Topic: Mercedes-Benz Citaro Euro 3
925 posts, 423584 views
📖 Pagination options
- vl273
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3
vl273
Vad ca si aici a ajuns moda de a "vandaliza" abuziv cei din autobaza cu sprayul in speranta ca vor ascunde gunoiul sub pres. Credeam ca doar la Alexandria/Militari/Titan exista nesimtirea asta, dar vad ca se extinde si pe la altii..
Vad ca si aici a ajuns moda de a "vandaliza" abuziv cei din autobaza cu sprayul in speranta ca vor ascunde gunoiul sub pres. Credeam ca doar la Alexandria/Militari/Titan exista nesimtirea asta, dar vad ca se extinde si pe la altii..
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Este normal sa ii lipseasca anumite componente si sa aiba interiorul murdar, deoarece nu a iesit foarte mult la traseu.
In opinia mea, ar trebui sa fie revopsit in interior si completat.
V2A wrote here:Dansul a stat imobilizat intre 2020 si 2025, ceea ce sunt 5 ani de absenta.
4347 a circulat foarte puțin după revenirea din mai 2025. Astăzi a fost scos din nou pe traseu, pe linia 116.
La fel ca 6251, are câteva probleme, dar la ușa 3 - bară lipsă și cauciucurile laterale de etanșare/limitare a cursei la una dintre foi, plus lipsa măștii de protecție a conductelor, în zona scaunelor din spate.
Este normal sa ii lipseasca anumite componente si sa aiba interiorul murdar, deoarece nu a iesit foarte mult la traseu.
In opinia mea, ar trebui sa fie revopsit in interior si completat.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
La o primă privire remarc următoarele:
- niciun ciocan de urgență în salon
- robinet deschidere de urgență ușa 1 lipsă în exterior
- robineți deschidere de urgență ușile 2 și 3 lipsă în interior
- sistem deschidere de urgență trapă 1 lipsă
Asta e doar ce observ în poze și filmare. Așa ceva este normal? Cât de jos mai poate scădea nivelul până să se sesizeze cineva?
La o primă privire remarc următoarele:
- niciun ciocan de urgență în salon
- robinet deschidere de urgență ușa 1 lipsă în exterior
- robineți deschidere de urgență ușile 2 și 3 lipsă în interior
- sistem deschidere de urgență trapă 1 lipsă
Asta e doar ce observ în poze și filmare. Așa ceva este normal? Cât de jos mai poate scădea nivelul până să se sesizeze cineva?
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
- gexge
-
Posted:
-
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
În cazul în care mai consideră cineva ca aceste autobuze își au locul la stradă în 2025.
Da, clar este piperată postarea, dar … și senzația de a fi plouat de-a binelea nu e plăcută.
Am citit în comentarii contextul, s-a rupt în mers și s-a retras imediat după.
E nevoie ca de apă de o flotă nouă de autobuze, iar asta se vede de la o poștă… deja autobuzele Kent îmbătrânesc (nu e zi să nu vezi măcar unul tractat), iar hibridele sunt insuficiente pentru a înlocui necesarul real de autobuze.
În cazul în care mai consideră cineva ca aceste autobuze își au locul la stradă în 2025.
Da, clar este piperată postarea, dar … și senzația de a fi plouat de-a binelea nu e plăcută.
Am citit în comentarii contextul, s-a rupt în mers și s-a retras imediat după.
Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
IMG_8315.png (1.73 MB; downloaded 1388 times)
E nevoie ca de apă de o flotă nouă de autobuze, iar asta se vede de la o poștă… deja autobuzele Kent îmbătrânesc (nu e zi să nu vezi măcar unul tractat), iar hibridele sunt insuficiente pentru a înlocui necesarul real de autobuze.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ca sa nu mai zic ca din flota de Otokar Kent, au inceput sa depășească bariera de 480.000 km rulati, ceea ce inseamna ca nu mai sunt acoperite de garantie. In curand si la flota de Mercedes Citaro Hybrid o sa vedem aceeasi situatie.
Ca sa nu mai zic ca din flota de Otokar Kent, au inceput sa depășească bariera de 480.000 km rulati, ceea ce inseamna ca nu mai sunt acoperite de garantie. In curand si la flota de Mercedes Citaro Hybrid o sa vedem aceeasi situatie.
- gexge
-
Posted:
-
gexge
Ok, de acord ca Euro 3 sunt depășite, dar mi se pare aiurea să tragi concluzia asta doar după faptul ca i-a fost smulsă trapa într-o zi cu rafale foarte puternice de vânt. Iar acest lucru s-a întâmplat tot din vina STB și a șoferilor pentru că de multe ori uită să închidă trapele pe timp de vreme rea.
Ok, de acord ca Euro 3 sunt depășite, dar mi se pare aiurea să tragi concluzia asta doar după faptul ca i-a fost smulsă trapa într-o zi cu rafale foarte puternice de vânt. Iar acest lucru s-a întâmplat tot din vina STB și a șoferilor pentru că de multe ori uită să închidă trapele pe timp de vreme rea.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Aici chiar nu m-aș grăbi să dau vina pe șofer.
Nu știm dacă acele trape erau defecte (așa cum sunt multe), nu știm dacă aveau prinderi lipsă (așa cum se poate observa la destule) și sub forțele aerodinamice să se fi deschis trapa și în final să se fi desprins. În clip se vede că trapa cealaltă nu era desprinsă dar era deschisă, posibil nefuncțională.
În fine, nu văd rostul unei anchete pe forum. Aceste vehicule nu mai aveau ce să caute în circulație de mulți ani și degeaba dezbatem care e cauza acestui incident cât timp vehiculele încă circulă din lipsă de altceva...
Aici chiar nu m-aș grăbi să dau vina pe șofer.
Nu știm dacă acele trape erau defecte (așa cum sunt multe), nu știm dacă aveau prinderi lipsă (așa cum se poate observa la destule) și sub forțele aerodinamice să se fi deschis trapa și în final să se fi desprins. În clip se vede că trapa cealaltă nu era desprinsă dar era deschisă, posibil nefuncțională.
În fine, nu văd rostul unei anchete pe forum. Aceste vehicule nu mai aveau ce să caute în circulație de mulți ani și degeaba dezbatem care e cauza acestui incident cât timp vehiculele încă circulă din lipsă de altceva...
- edy
-
Posted:
-
- gexge
-
Posted:
-
gexge
În circulație efectiv zilnic în jur de 120-150. Funcționale mai mult de atât.
În circulație efectiv zilnic în jur de 120-150. Funcționale mai mult de atât.
-
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Nu cred ca se mai gasesc 10 MB euro 3 cu trapele functionale.
Nu cred ca se mai gasesc 10 MB euro 3 cu trapele functionale.
- FabiM
-
Posted:
-
📖 Pagination options