Topic: Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304
24 posts, 10 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: V3A-93M-FAUR
shoppy
La ce haos este la STB mai bine sa fie la strada si sa circule decat pastrat pentru evenimente la gard si chelit pe sestache.
La ce haos este la STB mai bine sa fie la strada si sa circule decat pastrat pentru evenimente la gard si chelit pe sestache.
- ikarusbus
-
Posted:
-
ikarusbus
Pe lângă revopsirea în schema originală, #304 a primit inscripțiile originale, alături de fontul original la numărul de parc. Surpriza cea mare? I-au fost montate afișaje pe film.
Pe lângă revopsirea în schema originală, #304 a primit inscripțiile originale, alături de fontul original la numărul de parc. Surpriza cea mare? I-au fost montate afișaje pe film.
sursa: captură ecran videoclip postat în grupul de Facebook Transport Public în București.
IMG_4205.jpeg (677.22 KB; downloaded 1605 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Ce frumos. Dar știu că în spatele filmului erau niște tuburi fluorescente. Se pot pune niște tuburi LED. Nu costă o avere. Dar felicit inițiativa.
Ce frumos. Dar știu că în spatele filmului erau niște tuburi fluorescente. Se pot pune niște tuburi LED. Nu costă o avere. Dar felicit inițiativa.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Nu este afișajul original cu rolă, dar s-a încercat ceva să avem cât mai apropiat de varianta inițială.
Nu este afișajul original cu rolă, dar s-a încercat ceva să avem cât mai apropiat de varianta inițială.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Arată excelent. Chiar s-a depus efort pe detalii.
Așteptăm și interiorul într-un viitor nu îndepărtat.
Chiar, interiorul lui 304 era galben cu bare albe și scaune roșii?
Arată excelent. Chiar s-a depus efort pe detalii.
Așteptăm și interiorul într-un viitor nu îndepărtat.
Chiar, interiorul lui 304 era galben cu bare albe și scaune roșii?
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Chiar și așa. Este de apreciat efortul. Afișajele pe bandă au fost casate demult probabil, având în vedere că sunt 15-20 ani de la înlocuire.
@FabiM
Ce trebuie făcut, schimbat și stopurile cu unele modulare, nu monobloc. Sigur mai există. În rest, felicitări.
Majoritatea FAUR când erau noi aveau interior galben și scaune roșii din fibră. Barele eu le știu galbene, dar sunt prea mulți ani de atunci.
Gabi23 wrote here:
Chiar și așa. Este de apreciat efortul. Afișajele pe bandă au fost casate demult probabil, având în vedere că sunt 15-20 ani de la înlocuire.
@FabiM
Ce trebuie făcut, schimbat și stopurile cu unele modulare, nu monobloc. Sigur mai există. În rest, felicitări.
Majoritatea FAUR când erau noi aveau interior galben și scaune roșii din fibră. Barele eu le știu galbene, dar sunt prea mulți ani de atunci.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Interiorul original al vagonului 240, în anul 2006:
Interiorul original al vagonului 240, în anul 2006:
Autor: Dr2005
Sursa: http://transport-in-comun.ro/bucuresti/t ... ur-2.htm
Sursa: http://transport-in-comun.ro/bucuresti/t ... ur-2.htm
0240urac003lz4.jpg (141.7 KB; downloaded 5066 times)
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
304 cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității
304 cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității
Untitled36_20250920124122.png (1.69 MB; downloaded 4745 times)
Untitled37_20250920124230.png (1.65 MB; downloaded 4745 times)
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
📖 Pagination options