Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

386 posts, 90381 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28

📖 Pagination options
Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Misiekwas

O întrebare: cum o sa fie cu vizibilitate din partea vatmanului?
Sursa foto: https://forum.peundemerg.ro/index.php?to ... 1290#new
6geUykB.jpeg (1.4 MB; downloaded 1072 times)

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Depinde unde este stația. Poate este in linia dreaptă.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului WT_fan06

Cred că se vede unde va fi semnul de stație. Cred că tramvaiul va opri mai în spate, unde refugiul e aliniat cu podeaua tramvaiului și nu există gol, așa cum e în curbă.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Andrei98

Refugiul foarte ingust ma sperie mai mult.

Am ajuns la concluzie că proiectarea refugiilor este o arta pierduta în București.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

O sa fie cum se facea la troleibuzul dublu-articulat, cand simte ca nu se mai clatina inseamna ca s-a terminat de coborat/urcat deci inchide usile.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului neoman

Sau o sa fie cum este pe linia lui 16 la Lizeanu. Acolo, din câte știu, vatmanii opresc înainte de curbă.

Atunci sa mute țeavă pentru semn de statie.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Isaac

Unde e putin spatiu de ce nu e posinila ingustarea benzilor de circulatie la sub 3.5 m ? Aceste refugii super inguste sunt mult mai periculoase fata de cum ar fi niste benzi ingustate. Am impresia ca de ceva vreme chiar permite legislatia ingustarea pana la 2.75 m daca nu ma insel.

Depinde de categoria drumului și pentru bulevarde nu cred că pot să fiu sub 3 m.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului TrainWrecker

Atunci sa mute țeavă pentru semn de statie.

Teava de statie este amplasata inainte de curba, cred ca l-ai confundat in poza cu stalpul pentru semafor.

Ah, ok, au dreptate. Cu totul asta, forte nefericita solutie: lumea se va inghesui aproape de trecere pe un refugiu prea ingust si va patrunde pe całe de rulare.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Stalpul de statie este la 3m in spatele stalpului de semafor, daca era inainte de curba trebuia sa fie undeva in planul secund.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului moonteanu

Eu vad 2 stalpi cu vreo 10-15m mai in spate, in partea de linie dreapta. Probabil situatia va fi similara cu cea de la Lizeanu.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”