Topic: Repartizarea tramvaielor
2579 posts, 777596 views
📖 Pagination options
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
V2A
E dezastru în privința parcului circulant, mai ales la Titan, Bucureștii Noi și Victoria...
E dezastru în privința parcului circulant, mai ales la Titan, Bucureștii Noi și Victoria...
- jiko_adiz
-
Posted:
-
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
010 mai fusese pe 11 zilele trecute. A luat iar giurgiu ture?
010 mai fusese pe 11 zilele trecute. A luat iar giurgiu ture?
-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Linia 23 a fost suplimentată cu un tur în weekend (de la 8 la 9), din partea Dep. Titan. Sunt 4 ture de Titan, 3 de Dudești și 2 de Giurgiului.
Linia 23 a fost suplimentată cu un tur în weekend (de la 8 la 9), din partea Dep. Titan. Sunt 4 ture de Titan, 3 de Dudești și 2 de Giurgiului.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
- jiko_adiz
-
Posted:
-
jiko_adiz
Cine ar lua ture pentru 5 asta mă gândesc eu , eu mă gândeam la Buc Noi (ieșire din Victoria) , Victoria sau Colentina.
Cine ar lua ture pentru 5 asta mă gândesc eu , eu mă gândeam la Buc Noi (ieșire din Victoria) , Victoria sau Colentina.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Auzisem ceva de Dudesti zilele trecute. Dacă se vrea Imperio nu poți să ai ture de Victoria. Oricum nu cred că linia o să vadă urmă de Imperio pe traseul actual.
Auzisem ceva de Dudesti zilele trecute. Dacă se vrea Imperio nu poți să ai ture de Victoria. Oricum nu cred că linia o să vadă urmă de Imperio pe traseul actual.
-
- Alex130
-
Posted:
-
Alex130
Eu am inteles de o "combinatie" Victoria (2-3 ture) cu Titan (ture de Titan cu iesire din Dudesti,4 ture).
Vedem de luni!
Eu am inteles de o "combinatie" Victoria (2-3 ture) cu Titan (ture de Titan cu iesire din Dudesti,4 ture).
Vedem de luni!
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
1) Linia 5 nu este în proiectul tramvaielor Imperio.
2) Linia 5 încă are porțiuni care nu sunt reabilitate. Tronsonul Rosetti - Armeneasca este franjuri.
3) Poate funcționa fără probleme cu CA-PPC sau Bucur LF. Deși cele din urmă sunt mai adaptate. Sau poate V3A-93 PPC.
4) Dacă ar fi deștepți, ar face un fel de 50, între Băneasa - Ștefan cel Mare - Obor - Iancului - CORA PANTELIMON. Este linie bună.
5) Imperio pe 5 ar fi doar o reclamă ieftină.
1) Linia 5 nu este în proiectul tramvaielor Imperio.
2) Linia 5 încă are porțiuni care nu sunt reabilitate. Tronsonul Rosetti - Armeneasca este franjuri.
3) Poate funcționa fără probleme cu CA-PPC sau Bucur LF. Deși cele din urmă sunt mai adaptate. Sau poate V3A-93 PPC.
4) Dacă ar fi deștepți, ar face un fel de 50, între Băneasa - Ștefan cel Mare - Obor - Iancului - CORA PANTELIMON. Este linie bună.
5) Imperio pe 5 ar fi doar o reclamă ieftină.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Asa si 11 si 47 nu sunt in proiect si uite ca mai circula si Imperio... 🤭
Asa si 11 si 47 nu sunt in proiect si uite ca mai circula si Imperio... 🤭
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Pe 47 nu mai sunt imperio de 1 an jumate deja. Oricum nu e linie de ele. La cat de putini calatori are, consider ca un V3A 93 de orice subtip este mai mult decat suficient.
P.S Cred ca ai confundat cu linia 7, ea avand Imperio desi nu este in program.
Pe 47 nu mai sunt imperio de 1 an jumate deja. Oricum nu e linie de ele. La cat de putini calatori are, consider ca un V3A 93 de orice subtip este mai mult decat suficient.
P.S Cred ca ai confundat cu linia 7, ea avand Imperio desi nu este in program.
📖 Pagination options