Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1882169 views

Go to page:  1  ... 394 395 396 397 398 399 400  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Andrei98

Iluminarea deficitara si vizibilitatea proasta poate fi un posibil factor care sa contribuie la astfel de accidente.

Re: Accidente / incidente cris_m

Mai degraba neatentia conducatorilor auto, am vazut foarte multi care vorbesc la telefon, se uita la filme/Tiktok in timp ce conduc, nu respecta absolut deloc normele de conduita preventiva etc.

Re: Accidente / incidente neoman

In mod sigur neatenția este de vină dar și boala unor vatmani/șoferi de a se apropia milimetric de mașina din față. Probabil că aici vatmanul se aștepta să plece autobuzul și a zis că are timp să frâneze.

Re: Accidente / incidente shoppy

Eu când vad un șofer STB fără căști în urechi mă speriu.

Re: Accidente / incidente STB Spotting 21

Scuza că "nu se vede" vehiculul din față nu prea ține. Stația este destul de lungă și (poate mă înșel) orice autobuz / tramvai oprește în capătul din față al peronului, așa că dacă accesul în pasaj se face cu viteza adaptată la condițiile de drum (într-un scenariu ideal), nu se întâmplă asemenea accidente.

Re: Accidente / incidente DenisM017

Am observat că, pe sensul spre Gara Basarab, unii șoferi de pe linia 182 nu opresc la capătul din față al peronului, ci undeva mai aproape de scările de acces în stație, iar dacă în spatele lui se află un tramvai care intră cu viteză în stație (așa se întâmplă de multe ori, din păcate), acesta nu mai are timp să oprească, mai ales că linia este în curbă și nu se poate vedea din afara pasajului dacă stația este liberă sau nu.

Re: Accidente / incidente Bogdan Ciorascu

Asta inseamna ca vatmanul si-a luat categoria la Pitesti...ca Piedone! :headbash:

Re: Accidente / incidente WT_fan06

La modul general - condusul preventiv, anticipând orice pericol, este parte din sarcinile constante, zilnice, ale vatmanului. That's his job. Pentru asta e calificat și plătit - să conducă în deplină siguranță, cu o conduită preventivă, cel mai mare vehicul din oraș. Că de aceea este vatman profesionist și are pe umerii săi responsabilitățile pe care le are. În opinia mea, poziționarea autobuzului, oricare ar fi fost aceea, nu ar influența conduita pe care vatmanul ar trebui s-o adopte la intrarea într-o stație fără vizibilitate deplină, într-un moment cheie în care trebuie să-și adapteze viziunea de la zi la tunel.

Revenind la subiectul în cauză - în poze pare că autobuzul era oprit perfect regulamentar, în dreptul semnului de stație din capătul îndepărtat al peronului. Așadar nu mi-e clar cum s-a produs accidentul; aștept să lămurească ancheta...
Sursa: https://b365.ro/foto-accident-stb-vs-stb ... -582976/
accident-p-victoriei.jpg (505.21 KB; downloaded 1638 times)

Re: Accidente / incidente nathalael

Săptămâna aceasta a mai fost o tamponare intre #102 și 1 Otokar in terminalul Zetarilor

O poza primita de mai proasta calitate
IMG_5724.jpeg (853.27 KB; downloaded 1507 times)

Re: Accidente / incidente Gabi23

Inidentul a avut loc pe 27 octombrie, iar Otokarul implicat este 6321 (linia 216).

Re: Accidente / incidente punmeister

Si mai avem unul de azi, un CA din 41 ciocnind un Otokar din 168.

https://clubferoviar.ro/tramvai-contra-a ... curesti/

Nu inteleg cum de nu se pune intrebarea, ce se intampla cu soferii si vatmanii din Bucuresti?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente V2A

Poza din articol nu e de acum. Au fost implicate Imperio 3820 și Citaro Hybrid 7031.
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/ev ... -3486465

Re: Accidente / incidente neoman

Cineva a trecut pe roșu se pare.

Re: Accidente / incidente Misiekwas

Intersecția are probleme de vizibilitate din cauza intrărilor in statie de metrou și se produc accidente între cei care virează stânga de pe Brașov spre bucla. Însă 168 merge drept inainte, deci cineva trebuia să intre pe roșu.
Sat fara câini.

Go to page:  1  ... 394 395 396 397 398 399 400  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”