Topic: Solaris Trollino 12M
966 posts, 350368 views
📖 Pagination options
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
Re: Solaris Trollino 12M
MIHAI_TB_10
5440 expus în Depoul Vatra Luminoasă.
5440 expus în Depoul Vatra Luminoasă.
IMG_20250920_173740.jpg (1.6 MB; downloaded 3312 times)
IMG_20250920_173531.jpg (1.98 MB; downloaded 3312 times)
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Deci mai "cunosc" baietii cum sa puna pictograme pe afisaj. Nu stiu de ce nu le reintroduc pentru macar pentru liniile care au un capat la Gara/Aeroport
Deci mai "cunosc" baietii cum sa puna pictograme pe afisaj. Nu stiu de ce nu le reintroduc pentru macar pentru liniile care au un capat la Gara/Aeroport
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca nu se cere explicit este munca degeaba, nu munceste nimeni degeaba, mai ales la stat.
Daca nu se cere explicit este munca degeaba, nu munceste nimeni degeaba, mai ales la stat.
- gexge
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Am primit răspunsul.
Pentru cine nu vrea să citească tot:
“Nu e treaba ta ce facem noi cu troleibuzele luate din bani publici și oricum, nu scrie nicăieri unde să circule pe autonomie”.
Răspuns de societate căpușată.
FabiM wrote here:
A fost înaintată o plângere atât pentru acest caz cat și pentru un altul tot de astăzi, 5428 pe linia 69.
Așteptăm un răspuns de azi în 30 de zile.
Am primit răspunsul.
Pentru cine nu vrea să citească tot:
“Nu e treaba ta ce facem noi cu troleibuzele luate din bani publici și oricum, nu scrie nicăieri unde să circule pe autonomie”.
Răspuns de societate căpușată.
b7c66e18-d17e-4b8a-a3b6-02682a1ec5c3.jpeg (184.91 KB; downloaded 2346 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Da, un răspuns foarte normal din partea unei societăți de transport, zici că ți-a răspuns vrun sofer cu lipsă de disciplină și respect, nu un director al unei societăți, dezamăgitor, să vedem ce vor mai zice când baterile acestor troleibuze se vor degrada.
Da, un răspuns foarte normal din partea unei societăți de transport, zici că ți-a răspuns vrun sofer cu lipsă de disciplină și respect, nu un director al unei societăți, dezamăgitor, să vedem ce vor mai zice când baterile acestor troleibuze se vor degrada.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Eu zic ca acest raspuns marlanesc care vine in partea unui DG (!!) ar trebui amplificat pe social media prin AMU.
Eu zic ca acest raspuns marlanesc care vine in partea unui DG (!!) ar trebui amplificat pe social media prin AMU.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
La asta ma gandeam si eu. In general, presiunea publica da rezultate (vezi vehiculele salvate la SEM, vezi propunerile aplicate pentru liniile de troleibuz cu autonomie, etc).
Macar sa existe un articol intern pe baza caruia sa poata fi sanctionati.
La asta ma gandeam si eu. In general, presiunea publica da rezultate (vezi vehiculele salvate la SEM, vezi propunerile aplicate pentru liniile de troleibuz cu autonomie, etc).
Macar sa existe un articol intern pe baza caruia sa poata fi sanctionati.
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Sunt de acord și eu cu ideea respectivă a colegului, totuși, se poate face reclamație la primăria generală în legătură cu asta? Poate ei ar face ceva în legătură cu asta, dar nu m-ar mira să nu le pese nici lor.
Sunt de acord și eu cu ideea respectivă a colegului, totuși, se poate face reclamație la primăria generală în legătură cu asta? Poate ei ar face ceva în legătură cu asta, dar nu m-ar mira să nu le pese nici lor.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Panou parțial ieșit din profilul de îmbinare, la 5463...
Panou parțial ieșit din profilul de îmbinare, la 5463...
#5463 - 73 - 20251003_104510.jpg (1.73 MB; downloaded 1832 times)
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Incerc sa trag o concluzie daca troleibuzele Solaris din Bucuresti au avut mai multe probleme in exploatare decit cele livrate in alte orase…
Daca da, ce fel ?
Poate cineva sa ma ajute ?
Impresia -pe baza celor descrise pina acum - este ca avem de a face cu un suport tehnic in garantie mult inferior celui oferit in alte orase, coroborat insa cu o operare a acestor vehicule fara respectarea (si verificarea) normelor contractuale.
Similar ce ceea ce vedem in cazul tramvaielor Astra.
Voi nu va plingeti, noi nu ne uitam la cum le exploatati…
Ma asteptam, insa, ca Solaris sa depuna mai multe eforturi in protejarea imaginii marcii…
Incerc sa trag o concluzie daca troleibuzele Solaris din Bucuresti au avut mai multe probleme in exploatare decit cele livrate in alte orase…
Daca da, ce fel ?
Poate cineva sa ma ajute ?
Impresia -pe baza celor descrise pina acum - este ca avem de a face cu un suport tehnic in garantie mult inferior celui oferit in alte orase, coroborat insa cu o operare a acestor vehicule fara respectarea (si verificarea) normelor contractuale.
Similar ce ceea ce vedem in cazul tramvaielor Astra.
Voi nu va plingeti, noi nu ne uitam la cum le exploatati…
Ma asteptam, insa, ca Solaris sa depuna mai multe eforturi in protejarea imaginii marcii…
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Si cele din Oslo au probleme similare, dar acolo vorbim de Urbino diesel si Urbino Electric.
Si cele din Oslo au probleme similare, dar acolo vorbim de Urbino diesel si Urbino Electric.
📖 Pagination options