Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Solaris Trollino 12M

966 posts, 349785 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

📖 Pagination options
Re: Solaris Trollino 12M shoppy

Daca clientul este batut in cap nu poti tu sa te apuci sa il educi, mai ales ca problema la oamenii nestiutori este ca sunt convinsi ca le stiu pe toate si ca tu incerci sa demonstrezi contrariul nu sa ii ajuti, asa ca spui la toata lumea ca nu este vina ta ca este ala batut in cap si gata.

Re: Solaris Trollino 12M FabiM

Ieri seară am avut ocazia să îl surprind pe 5419 decuplând captatoarele la semaforul de la strada Sibiu x Bd. Drumul Taberei sens centru deschizând ușile călătorilor înainte de curba.

După ce s-a dat verde, s-a înfipt în viteză până la Orizont, idem și retragerile din 69/93 către Bujoreni decuplați de la rețea pe Bd. 1 Mai (macar de se retrăgeau pe Timișoara).  
Plângeri am făcut deja și mi s-a răspuns după cum ați văzut și voi.

Înțeleg ca situația rămâne așa pentru ca … nu ai ce sa le faci?

Re: Solaris Trollino 12M punmeister

Asa sunt ei, inapoiati.

Asa este si pe Grivita spre Clabucet, ei decupleaza de la Lainici si vin decuplati 2 statii in blocaj(macar daca cei care intorc la Clabucet de la RAR s-ar pune pe banda 3 care este cea mai libera cum faceau inainte ca blocajul face dreapta pe Clabucet dar nu, acum ei stau foarte multumiti decuplati in blocaj pe banda 1, ziua trece leafa merge noi cu drag muncim).
Asa este romanul, decat sa lupte impotriva celor care distrug ei sunt ca decat sa distruga altul mai bine sa distrug eu, si cand o sa distruga bateriile, nu o sa le repare nimeni si o sa fie degradati la troleibuze simple, o sa spuna ca noua nu ne-a spus nimeni ca daca ne-ar fi spus atunci nu am fi distrus.

Re: Solaris Trollino 12M FabiM

Eu de multe ori sunt înțelegător în situații precum o decuplare la semafor sau cu o stație-două înainte.
Dar de ce ai decupla pe linia 69 pe strada Sibiu..?

Asta nu am sa pricep.
Sau de ce te-ai retrage pe același traseu către Bujoreni sub rețea integral?

Re: Solaris Trollino 12M WT_fan06

Pentru că nerespectarea instructajului sau a dispozițiilor de lucru nu aduce cu sine nicio sancțiune. În mod normal STB și PMB ar trebui să fie primele care să se asigure că investițiile din bani publici sunt folosite corect și eficient pentru a avea beneficiile prevăzute în proiect, dar asta nu se întâmplă.

Solaris Trollino 12M Andrei Andraș

FabiM wrote:
Sau de ce te-ai retrage pe același traseu către Bujoreni sub rețea integral?
Mai mult ca sigur pentru a nu mai depinde de rețea și de limitările ei (macaze, încrucișări, separatoare) și să se „bucure” că și-or parcat utilajul în garaj cu 2 minute mai repede.

Eu imi imaginez ca daca esti conectat bateria se incarca mai bine la samafor/blocaj decat in mers, in mers electronica tot trece intre tractiune si recuperare in paralel cu incarcarea bateriei, cand stai la semafor/blocaj nu face decat sa incarce bateria deci gestioneaza procesul mai bine.

Re: Solaris Trollino 12M Mihai Neagu

5448 la Piata Unirii 1 pe 73

Re: Depoul Bucureştii Noi FabiM

REDX wrote here:
Cele două tururi cu Solaris de BN de pe linia 86, din timpul săptămânii, sunt deservite de troleibuzele 5451 și 5457, care au probleme cu bateriile.

Chestia asta cu bateriile ar fi de urmărit, poate cineva cunoaște, de ce se aude cel mai des ca au probleme cu bateriile?

Știu ca era ceva cunoscut chiar și pe la început, când încă nu se mergea în fiecare seară/weekend cu captatorii jos.

Re: Solaris Trollino 12M petro burgener

5451 este acum pe linia 97! Probabil că s-a rezolvat problema cu bateriile. 5457 e pe 86.

Acuma ca le-au stricat s-a activat scuza comunista "nu le-am stricat noi, asa au venit proaste de la inceput, e de la iei!".

• ofost
  • Posted:
  •  

Re: Solaris Trollino 12M ofost

Baterii in sus baterii in jos... Sigur nu sunt acumulatori?

Re: Solaris Trollino 12M Aron

In weekend am circulat cu un Solaris pe linia 69 ( am uitat nr de parc). Pe langa faptul ca a coborat captatorii la Academia Militara si pana sa cobor la Calea Mosilor nu s-a reconectat, am auzit pentru prima oara un sunet care era specifica pana acum mie doar la Citaro si anume un sunet de parca sare un arc, este sunet scurt, repetitiv si destul de proeminent in partea din fata a vehicului.

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”