Topic: Achiziții de microbuze electrice din gama de 8 m prin PNRR
44 posts, 11224 views
📖 Pagination options
-
- moonteanu
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Achiziții de microbuze electrice din gama de 8 m prin PNRR
Costin
Evident ca nu, colegul ar fi spus daca stia. Oficial, la licitații, sunt pasi diferiti selectia câștigătorului si anuntatea acestuia.
Evident ca nu, colegul ar fi spus daca stia. Oficial, la licitații, sunt pasi diferiti selectia câștigătorului si anuntatea acestuia.
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Vom afla în curând cine este câștigătorul.
Vom afla în curând cine este câștigătorul.
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității care tocmai ce s-a încheiat, în weekendul 20-21 septembrie, la intrarea în parcul Herăstrău a fost expus unul dintre cele 7 microbuze electrice, de tip ZTE Granton ZXB 6-7. Totuși, am observat un lucru ciudat: denumirea de pe spatele microbuzului (GTZ6609BEVBF) nu corespunde cu ceea ce scrie pe plăcuța cu seria de șasiu a vehiculului (GTZ6829BEVBF, deși știu că acest model arată cu totul diferit).
Cunoaște cineva traseul/traseele pe care vor circula aceste microbuze Granton?
Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității care tocmai ce s-a încheiat, în weekendul 20-21 septembrie, la intrarea în parcul Herăstrău a fost expus unul dintre cele 7 microbuze electrice, de tip ZTE Granton ZXB 6-7. Totuși, am observat un lucru ciudat: denumirea de pe spatele microbuzului (GTZ6609BEVBF) nu corespunde cu ceea ce scrie pe plăcuța cu seria de șasiu a vehiculului (GTZ6829BEVBF, deși știu că acest model arată cu totul diferit).
Cunoaște cineva traseul/traseele pe care vor circula aceste microbuze Granton?
Microbuz_Granton1.jpg (1.65 MB; downloaded 1640 times)
Microbuz_Granton2.jpg (1.6 MB; downloaded 1641 times)
Microbuz_Granton3.jpg (1.89 MB; downloaded 1640 times)
Microbuz_Granton4.jpg (1.7 MB; downloaded 1640 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Cică era vorba să circule pe niște linii dedicate lor prin București, acum nu știu dacă s-a renunțat la această idee.
Cică era vorba să circule pe niște linii dedicate lor prin București, acum nu știu dacă s-a renunțat la această idee.
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Să înțeleg că BMC a fost câștigătorul licițației? Pe SEAP nu apare nimic în acest sens. Cred că vorbim doar despre un exemplar de prezentare.
Să înțeleg că BMC a fost câștigătorul licițației? Pe SEAP nu apare nimic în acest sens. Cred că vorbim doar despre un exemplar de prezentare.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Un microbuz e mai incapator decat chestia aia.
Un microbuz e mai incapator decat chestia aia.
- edy
-
Posted:
-
edy
Seamana ca un opel vivaro la lungime...
Seamana ca un opel vivaro la lungime...
- Media
-
Posted:
-
Media
Astea-s bune sa faci o linie de la giratoriul de la Pescăruș pana la Piață Presei prin Herastrau. Si tot nu ar face fata numărului de călători.
Daca ar fi un P&R la A3 ar fi bune pana la M Pipera si retur.
Altfel, care le-ar fi utilitatea la ce densitate are Bucureștiul?
Astea-s bune sa faci o linie de la giratoriul de la Pescăruș pana la Piață Presei prin Herastrau. Si tot nu ar face fata numărului de călători.
Daca ar fi un P&R la A3 ar fi bune pana la M Pipera si retur.
Altfel, care le-ar fi utilitatea la ce densitate are Bucureștiul?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Plus ca ele mi se par ca fiind eWaste din fabrica.
Plus ca ele mi se par ca fiind eWaste din fabrica.
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Și mie la fel, ultimile eWasteturi.
Și mie la fel, ultimile eWasteturi.
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Asa cum am zis si pe alt subiect pe forum, aceste midibuze ar putea circula pe o linie ce sa circule exclusiv in centrul istoric al Bucurestiului, pe modelul 1A,2A,3A Viena. Alt rost nu le-as gasi in capitala Romaniei.
Asa cum am zis si pe alt subiect pe forum, aceste midibuze ar putea circula pe o linie ce sa circule exclusiv in centrul istoric al Bucurestiului, pe modelul 1A,2A,3A Viena. Alt rost nu le-as gasi in capitala Romaniei.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
📖 Pagination options