Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1660 posts, 375861 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Bogdan Ciorascu

Poti organiza traseul rosu in sens invers si eventual banda dedicata de la statuie spre piata Victoriei.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Vlad242

Nu știu dacă e topicul potrivit, dar daca linia 182 a putut fi prelungită până la Dragonul Roșu mai exact în Dobroiesti, Ilfov, atunci de ce nu este posibilă prelungirea liniei 178 în Chiajna (în Militari Residence) ?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) rosetti61

Dragonul Rosu este complex comercial asa cum e si Carrefour Militari (care e in Chiajna). E cam pe limita si nu intra adanc in Ilfov; aceeasi speta si pentru 343, care intra in Dobroiesti mai mult.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) cris_m

Atentie, daca va uitati pe Google Maps, Dragonul Rosu este in Bucuresti, iar drumul este paralel cu limita dintre Ilfov si Bucuresti. In schimb, ghetoul ala de cartier (imi pare rau, dar asta este dpddv urbanistic) este mare parte in Ilfov, plateste taxe la nivel de comuna (oare de ce) si nu contribuie semnificativ la subventia pentru transportul public...

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Mihai Neagu

Legat de "ghetouri", asa pot fi descrise multe cartiere noi din Bucuresti-Ilfov, nu doar Chiajna Militari, ci si alte exemple pot fi Drumul Fermei - Popesti-Leordeni, Drumul Binelui - Sectorul 4, Pallady (in spatele centrului comercial) - Sectorul 3 si exemplele pot continua, toate fiind construite haotic.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Florinds

ByOnu wrote here:
Ori pastrezi 381 (viitor 76) pe traseul actual, ori il scurtezi la Victoriei (cu statie comuna tw-tb). Nu exista scenariu de bun simt in care reactivarea lui 300 sa aiba cel mai mic sens - nici acum, nici dupa modernizare.

Parerea ta... Eu circul destul de des cu el si am circulat si pe vremea lui 300. Daca inainte erau momente cand se circula prost cu 300, acum se circula foarte prost in mod obisuit cu 381, inclusiv inainte de lucrarile la linia de tramvai.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) ByOnu

Avem benzi bus pe Universitate-Romana, curand vor fi si pe Romana-Victoriei, iar linia de tramvai va fi asfaltata (deci capabila de a permite circulatia BUS). Circulatia va fi mai buna. Este o amarata de linie de autobuz, nu o naveta spatiala - poate fi eficientizata.

Hai ca nu este Mihalache mai cu moț decat toate celelalte artere cu tramvai din Bucuresti.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) V2A

Din cauza codului roșu de ploi și vânt, liniile 72, 76 și 95 sunt deservite cu autobuze, iar pe liniile 69, 70, 79, 86, 97 circulă și autobuze ZTE de la Bujoreni/Vatra Luminoasă/Berceni.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) bgd70

Pare ca s-a dorit scoaterea din circulatie a troleibuzelor Ikarus. Nu circula niciunul in acest moment.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) petro burgener

Și ieri a plouat iar Ikarusurile au circulat! Poate e vreun motiv că  le-au scos.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) MIHAI_TB_10

E și din cauza vremii nefavorabile. La momentul de față pe 76 circulă autobuze de la Giurgiului, mai precis este vorba de 4477, 4876, 6510, și 6610 (Iar pe InfoTB sunt vizibile pe 76 numai 4477 și 4876, restul le-am văzut eu), îmi cer scuze dacă informațiile sunt puțin greșite.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Vlad242

Referitor la prelungirea liniei 301 la Pasaj CFR Tunari, parca liniile urbane nu aveau voie sa iasa din Bucuresti, la Jolie Ville Baneasa (e centru comercial, inteleg de ce se putea, ca de exemplu 137,182), dar pana la Pasaj CFR Tunari intra destul de mult in judetul Ilfov, dupa acest principiu ar merge prelungite si 137,102,178 etc.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) gexge

Jolie Ville este tot în județul Ilfov (oraș Voluntari). Ca intră câteva sute de metri în județul Ilfov sau mai mult este complet irelevant. De asemenea, 301 a mai mers până la Pasaj CFR Tunari și în trecut.

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”