Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1138 posts, 370791 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81 82

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 Misiekwas

@cris_m
Am fost și eu astăzi în zona și agree to disagree. Privind diferente de nivel, cam la fel a fost și pe Economu Stoicescu și acolo a fost adus carosabil la nivel. Se vede și la intersecția cu Drajna care o sa fie cota asfaltului.
Da, deocamdată nu sunt multe puncte de interes (chiar daca Sweet Concept are cafea mai buna și echipa foarte faina, plăcut loc), dar asta vine și din faptul că nu era loc sa se desfășoare. Dar cu spațiul pietonal creat, asta poate sa se schimbe. In plus, este clar că sunt ceva planuri privind zona. PS6 a investit destul de mult în ultima vreme in terenul Politehnicii și am văzut că s-au relaxat restricții privind accesul. Intra în curând in reabilitare Parcul Grozăvești (cică acum lucrează la descărcare arheologică). Este in lucru PUD pentru clădirii Ministerului Energiei pe locul coșurilor CET Grozăvești, s-a asociat și PS6 pentru podul pietonal și conectarea mai buna Regiei cu Gradina Botanica in proiectul aia de "Linia Verde". Deci mi se pare că nu e lipsit de logica că iau in cont trafic pietonal mai mare decât este acum.

Re: Sectorul 6 cris_m

Eu circul aproape zilnic pe acea strada, in continuare ma indoiesc ca o sa fie vreodata lumea ca la miting pe acolo. Dar na, fiecare cu viziunile lui... a mea e bazata pe fapte reale, luand "pulsul" zonei. :mrgreen:

Potrivit lui Ciucu, mâine dau drumul la circulația pe Amilcar Săndulescu.

Re: Sectorul 6 Aron

Si conform unor raspunsuri date de Ciucu pe postare de pe fb la unele intrebari, se va putea circula si de pe Pasaj direct pe Amilcar Sandulescu. Probabil nu va mai fi coloana asa mare pe pasaj in orele de varf dar banuiala mea e ca se vor bloca stradutele (dambovita/Cetatea de Balta/Dezrobirii samd)

Re: Sectorul 6 orex

Appo de  straduța asta!

Trebuiau mai demult  să fie montate parapete New Jersey pe pod la Virtuții, că doar așa se mai ”civilizează” unii bizoni.

Re: Sectorul 6 shoppy

Multi oricum pe acolo o luau.

PS6 a publicat documentație pentru proiectul de amenajare zonei Crângași. Destul de multe schimbări propuse fata de situația existentă:
http://www.primarie6.ro/primarie_sector6 ... clete-si

Re: Sectorul 6 BGP2597

cris_m wrote here:
Singurele atractii care atrag fluxurile pietonale sunt Mancave, Sweet Concept si Carrefour dinspre Politehnica, in rest cam bate vantul...

@cris_m  Cred că ți-a scăpat fix cea mai mare atracție a zonei, Campusul UPB. Str. Economu Cezărescu este unul din principalele accese spre UPB și știi bine asta, doar îl folosești. Pe lângă UPB, pe această stradă există un liceu destul de mare și încă o universitate privată. Nu poți spune că 3 instituții de învățământ cu atâția participanți (doar UPB are circa 30.000 de studenți) nu generează/atrag trafic pietonal.

Re: Sectorul 6 cris_m

Cei de la facultatea privata vin majoritar cu autoturismul sau nu vin deloc... Legat de Poli, "grosul" traficului pietonal este spre/dinspre metrou Politehnica si spre/dinspre camine, pe Cezarescu sunt foarte putini cei care aleg acest traseu. Cand fac aceste afirmatii ma bazez pe observatiile facute de-a lungul timpului la diferite ore si zile.

Am fost în zona astăzi câteva ore și trebuie să te contrazic. A fost destul de plin pe Economu Cezărescu și traficul pietonal a fost măricel cu multi care se duceau spre și dinspre Poli.
Mi se pare că există potențialul de a atrage mai multi oameni în zona. Înainte de reamenajări spatiu a fost extrem de ostil pietonilor, acum situația s-a schimbat. In plus, scoaterea locurilor de parcare din zona înseamnă că și cei care veneau cu mașina sunt nevoiți să vina pe jos.

Re: Sectorul 6 BGP2597

Nu știu ce să zic, eu când eram în facultate pe acolo veneam și era destul trafic. La fel am observat și de câte ori am mai avut treabă pe la UPB în ultimii ani, fiindu-mi mai la îndemână să intru în campus dinspre Grozăvești, decât dinspre Apaca. În ciuda faptului că atâția ani a fost o zonă ostilă cu pietonii (pe stânga practic nu exista trotuar fiind un morman de moloz, iar pe dreapta era ocupat de terasele celor două restaurante), mereu am văzut destui oameni venind pe această stradă.

Re: Sectorul 6 shoppy

Daca vii de pe M1 sau dinspre Gara de Nord atunci pe Econom Cezarescu intrii, nu are rost sa mergi pana la Apaca ca tot ai mult de mers pe jos.

Câteva poze din partea primăriei de la Grozăvești unde practic s-au terminat lucrări (a rămas numai strada Marinescu, unde n-au mult de făcut). Chiar daca sunt unele neajunsuri, mi se pare totuși extraordinar cat de mult s-a schimbat în bine. Zona a fost infestata de mașinii și efectiv lipseau trotuare.
FB_IMG_1759681040353.jpg (319.85 KB; downloaded 922 times)
FB_IMG_1759679410558.jpg (112.19 KB; downloaded 922 times)
FB_IMG_1759681051066.jpg (326.21 KB; downloaded 922 times)
FB_IMG_1759681069631.jpg (388.09 KB; downloaded 922 times)
FB_IMG_1759681077505.jpg (292.3 KB; downloaded 922 times)
FB_IMG_1759681086248.jpg (211.1 KB; downloaded 922 times)
comparatie-ciprian-ciucu-.jpg (98.1 KB; downloaded 922 times)

PS6 a actualizat aplicația eSector 6, unde se poate trimite sesizări. Apreciez că este și calea destul de comoda pentru a solicita montarea de stâlpișori și limitatoare de viteza (afara de mașini abandonate și deșeuri).
In plus, au întocmit statistica privind timpuri de răspuns, care mi se pare interesanta:
Key Performance Indicators (KPIs) / Indicatori de performanță în eSector6

Am lucrat în ultimul timp la o aplicație nouă a Sectorului 6. Va fi mult mai bună în managementul intrevențiilor noastre și mai ales ne va permite o mai bună evaluare a serviciilor publice pentru care am integrat-o în procesele de management.

În acest moment aplicația noastră are aproximativ 50.000 de utilizatori (oameni care au descărcat-o).

Să vă dau câteva exemple cum am integrat indicatorii de performanță și cum lucrăm cu ei.

Avem indicatori pentru care o problemă semnalată trebuie rezolvată în o oră sau două sau maximum o zi, de ex:
• Deșeuri abandonate:  timp de soluționare 1h, responsabil poliția locală se prezintă la fața locului și începe cercetările pentru a identifica autorul și a dispune măsurile de ridicare a deseurilor.
• Golire coș de gunoi: timp de soluționare, 2h.
• Comert stradal neautorizat: timp de soluționare, 1h.

Alți indicatori sunt pentru probleme care nu sunt urgente și pentru care este nevoie de mobilizare de resurse în mod pplanificat, cu ar fi:
• Refacere marcaje rutiere/ Indicator rutier deteriorat: timp de soluționare, 15 zile (este nevoie de planificare și mobilizarea unor resurse care aparțin unor firme specializate);
• Ambrozie, timp de raspuns: 1 zi (s eprezinta politia locala si dispune masuri), timp de rezolvare: 7 zile (intra ADPDU pe proprietate daca probrietatul nu rezolva problema).
• Groapa in carosabil, Timp de raspuns: 3 zile, Timp de rezolvare: 15 zile

Dar avem si situatii pentru a căror rezolvare poate dura luni de zile, din cauza prevederlor legislative. De exemplu:
• Masina abandonată, cu timp de raspuns: 1 zi (luare în evidenta), dar cu timp de rezolvare: 6 luni si 15 zile pentru ca asa spune legea, o poti ridica doar după acestă prioadă.  
• Montare limitator de viteza, cu timp de rezolvare de 10, penru că depinde de diferite avize de pe la comisii de circulati etc.  

Bun, dacă ați ajuns până aici, însemnă că veți citi și mai departe și vă spun ce funcțiuni noi are:

✔ Are o funcție nouă, de programări online la Evidența Persoanelor,
✔ Puteți face mai multe tipuri de sesizări.

✔ ne permite să comunicăm și noi cu dvs, să vă transmitem mesaje utile și țintite pentru anumite zone. Spre exemplu, dacă avem lucrări sau campanie de curățenie într-o anumită microzonă, putem notifica locuitorii din acea zonă pe ce străzi acționăm, când să-și mute mașinile etc.

✔ Părerea voastră e importantă, astfel, la secțiunea de Sondaje, veți găsi chestionare pe teme de actualitate

https://www.facebook.com/share/1ALmQtRDNH/

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81 82

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”