Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Trasee de acces și retragere

145 posts, 59123 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Re: Trasee de acces și retragere Gabi23

Accesul se făcea la stația Teatrul Național.

Re: Trasee de acces și retragere STB738

Salut! Știți cumva daca troleibuzele care se retrag la Depoul Vatra Luminoasă, de la Arenă, merg tocmai până la Rondul de la Izvorul Rece și întorc înapoi spre depou? Ma refer la troleibuzele fara autonomie de pe linia 86.

Re: Trasee de acces și retragere rosetti61

Fac rondul de la Izvoru Rece pentru ca nu se poate intra dinspre Arena pe Tony Bulandra. Ca sa scape de eventuale stopuri nu e exclus sa faca o "romaneasca" cu mutarea captatoarelor pe linia spre depou in intersectia cu Bulandra.

Am înțeles! Mulțumesc pentru răspuns!

Re: Trasee de acces și retragere cris_m

Cu exceptia troleibuzelor Solaris alocate liniei 90 care se retrag cu autonomie, traseul fiind de 0.9 km...

Re: Trasee de acces și retragere Bogdan Ciorascu

"Romaneasca" poti sa o faci la Tepes Voda...deci mai bine te duci pana la Izvorul Rece  :mrgreen:

Re: Trasee de acces și retragere sorin.niculescu_

Unde este acest rond de la Izvorul Rece?

La intersecția dintre Bulevardul Ferdinand I și Bulevardul Pache Protopopescu.

Re: Trasee de acces și retragere cris_m

Bogdan Ciorascu wrote here:
"Romaneasca" poti sa o faci la Tepes Voda...deci mai bine te duci pana la Izvorul Rece  :mrgreen:

Daca te referi la intoarcerea pe acele stradute, e cam imposibil virajul la stanga din Delea Veche in Budila, adesea sunt parcate autoturisme in mijlocul acelei intersectii, drumul liber fiind exact cum merg 70 si 79....

Re: Trasee de acces și retragere Bogdan Ciorascu

Nu stiu daca nu au si dezafectat reteaua de viraj stanga de acolo!
Asta si ziceam, mai bine te duci la Izvorul Rece!

Am trecut mai zilele trecute pe acolo. Rețeaua exista dar nu este legată la rețeaua principala.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport ByOnu

WT_fan06 wrote here:
...

Dacă toate retragerile iau călători atunci dpmdv ar trebui să existe traseele de retragere marcate corespunzător pe teren, în aplicații, cu orar aferent astfel încât călătorii să poată lua o decizie informată. Dacă nicio retragere nu ia călători, atunci să fie penalizate cursele de retragere care apar eronat pe aplicație, inducând în eroare publicul. În ambele cazuri ai nevoie de coordonarea eficientă între autoritatea în transporturi și operatorul de transport.

Iau toate retragerile calatori? Intreb intrucat mi se pare ca autobuzele sunt o categorie privilegiata si nu iau calatori pe retragere. Tramvaiele si troleibuzele IAU (mereu) calatori pe rutele de retragere, pana la statia ce precede depoul.

Autobuzele de ce nu fac asta? Plecatul cu firma si lumina din salon stinse sunt NORMA.

Re: Trasee de acces și retragere BGP2597

Nici măcar tramvaiele sau troleibuzele nu iau întotdeauna călători pe retragere. Aș spune că troleibuzele (cel puțin cele de Bujoreni) iau cam 50/50, dar la tramvaie nu am mai văzut de mult să ia călători, majoritatea se merg cu avariile puse și luminile stinse.

Re: Trasee de acces și retragere tramlovr

Cel putin tramvaiele care se retrag la Militari de pe 10/25 iau calatori, de multe ori am luat tramvaiul pe retragere intre Danny Huwe si Plaza. La Citelis am vazut ca indicativele afiseaza uneori textul "[linie] Acces la yy"

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”