși are infrastructura bună. Apropo, astă vară au fost iarăși, prin weekenduri Imperio pe 47, mai scăpa câte unul.

Re: Repartizarea tramvaielor moonteanu

Eu tin minte ca vara asta nu au fost imperio pe 47. Vara, cand aveam timp liber mai mult, verificam zilnic turatia tramvaielor si am vazut doar CA/CH de BN pe linia 47.
Inca o linie care ar merita imperio in viitor este 55, avand sina pana la Foisorul de Foc intr-o stare foarte buna. Inca sper la un traseu 50 sau un 5 intre Aeroport Baneasa si Pantelimon, pe la Obor.

Re: Repartizarea tramvaielor Nenea_titi

Off Topic (mai mult sau mai puțin).

1) Au fost de câteva ori prin weekenduri pe la final de iulie, început de august. Nu vreau început de chat pe tema asta. Am mers personal.
2) 55 este bun doar până la Iancului. În rest e traseu  OR. Pe Pache Protopopescu se cam deteriorează.
3) Asta am zis eu cu 50...face stânga pe Ștefan cel Mare - Lizeanu - Obor - Ferdinand - Iancului  - Pantelimon. Iar 5 mers ca de obicei la Sf Gheorghe. 50 propus ar fi singurul eligibil de Imperio ca și calitate a infrastructurii. Până va fi 55 făcut de la Sf Vineri la Foișor, mai curge apa pe Dunăre de la Viena la Galați.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor V2A

La această oră, Dep. Bucureștii Noi (secția din Dep. Victoria) are 4 ture lipsă - 2 de pe linia 11 și 2 de pe linia 47. Sunt imobilizate 021, 076, 218, 278, 4014, iar 044, 224 și 4036, active zilele trecute, nu au ieșit pe traseu.
În ultima perioadă, linia 47 a avut constant un tur lipsă L-V.

Re: Repartizarea tramvaielor Andrei98

Deci ei au reușit să pună pe butuci atât de multe tramvaie încât nu mai au cu ce să scoată parcul acum cu atâtea linii suspendate sau ciuntite, când se redeschid liniile respective cu ce o să meargă??

Re: Repartizarea tramvaielor Adrian.B

V2A wrote here:
La această oră, Dep. Bucureștii Noi (secția din Dep. Victoria) are 4 ture lipsă - 2 de pe linia 11 și 2 de pe linia 47. Sunt imobilizate 021, 076, 218, 278, 4014, iar 044, 224 și 4036, active zilele trecute, nu au ieșit pe traseu.
În ultima perioadă, linia 47 a avut constant un tur lipsă L-V.

4036 este parcat în Victoria între vagoane defecte. Posibil sa fie defect.

Re: Repartizarea tramvaielor FabiM

Andrei98 wrote here:
Deci ei au reușit să pună pe butuci atât de multe tramvaie încât nu mai au cu ce să scoată parcul acum cu atâtea linii suspendate sau ciuntite, când se redeschid liniile respective cu ce o să meargă??

Istoric vorbind, BN a avut mereu vagoanele pe butuci, așadar nu e nimic de mirare…

Re: Repartizarea tramvaielor shoppy

BN/Victoria au fost mereu asa, doua depouri la buget de unul singur, intai BN trebuia sa fie modernizat, dupaia Victoria trebuia sa fie inchis, acum BN este izolat si va ramane asa inca vreo 2 ani, deci tot frecusul asta ca s-a semnat o hartie ca ba este la BN, ba este la Victori,a este doar maculatura sa umple arhiva si frectie la picior de lemn.

Staiti linistit ca la linii nu prea au ce sa deschida si chiar daca deschid unele inchid altele.

Re: Repartizarea tramvaielor Aron

exact...intr-un final o sa vorbim aici desre: "redeschiderea liniei X dupa 8/y/z ani de...." pentru ca mereu stim cand incep lucrarile (uneori nici acolo) dar niciodata nu stim cand se termina

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor V2A

4009 circulă pe linia 19, înseamnă că nu mai este împrumutat la Militari.

Re: Repartizarea tramvaielor Gabyyyyyy9001

Nici 4003, deoarece a fost la schimbul 1 pe linia 19

4003 e de cam 3 saptamani la Alexandria. Il vazusem pe 19 si pe 32 in noiembrie.

Conform InfoTB, 068 este turat pe linia 55.

Go to page:  1  ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”