Topic: Transportul public din Năvodari
59 posts, 32700 views
📖 Pagination options
- Jeorje
-
Posted:
-
Re: Transportul în comun din Năvodari
Jeorje
Transportul in comun din Navodari este de astazi functional, cu cele 5 masini circuland pe 4 trasee. Statiile au fost si ele decorate, cu panouri de informare.
Transportul in comun din Navodari este de astazi functional, cu cele 5 masini circuland pe 4 trasee. Statiile au fost si ele decorate, cu panouri de informare.
20250814_190129.jpg (1.88 MB; downloaded 1745 times)
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Panoul e cel mult decorativ, nicidecum informativ. Informativ ar fi fost dacă avea o hartă a traseului sau o listă a stațiilor de pe traseu și un program de circulație trecut. Informația că circulă la 45-60 de minute e perfect inutilă. Dacă eu ajung în stație la 14:17 și autobuzul a trecut la 14:12 cum pot afla că am de așteptat 55 de minute?
De ce consideră Primăria Năvodari că programele de circulație care există și sunt bine stabilite prin contractul de servicii PUBLCE cu operatorul trebuie să fie un secret și aruncă pe acele panouri niște intervale în bătaie de joc, lăsând călătorii să ghicească cât au de stat în stație?
Panoul e cel mult decorativ, nicidecum informativ. Informativ ar fi fost dacă avea o hartă a traseului sau o listă a stațiilor de pe traseu și un program de circulație trecut. Informația că circulă la 45-60 de minute e perfect inutilă. Dacă eu ajung în stație la 14:17 și autobuzul a trecut la 14:12 cum pot afla că am de așteptat 55 de minute?
De ce consideră Primăria Năvodari că programele de circulație care există și sunt bine stabilite prin contractul de servicii PUBLCE cu operatorul trebuie să fie un secret și aruncă pe acele panouri niște intervale în bătaie de joc, lăsând călătorii să ghicească cât au de stat în stație?
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
Ca o prima impresie, masinile sunt curate, AC-ul te "ingheata", soferi amabili, si in principiu circula foarte bine. Precizez ca am circulat pe traseul T2 (Liceu - Opera), care din statia Phoenicia pana la statia Pasarela a avut 3 calatori, iar de acolo s-a umplut, ramanand inclusiv oameni in picioare (fata de JTA, aceste microbuze dispun de locuri in picioare).
Ca o prima impresie, masinile sunt curate, AC-ul te "ingheata", soferi amabili, si in principiu circula foarte bine. Precizez ca am circulat pe traseul T2 (Liceu - Opera), care din statia Phoenicia pana la statia Pasarela a avut 3 calatori, iar de acolo s-a umplut, ramanand inclusiv oameni in picioare (fata de JTA, aceste microbuze dispun de locuri in picioare).
20250815_191635.jpg (1.67 MB; downloaded 1654 times)
20250815_185303(1).jpg (1.62 MB; downloaded 1654 times)
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Mare minus pentru scaunele alea de autocar, în schimb sunt cam aceleași microbuze ca la CT BUS.
Mare minus pentru scaunele alea de autocar, în schimb sunt cam aceleași microbuze ca la CT BUS.
- rosetti61
-
Posted:
-
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
E totusi altceva, am zis sa-l pun direct "in natura" sa vad cum iese. In alta ordine de idei, ati vazut cum e pus?
E totusi altceva, am zis sa-l pun direct "in natura" sa vad cum iese. In alta ordine de idei, ati vazut cum e pus?
statienavodari.jpg (1.64 MB; downloaded 1600 times)
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Ce se putea face. din multele posibilitati.
Ce se putea face. din multele posibilitati.
inidcatoare.jpg (991.25 KB; downloaded 1504 times)
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
ZIUA de Constanța
Tarife, abonamente și gratuități pentru călători
Serviciul Transport Public Năvodari, susținut de Primăria orașului Năvodari, asigură mobilitatea locuitorilor și vizitatorilor pe raza localității, inclusiv în zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord și Peninsula.
Pentru a răspunde nevoilor diverse ale călătorilor, operatorul oferă mai multe tipuri de bilete, abonamente și facilități, atât cu reducere, cât și gratuite, destinate unor categorii speciale de beneficiari.
Tarife standard
Bilet o călătorie: 2 lei
Abonament 30 călătorii: 55 lei
Abonament 60 călătorii: 95 lei
Abonamente reduse cu 60%
Reduceri semnificative sunt aplicate pentru studenți, cadre didactice, pensionari cu pensii peste 4.000 lei și alte categorii sociale, după cum urmează:
Studenți:
60 călătorii / lună – 38 lei
30 călătorii / lună – 22 lei
Personal didactic și nedidactic încadrat în unitățile de învățământ din Năvodari:
Pensionari cu pensii peste 4.000 lei:
Abonamente gratuite
Primăria Năvodari sprijină mobilitatea unor categorii vulnerabile, oferind abonamente gratuite pentru:
Elevii înscriși la unitățile de învățământ din Năvodari – 60 călătorii/lună
Pensionarii cu pensii sub 4.000 lei – 30 călătorii/lună
Persoanele cu handicap grav sau accentuat, asistenții personali și însoțitorii acestora (Legea nr. 448/2006) – 30 călătorii/lună
Nevăzătorii cu handicap grav sau accentuat și însoțitorii acestora – 30 călătorii/lună
Persoanele cu dizabilități (handicap mediu și ușor) – 30 călătorii/lună, pe durata valabilității certificatului
Beneficiarii Legii nr. 196/2016 (venit minim de incluziune) și familiile acestora – 30 călătorii/lună
Șomeri indemnizați sau neindemnizați înregistrați la AJOFM Constanța – punctul de lucru Năvodari – 30 călătorii/lună
Veterani de război, văduve de război, foști deținuți politici, deportați (Legea nr. 44/1994, Decret-Lege nr. 118/1990) – 30 călătorii/lună
Persoane persecutate din motive politice (Legea nr. 189/1990) – 30 călătorii/lună
Eroii revoluției (Legea nr. 341/2004) – 30 călătorii/lună
Veterani din teatrele de operații – 30 călătorii/lună
Donatori de sânge – 30 călătorii/lună
Toți solicitanții care doresc abonamente reduse sau gratuite trebuie să aibă domiciliul în orașul Năvodari.
Date actualizate despre tarife, trasee și condițiile de acordare pot fi consultate pe pagina oficială „Transport Public Năvodari”: facebook.com/transportpublicnavodari.
ZIUA de Constanța
- Jeorje
-
Posted:
-
Re: Transportul public din Năvodari
Jeorje
O sa las o lista cu Eurobus-urile Diamond de la JTA, cu numarul de serie, istoricul inmatricularii si situatia lor actuala:
08: 2015--> B 200 JTA --2021--> CT 20 JTA - casat in 2022.
09: 2015--> B 300 JTA --2021--> CT 30 JTA - circula.
06: 2015--> B 400 JTA --2021--> CT 40 JTA - circula.
07: 2015--> B 500 JTA --2021--> CT 50 JTA - circula.
52: 2018--> CT 90 JTA --2020--> B 600 JTA --2025--> CT 60 JTA - imobilizat de la inceputul anului, insa va reveni in curand. A fost reinmatriculat in perioada imobilizarii.
O sa las o lista cu Eurobus-urile Diamond de la JTA, cu numarul de serie, istoricul inmatricularii si situatia lor actuala:
08: 2015--> B 200 JTA --2021--> CT 20 JTA - casat in 2022.
09: 2015--> B 300 JTA --2021--> CT 30 JTA - circula.
06: 2015--> B 400 JTA --2021--> CT 40 JTA - circula.
07: 2015--> B 500 JTA --2021--> CT 50 JTA - circula.
52: 2018--> CT 90 JTA --2020--> B 600 JTA --2025--> CT 60 JTA - imobilizat de la inceputul anului, insa va reveni in curand. A fost reinmatriculat in perioada imobilizarii.
- edy
-
Posted:
-
- idk_vlad
-
Posted:
-
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
08 a fost casat in urma unui accident rutier destul de grav.
Toate au peste un milion de km.
08 a fost casat in urma unui accident rutier destul de grav.
Toate au peste un milion de km.
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
Sursa: Chelaru Florin
Din replicile domnului primar la comentariile facute pe postare, reies urmatoarele:
- va aparea un nou traseu intern
- se vor modifica orarele liniilor
- se vor afisa orele de trecere prin statii
- vor aparea noi statii
In prima faza, deja a fost trasata o noua statie, pe ambele sensuri, in zona Lidl-ului din Mamaia Sat, care va fi deservita de traseele T2/T4 (pentru T4 doar pe sensul spre Hanul Piratilor)
Transportul public intern a fost înființat pentru a veni în sprijinul năvodărenilor. De aceea, toate observațiile și propunerile dumneavoastră sunt luate în considerare și vor fi puse în practică, acolo unde este posibil.
În momentul de față lucrăm pentru a înființa noi stații, introducem un nou traseu pe oraș, prelungim traseul din Mamaia Sat pentru a acoperi cât mai multe străzi.
De asemenea, foarte important, refacem orele și intervalele de plecare și sosire din stații astfel încât elevii și persoanele care merg la serviciu să poată ajunge la timp la destinație fără întârzieri.
Îmi doresc ca acest transport să ne fie util și să beneficieze cât mai multă lume de el. De aceea, totul este reglabil, perfectibil și va fi adaptat continuu în funcție de nevoile oamenilor.
În curând, voi prezenta toate modificările și aștept orice propunere din partea dumnevoastră.
Sursa: Chelaru Florin
Din replicile domnului primar la comentariile facute pe postare, reies urmatoarele:
- va aparea un nou traseu intern
- se vor modifica orarele liniilor
- se vor afisa orele de trecere prin statii
- vor aparea noi statii
In prima faza, deja a fost trasata o noua statie, pe ambele sensuri, in zona Lidl-ului din Mamaia Sat, care va fi deservita de traseele T2/T4 (pentru T4 doar pe sensul spre Hanul Piratilor)
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
In acest moment, harta retelei arata in felul urmator, cu tot cu noua statie de la Lidl. Mentionez ca eu am creat aceasta harta in decursul zilei de astazi, intrucat cele facute de Primarie mi se par ca te pot induce putin in eroare, si nici nu exista o harta a retelei, doar pentru fiecare traseu in parte.
In acest moment, harta retelei arata in felul urmator, cu tot cu noua statie de la Lidl. Mentionez ca eu am creat aceasta harta in decursul zilei de astazi, intrucat cele facute de Primarie mi se par ca te pot induce putin in eroare, si nici nu exista o harta a retelei, doar pentru fiecare traseu in parte.
Transport Public Navodari.jpg (1.9 MB; downloaded 601 times)
📖 Pagination options