Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2662 posts, 680966 views

Go to page:  1  ... 179 180 181 182 183 184 185  ... 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă WT_fan06

Ai primit deja răspuns și situația a fost clarificată, așadar mesajul tău rămâne așa cum este pentru a nu întrerupe firul logic al discuției.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu echipa administrativă ADK

Cu toate că am mai citit odată, dar n-am reținut, unde pot "cere" casarea contului?

Dacă e suficient prin această postare, atunci numai bine.

Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

Nu "casam" conturi la cerere.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu echipa administrativă ADK

Dacă țin bine minte, deși concret n-am mai găsit mesajul + răspuns, cineva întrebase de ce nu mai este utilizatorul Tom.

Și iar, dacă nu mă înșeală memoria, răspunsul era că acesta ar fi dorit să nu mai fie prin dezactivarea contului, lucru dorit acum și de mine. Nu sunt sigur, dar și fostul președinte a dorit același lucru.

Acum, eu nu mai am vreo dovadă, ci doar eventuale confirmări.

Daca nu mai vrei sa folosesti forumul, esti liber sa NU il mai vizitezi, fara nici o interventie asupra userului.

Daca vrei sa apelezi la dreptul de a fi uitat in baza GDPR, mai ai de citit prin termenele si conditiile de utilizare ca sa intelegi cum se face si care sunt implicatiile, dar nu e acelasi lucru.

Re: Dialog cu echipa administrativă orex

Când aveți răgaz  trebuie să modificați titlul topicului ”Drum expres de legatura A1 Arad - Timisoara - DN 69” in ”DN 69A drum de legătură A1  Arad-Timișoara-DN 69”, întrucât rangul șoselei va fi doar de DN, nu de DEx!   :o

Atunci ar trebui si mutat in subforumul de drumuri nationale, nu?

Re: Dialog cu echipa administrativă TTony

Vreau să menționez un lucru legat de formularul de feedback, și anume că limita de upload pentru membri silver este trecută ca fiind de 1GB, când în realitate este de 2GB.
1.png (3.73 KB; downloaded 735 times)

Am actualizat acum, multumesc!

• edy
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu echipa administrativă edy

Exista vreo șansă să golesc MB-ul? Ca sa mai încarc imagini? Mulțumesc

Ce inseamna MB?

Go to page:  1  ... 179 180 181 182 183 184 185  ... 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”