Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiRealizarea de culoare dedicate transportului public (201x-202x)

Topic: Discuții diverse

1399 posts, 467467 views

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100

📖 Pagination options
Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze Misiekwas

Aveam astăzi treabă la Soseaua Cotroceni. Din mai multe troleibuze care au trecut NICIUNUL n-a folosit banda BUS in orice direcție. In schimb au fost folosite de boltisti și oamenii cu "5 minute, boss, pa avari". Nu cred că au rost benzile aici și ar fi mai bine sa fie lățit trotuarul: poate ar sufla ceva viața în stradă aceasta.
PXL_20251021_114436181.jpg (1.99 MB; downloaded 1000 times)
PXL_20251021_114702295~2.jpg (1.95 MB; downloaded 1000 times)

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze Gabi23

Aici sunt 2 arbori înclinați în gabaritul vehiculelor. PMB trebuie sa dea aviz pentru defrișare.

Sincer, eu nu sunt convins de utilitatea acestui culoar pe aici. Problema pe aceasta rută este mai degrabă coada la Leul, nu pe Sos. Cotroceni, iar copaci înclinați nu explică de ce se evita și banda bus în sensul opus.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze shoppy

Mie din poza mi se pare banda 1 mai ingusta decat 2 si 3, parca troleibuzul nici nu ar incapea pe banda 1 indiferent de copaci, corect ar fi fost sa faca banda 1 mai lata si benzile 2 si 3 mai inguste, ce s-a facut mi se pare un caz de ordinele nu se discuta, ordinele se executa, chiar daca sunt proaste.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze neoman

Benzile sunt  toate la fel de late, din ce știu eu.

Dar daca nu ma insel, sunt de 3 m. Cam putin pentru banda bus.
@shoppy  asa e la Crangasi, unde banda 1 e cea mai ingusta. Si e banda bus.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze orex

neoman wrote here:
Benzile sunt  toate la fel de late, din ce știu eu.

Corect!
@Misiekwas
Zici ca TIR-urile nu circula cum trebe  pe drumuri naţionale principale, drumuri naţionale secundare, drumuri judeţene şi drumuri comunale ?! :rofl:

De circulat circula și pe drumuri de pamant, dar nu neapărat este de dorit daca au orar stabilit și cara pasageri. Aici e vorba dacă merita o banda bus proasta sau spațiu pietonal decent. Personal cred că zona e cam rușinoasă pentru proximitate imediata a palatului prezidențial, dar are potențial sa fie ceva mai ok.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze FabiM

Văd live ca banda unică de pe șoseaua Cotroceni nu este folosită pe niciunul dintre sensuri, stă degeaba sau e folosită de șmecheri.

Deci… ce s-a rezolvat cu ea?
Ori învățăm și ulterior sancționăm șoferii, ori aruncăm bani degeaba.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze neoman

Parcă s-a scris că nu o pot lua pe acolo troleibuzele pentru că nu sunt toaletați copacii. Sper să nu mă înșel și să induc în eroare.

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze FabiM

Deci varianta a doua, este degeaba.

Nu e degeaba, este locul perfect daca vrei să oprești "pa avari". ;)
Nu sunt sigur daca ar ajuta pe acolo banda dedicata, blocaje se produc mai degrabă la urcare spre Maniu. Mi se pare că o soluție mai bună ar fi desființarea benzii si reamenajarea șoselei Cotroceni prin lărgirea trotuarului. Este rușine cum arată zona in imediata apropiere a palatului Cotroceni.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze V2A

De câte ori mai trebuie refăcut covorul asfaltic de pe banda de la Unirii până când se vor prinde că trebuie schimbată soluția?
20251225_094643.jpg (1.62 MB; downloaded 832 times)

Re: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze jiko_adiz

Beton cea mai bună variantă fără discuții.

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Realizarea de culoare dedicate transportului public (201x-202x)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”