Topic: V3A-2010-CA
1591 posts, 610940 views
📖 Pagination options
- Stefan318
-
Posted:
-
Re: V3A-2010-CA
Stefan318
Pai nu se poate, nici acum nu a iesit in traseu
moonteanu wrote here:ikarusbus wrote here:De altfel si 222 este in probe de franare la Aleandria. Urmeaza sa apara la Militari in cateva saptamani.
Pai nu se poate, nici acum nu a iesit in traseu
- Octav
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
044 a primit recent o reclamă la magazinul Leroy Merlin deschis la Lujerului. Culorile, îl încadrează mai bine în peisajul vagoanelor Imperio de pe linia 41
044 a primit recent o reclamă la magazinul Leroy Merlin deschis la Lujerului. Culorile, îl încadrează mai bine în peisajul vagoanelor Imperio de pe linia 41
044 - 41 - 03.09.2025.jpg (643.8 KB; downloaded 4673 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Astia nu-s sanatosi la cap, i-au colantat inclusiv geamul usii de la cabina...
Astia nu-s sanatosi la cap, i-au colantat inclusiv geamul usii de la cabina...
-
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
STB Spotting 21
Și 053 a primit o reclama, la noul magazin Hornbach Colentina, deschis vis-a-vis de terminalul liniei 21, unde va circula in urmatoarea perioada.
Și 053 a primit o reclama, la noul magazin Hornbach Colentina, deschis vis-a-vis de terminalul liniei 21, unde va circula in urmatoarea perioada.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
337 ieri pe 25.
Cand a trecut pe langa mine scoteau sunete toate boghiurile.. O fi de la sina?
337 ieri pe 25.
Cand a trecut pe langa mine scoteau sunete toate boghiurile.. O fi de la sina?
IMG_20250908_140323.jpg (1.73 MB; downloaded 4003 times)
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Revenim: INTERSECȚIA (ÎNCRUCIȘAREA) DE LA LIBERTY. Până nu o repară, nu va fi bine. Toate tramvaiele care o calcă, se vor distruge.
Revenim: INTERSECȚIA (ÎNCRUCIȘAREA) DE LA LIBERTY. Până nu o repară, nu va fi bine. Toate tramvaiele care o calcă, se vor distruge.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Tramvaiele ȘCOALĂ ale STB
WT_fan06
Am auzit și eu de asta, dar de unde vine această sensibilitate? Ce trebuie să facă vatmanii în plus la CA față de un CH și un reostatic?
Tiberiu Shaolin wrote here:
un CA este mult mai sensibil la separatoare, si este foarte bun la scolarizare, pentru ca sensibilitatea asta ii face si mai atenti pe viitori vatmani.
Am auzit și eu de asta, dar de unde vine această sensibilitate? Ce trebuie să facă vatmanii în plus la CA față de un CH și un reostatic?
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Să meargă decuplat cel mai probabil, să nu meargă în sarcină pe sub separatoare sau izolatoare.
Să meargă decuplat cel mai probabil, să nu meargă în sarcină pe sub separatoare sau izolatoare.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Aia este practică standard peste tot în lume. Nu se accelerează pe separator.
Aia este practică standard peste tot în lume. Nu se accelerează pe separator.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Pe bune ?
Eu am văzut cum se accelerează la STB inclusiv cu imperio, de la toate depourile, iar pe afară, Italia la greu. Am văzut și prin Europa de Est practici din astea...dar nici vestul nu e străin. Nu e bine. Dar...ce să faci ?
Pe bune ?
Eu am văzut cum se accelerează la STB inclusiv cu imperio, de la toate depourile, iar pe afară, Italia la greu. Am văzut și prin Europa de Est practici din astea...dar nici vestul nu e străin. Nu e bine. Dar...ce să faci ?
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
- Stefan318
-
Posted:
-
📖 Pagination options