MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII PSS 1 Mai

179 posts, 30013 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sab

Teoretic ar putea sa folosească ambele peroane de la 1 Mai pentru sosiri de la/ plecări catre GDN. Adică sa fie metrouri mai dese pe acesta ruta.
Sau sa specializeze persoanele, unul sa fie de la/ către GdN, altul de la/către Straulesti. Asa ar fi mai ușor și pentru calatori.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai shoppy

Am vazut sa fie si libera linia nefolosita din 1 Mai, deci posibil ca la orele de varf sa circule 3 trenuri pe Gara de Nord - Jiului. Din 1 Mai trenul pleaca destul de plin spre Jiului, poate si din cauza restrictiilor de la suprafata, deci nu cred ca ar ajuta pe multi sa fie unele trenuri doar pana la 1 Mai.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai Dorugrz

Metrorex a publicat vreun program/interval de circulatie al metroului?

De cand se circula cu 2 rame, nu mai e niciun program clar al metroului si de intervale nu are sens sa mai vorbim.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sab

Tot ce este publicat este pe site.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai BMihai

Azi după amiază foreza rămasă săpase nu știu ce în zona Strada Soveja pe partea stângă și se betona. Era o betonieră acolo care turna în locul unde se forase.

Dupa dimensiunile mici acea foreza este folosita pentru utilitati. S-au pus capacaele si s-a acoperit partial canivoul de termoficare.

Tunelul M4
1mai.jpeg (235.97 KB; downloaded 1655 times)

Astăzi am văzut că au adus un utilaj care cred că este un kelly și încă un excavator mai mic. Au adus și un siloz de tencuială mecanizată. Foreza nu mai e. Arată ca cel de la Gara Băneasa doar că e verde. Era fără braț însă. Pe partea de șantier dinspre stația de metrou sunt rețele de țevi prin care se aude cum curge apa. În partea din spate, dinspre Podul Constanța sunt patru excavatoare.

Da, este baza unui Kelly, si astazi am vazut si trailerul cu bratul pe acolo.

Astazi Kelly-ul se auto-asambla, 4 excavatoare si 2 camioane cu brat de macara lucrau in santier.

Mai este și o macara asamblată.

Kelly, instalatia de tratare a noroiului de foraj si macaraua senilata sunt asamblate, deci ar trebui sa mearga repede cu PM.

Azi după-amiază kelly-ul lucra parcă fora ceva, urca și cobora un cadru metalic cu un burghiu și din când în când se mai rotea, iar lângă el macaraua dirija betonarea cu câte două betoniere una lângă alta parcă printr-o pâlnie.

Da, Kelly-ul lucra de zor si mai in spate un excavator acoperea canivoul de termoficare.
In tunel au inceput sa sape si au adus un utilaj.
DSC_0028.JPG (677.65 KB; downloaded 686 times)

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464152 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”