Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaTransportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)

Topic: Discuții diverse despre traseele TCE

100 posts, 26824 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre traseele TCE Andrei2.0

Buna ziua. Am și eu o întrebare, in legătură cu traseul 401. Acest traseul are statie și pe Strada Pielari pe sensul spre Mihai Bravu? Eram in 3005 și veneam de la AFI, unde voiam să cobor pe strada Pielari. Șoferul mi a spus că nu are statie acolo decât traseu 5.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE BGP2597

401 efectuează toate stațiile comune cu 5 între Mihai Bravu și Stadion.

Am înțeles. Va mulțumesc.

• Traseele 28, 36, 44b vor avea 1–2 curse pe zi, probabil pe la 6 dimineața
• Vor să scurteze traseul 1: Metro – Hale – Armoniei (legătură cu 104)
• Se va desființa traseul 4, iar cursele vor fi comasate cu traseul 4b
• Traseul 402 va merge pe la supermarketul Cocos, după părerea mea mai bine făcea traseul 403: Afi – Piața Mihai Viteazul – Restaurant Nord – Cablul Românesc – Supermarket Cocos (strada Poligonului) și retur
• Traseul 32 va fi scurtat la Gara de Sud, și se încearcă trecerea autobuzelor prin Mimiu.

Aceste informații le-am primit pe canalul meu de YT. Vreau să știu dacă sunt adevărate sau nu.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE moonteanu

De obicei, informatiile de pe discord nu sunt adevarate. Rareori se intampla sa aiba dreptate.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE Adrian.B

Andrei2.0 wrote here:
• Traseele 28, 36, 44b vor avea 1–2 curse pe zi, probabil pe la 6 dimineața
• Vor să scurteze traseul 1: Metro – Hale – Armoniei (legătură cu 104)
• Se va desființa traseul 4, iar cursele vor fi comasate cu traseul 4b
• Traseul 402 va merge pe la supermarketul Cocos, după părerea mea mai bine făcea traseul 403: Afi – Piața Mihai Viteazul – Restaurant Nord – Cablul Românesc – Supermarket Cocos (strada Poligonului) și retur
• Traseul 32 va fi scurtat la Gara de Sud, și se încearcă trecerea autobuzelor prin Mimiu.

Aceste informații le-am primit pe canalul meu de YT. Vreau să știu dacă sunt adevărate sau nu.

Nimic de mai sus nu este oficial. BTW, se poate te rog sa nu mai postezi pozele mele sau pozele TransPloiesti pe canalul tau fara sa specifici sursa sau macar fara sa ma intrebi? Nu vreau sa le dau report sa iti afectez canalul.

Ok, am sa le șterg.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE Mihn

Sunt curios ce au de gând cu 25R. Ar fi o idee buna sa îl pună mai des in momentele cand este închis bulevardul.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE bogdan_331

Ar fi o idee buna, oricum din câte auzisem se planifica desfiintarea traseelor 25R, 42, 53 etc, trasee care merg prin zone unde nu prea sunt autobuze de exemplu Bolovani sau str. Cozia. Aceste trasee ar putea fi puțin mai rentabile daca ar fi mai frecvente si ar aduce (teoretic) mai mulți calatori in acele autobuze

• edy
  • Posted:
  •  

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S edy

Este luni și troleibuzele încă sunt scurtate la Hale Coreco.
Iar 3056 este pe 44s, la fel și 3057 pe 202s Știe cineva de ce?

Re: Discuții diverse despre traseele TCE PTMZ

De la moderator citire
@edy te rog insistent sa acorzi mai multa atentie la redactarea mesajelor (norme gramaticale, dar si a verifica daca mesajul e relevant sau nu) si la subiectele in care postezi. Ti-am mutat eu mesajul aici de data asta. Multumesc pentru intelegere.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE Mihn

Am văzut recent o fotografie din anul 2010 in care era un autobuz BMC pe linia 34B la Biserica Înălțarea Domnului. Știe cineva care este "povestea" acestei linii?

Re: Discuții diverse despre traseele TCE BGP2597

A circulat între Selgros si Hale Coreco, era o extensie a liniei 34, devenită 201 cand s-a înființat rețeaua de troleibuz.

Atât 34 cat și 34B au dispărut cel târziu în 2011, pentru că se suprapuneau integral cu 22 și 202.

Re: Discuții diverse despre traseele TCE Adrian.B

După electrificarea din 1997, linia 34 a fost reintrodusă între 2004 și 2009, circulând doar la orele de vârf, de luni până vineri. În decembrie 2009, linia a fost extinsă până la Auchan (fost REAL) și a primit indicativul 34B. Începând cu 1 noiembrie 2010, linia 34B a fost desființată, iar linia 22 a fost prelungită până la Auchan, primind indicativul 22B care există și astăzi.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463986 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”