Topic: Yutong U12
170 posts, 41844 views
📖 Pagination options
- deprodio
-
Posted:
-
Re: Yutong U12
deprodio
Nu,pentru că este contractul semnat. Probleme pot aparea acolo unde,încă nu sunt contractele semnate.
Nu,pentru că este contractul semnat. Probleme pot aparea acolo unde,încă nu sunt contractele semnate.
- alex 19
-
Posted:
-
alex 19
Având în vedere ca lucrările la M6 se vor termina, sunt curios cum vor fi folosite aceste troleibuze, pentru ca în mod normal nu cred ca vor fi păstrate pentru linia 86 deoarece au autonomie și pentru ca la potențială licitație de 100 de troleibuze este în plan și linia 86. Sau poate ii prelungesc traseul. Știu ca e prea devreme pentru aceasta discuție, dar ma gândesc la viitor😁.
Având în vedere ca lucrările la M6 se vor termina, sunt curios cum vor fi folosite aceste troleibuze, pentru ca în mod normal nu cred ca vor fi păstrate pentru linia 86 deoarece au autonomie și pentru ca la potențială licitație de 100 de troleibuze este în plan și linia 86. Sau poate ii prelungesc traseul. Știu ca e prea devreme pentru aceasta discuție, dar ma gândesc la viitor😁.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
De ce nu ar fi folosite in continuare? Daca e sa o luam asa, si pe 95 sunt, desi este full retea. Linia 86 are cel mai invechit parc pt o linie importanta, asadar le merita. Cum in Bucuresti nu sunt licitatii de troleibuze fara autonomie, ne descurcam asa.
De ce nu ar fi folosite in continuare? Daca e sa o luam asa, si pe 95 sunt, desi este full retea. Linia 86 are cel mai invechit parc pt o linie importanta, asadar le merita. Cum in Bucuresti nu sunt licitatii de troleibuze fara autonomie, ne descurcam asa.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
@alex 19, ai citit ce s-a scris pe pagina precedentă?
PS: bold-uirea unui cuvânt din mesajul colegului @Gabi23 îmi aparține.
Gabi23 wrote here:
Am spus destul de clar, linia 86. Contextul actual impune utilizarea lor aici.
Răbdare și în câteva luni vom avea situația din teren.
@alex 19, ai citit ce s-a scris pe pagina precedentă?
PS: bold-uirea unui cuvânt din mesajul colegului @Gabi23 îmi aparține.
- alex 19
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Astăzi am primit răspunsul la două întrebări adresate PMB în luna septembrie, una făcând referire la termenul de livrare a primului troleibuz Yutong.
Astăzi am primit răspunsul la două întrebări adresate PMB în luna septembrie, una făcând referire la termenul de livrare a primului troleibuz Yutong.
2) Când estimați livrarea primului troleibuz Yutong, din lotul de 22 de vehicule achiziționate prin PNRR?
Răspuns PMB 14.10.2025.jpg (410.14 KB; downloaded 2665 times)
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
https://piataauto.md/Stiri/2025/10/Norve ... Romania/
https://piataauto.md/Stiri/2025/10/Norve ... Romania/
Norvegienii au descoperit cu stupoare că autobuzele chinezeşti Yutong din ţara lor pot fi controlate şi oprite de la distanţă din China, printr-o cartelă din România
[...]nu doar că autobuzul transmite periodic date către producător, dar şi faptul că producătorul poate accesa de la distanţă mai multe funcţii şi module importante. Producătorul poate determina independent, fără nicio înştiinţare, când să opereze actualizările de soft de la distanţă, despre care şoferul sau operatorul poate nici să nu cunoască.
De asemenea, producătorul chinez poate accesa oricând de la distanţă datele de diagnosticare completă a autobuzului, văzând toţi parametrii săi şi toate erorile şi problemele. Totodată, până şi modulul de control al bateriei poate fi accesat independent de la distanţă şi operat de producător, dacă e nevoie. Acesta modul dirijează efectiv funcţionarea bateriei, de la gestiunea fiecărei celule până la fluxul de curent electric pe care-l trimite spre motor. Dacă cineva ar vrea să dezafecteze un autobuz de la distanţă, inclusiv prin crearea unor situaţii periculoase, acest modul e o vulnerabilitate perfectă.
- ofost
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Deci au pus un modul GSM clandestin dar antena se poate gasi cu orice detector de emitatoare radio, bine, posibil sa nu fi transmis permanent ca fraierul si de aceea a trebuit dus in mina si tinut acolo cateva zile pana cand a inceput sa transmita.
Deci au pus un modul GSM clandestin dar antena se poate gasi cu orice detector de emitatoare radio, bine, posibil sa nu fi transmis permanent ca fraierul si de aceea a trebuit dus in mina si tinut acolo cateva zile pana cand a inceput sa transmita.
- ofost
-
Posted:
-
ofost
Acuzatiile sunt extrem de grave. Si de aceea ar trebui sustinute cu date complete. Dar in articol nu se regaseste numele operatorului de comunicatii care a furnizat spusele cartele. Citind printre randuri intelegem ca nu este o multinationala care in mod normal ar fi folosit cartele din Norvegia ci un operator romanesc autohton care opereaza prin mvno sau altfel la ei?
Acuzatiile sunt extrem de grave. Si de aceea ar trebui sustinute cu date complete. Dar in articol nu se regaseste numele operatorului de comunicatii care a furnizat spusele cartele. Citind printre randuri intelegem ca nu este o multinationala care in mod normal ar fi folosit cartele din Norvegia ci un operator romanesc autohton care opereaza prin mvno sau altfel la ei?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu are nici o importanta numele operatorului, el doar a vandut niste abonamente corporate, iar pretul la date in roaming este reglementat de UE deci lafel la toti operatorii, si din cate stiu abonamentul corporate cu date nelimitate este 2 euro / luna / numar la toti operatorii, deci nimic interesant daca est unul sau altul.
Nu are nici o importanta numele operatorului, el doar a vandut niste abonamente corporate, iar pretul la date in roaming este reglementat de UE deci lafel la toti operatorii, si din cate stiu abonamentul corporate cu date nelimitate este 2 euro / luna / numar la toti operatorii, deci nimic interesant daca est unul sau altul.
- ofost
-
Posted:
-
ofost
Ba este chiar extrem de important sa stim cine 'pune umarul' la posibilitatea ca vehiculele cumparate de noi sa fie oprite de la distanta de producator. Ca sa putem actiona la timp in caz de nevoie.
Ba este chiar extrem de important sa stim cine 'pune umarul' la posibilitatea ca vehiculele cumparate de noi sa fie oprite de la distanta de producator. Ca sa putem actiona la timp in caz de nevoie.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu este treaba ISP-ului sa-ti citeasca traficul ca sa se asigure ca nu se savarsesc ilegalitati, este ca si cum ai spune ca este treaba postei sa citeasca toate scrisorile ca sa vada ca nu se comit ilegalitati ca altfel pune umarul la sustinerea criminalilor.
Nu este treaba ISP-ului sa-ti citeasca traficul ca sa se asigure ca nu se savarsesc ilegalitati, este ca si cum ai spune ca este treaba postei sa citeasca toate scrisorile ca sa vada ca nu se comit ilegalitati ca altfel pune umarul la sustinerea criminalilor.
📖 Pagination options