Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
707 posts, 169546 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
punmeister
Da sunt instalate. Doar stalpul din zona Mega Image este fara corpuri de iluminat.
Da sunt instalate. Doar stalpul din zona Mega Image este fara corpuri de iluminat.
- gexge
-
Posted:
-
gexge
Între pasaj Pipera și Ștefan cel Mare s-au refolosit corpurile vechi de iluminat pentru ca erau cu LED și încă bune. Între pasaj Pipera și Aerogării erau corpuri de iluminat cu vapori de sodiu și au fost înlocuite cu unele noi cu LED.
Între pasaj Pipera și Ștefan cel Mare s-au refolosit corpurile vechi de iluminat pentru ca erau cu LED și încă bune. Între pasaj Pipera și Aerogării erau corpuri de iluminat cu vapori de sodiu și au fost înlocuite cu unele noi cu LED.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Din mers, mi s-a părut aseară că au terminat refugiile de la Ștefan cel Mare la nivel de structură de bază (borduri si beton).
Din mers, mi s-a părut aseară că au terminat refugiile de la Ștefan cel Mare la nivel de structură de bază (borduri si beton).
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Am trecut aseara, s-au reluat lucrarile la refugii
La Pasaj Baneasa se apuca sa monteze pavajul, stratul final
In rest, la toate, au pus niste platbande orizontale care unesc panourile de gard, cred ca pregatesc sa monteze copertinele.
Oare, sa faca acum un heirup inainte de alegeri? Zic si eu
Am trecut aseara, s-au reluat lucrarile la refugii
La Pasaj Baneasa se apuca sa monteze pavajul, stratul final
In rest, la toate, au pus niste platbande orizontale care unesc panourile de gard, cred ca pregatesc sa monteze copertinele.
Oare, sa faca acum un heirup inainte de alegeri? Zic si eu
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Politica a fost mutata la locul ei. Reamintesc cu aceasta ocazie ca exista un singur topic in intreg forumul unde politica e permisa.
Politica a fost mutata la locul ei. Reamintesc cu aceasta ocazie ca exista un singur topic in intreg forumul unde politica e permisa.
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: FOTO/VIDEO: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
Costin
Daca nu te uiti, nu se vede. Si daca nu se vede, nu exista.
Radem, glumim, dar daca lucrarea e receptionata asa, atunci prostioara de mai sus nu mai e deloc o prostioara, ci fix modul in care opereaza cam orice institutie din Romania.
neoman wrote here:
Gata sefu am terminat si refugiul dar am rămas fără mortar.
Este vorba de refugiul spre Băneasa de la Elvila.
IMG_20251119_081942301_HDR.jpg (1.62 MB; downloaded 1099 times)
Daca nu te uiti, nu se vede. Si daca nu se vede, nu exista.
Radem, glumim, dar daca lucrarea e receptionata asa, atunci prostioara de mai sus nu mai e deloc o prostioara, ci fix modul in care opereaza cam orice institutie din Romania.
-
- Zetterberg
-
Posted:
-
Zetterberg
Credeți că (chiar și cu rasolul ăsta pe care par să-l dea) vor reuși să termine tot până la sfârșitul anului?
Credeți că (chiar și cu rasolul ăsta pe care par să-l dea) vor reuși să termine tot până la sfârșitul anului?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Inainte de alegeri este bataia pestelui, altfel degeaba se mai chinuie.
Inainte de alegeri este bataia pestelui, altfel degeaba se mai chinuie.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Daca tot i-a tinut in sah constructorul 1 an si ceva fara banii incasati, putin probabil sa se deschida.
Doar daca s-au inteles prin compensari cu alte contracte
Daca tot i-a tinut in sah constructorul 1 an si ceva fara banii incasati, putin probabil sa se deschida.
Doar daca s-au inteles prin compensari cu alte contracte
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Din ce am văzut, sper să nu mă înșel, au ajuns de la Băneasa până la Rossini cu placarea peroanelor, deci mai au puțin și termină. Cred că au renunțat să aștepte copertinele.
Mai trebuie rezolvată întoarcerea de la aeroport, sper să se înțeleagă cu constructorul metroului pentru acces la spațiul șinei de tramvai.
Din ce am văzut, sper să nu mă înșel, au ajuns de la Băneasa până la Rossini cu placarea peroanelor, deci mai au puțin și termină. Cred că au renunțat să aștepte copertinele.
Mai trebuie rezolvată întoarcerea de la aeroport, sper să se înțeleagă cu constructorul metroului pentru acces la spațiul șinei de tramvai.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Mai sunt și gardurile de separare față de benzile auto
Erau în sarcina STB şi se pot apuca dinspre Băneasa
Mai sunt și gardurile de separare față de benzile auto
Erau în sarcina STB şi se pot apuca dinspre Băneasa
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
In stilul STB s-ar putea deshide si maine, restul sunt fineturi.
In stilul STB s-ar putea deshide si maine, restul sunt fineturi.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Normal era ca STB sa monteze gardurile de separare si sa curete linia , dar se pare ca este complicat. Oare de ce toate se fac invers decat este normal ? Si sunt convins ca va ma dura pana cand STB va monta gardul de separare . Si nu putin.
Normal era ca STB sa monteze gardurile de separare si sa curete linia , dar se pare ca este complicat. Oare de ce toate se fac invers decat este normal ? Si sunt convins ca va ma dura pana cand STB va monta gardul de separare . Si nu putin.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Asadar, asteptarea a luat sfarsit, cum majoritatea banuiam
De vineri avem probe fara calatori, iar joi 4 sau vineri 5 decembrie - The Grand Opening la repezeala.
Astazi se curata linia, de dimineata, se lucra la pavarea ultimelor 2 refugii la Dinamo.
Dupa amiaza au aparut articolele, si ne-am lamurit de ce azi era forfota in santier
Sa enumeram nefacutele:
- copertinele
- garduri sau popici de separare
- afisajele electronice din statii
- semne luminoase de ocolire refugii. Cred ca s-au pus doar 2 bucati la Pasaj Baneasa
- retrasare benzi rutiere acolo unde s-a evazat carosabilul
- semafoare noi nepuse in functiune
Lista ramane deschisa
Asadar, asteptarea a luat sfarsit, cum majoritatea banuiam
De vineri avem probe fara calatori, iar joi 4 sau vineri 5 decembrie - The Grand Opening la repezeala.
Astazi se curata linia, de dimineata, se lucra la pavarea ultimelor 2 refugii la Dinamo.
Dupa amiaza au aparut articolele, si ne-am lamurit de ce azi era forfota in santier
Sa enumeram nefacutele:
- copertinele
- garduri sau popici de separare
- afisajele electronice din statii
- semne luminoase de ocolire refugii. Cred ca s-au pus doar 2 bucati la Pasaj Baneasa
- retrasare benzi rutiere acolo unde s-a evazat carosabilul
- semafoare noi nepuse in functiune
Lista ramane deschisa
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)
•
Choose destination