Topic: Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304
28 posts, 1024 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: V3A-93M-FAUR
shoppy
La ce haos este la STB mai bine sa fie la strada si sa circule decat pastrat pentru evenimente la gard si chelit pe sestache.
La ce haos este la STB mai bine sa fie la strada si sa circule decat pastrat pentru evenimente la gard si chelit pe sestache.
- ikarusbus
-
Posted:
-
ikarusbus
Pe lângă revopsirea în schema originală, #304 a primit inscripțiile originale, alături de fontul original la numărul de parc. Surpriza cea mare? I-au fost montate afișaje pe film.
Pe lângă revopsirea în schema originală, #304 a primit inscripțiile originale, alături de fontul original la numărul de parc. Surpriza cea mare? I-au fost montate afișaje pe film.
sursa: captură ecran videoclip postat în grupul de Facebook Transport Public în București.
IMG_4205.jpeg (677.22 KB; downloaded 2295 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Ce frumos. Dar știu că în spatele filmului erau niște tuburi fluorescente. Se pot pune niște tuburi LED. Nu costă o avere. Dar felicit inițiativa.
Ce frumos. Dar știu că în spatele filmului erau niște tuburi fluorescente. Se pot pune niște tuburi LED. Nu costă o avere. Dar felicit inițiativa.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Nu este afișajul original cu rolă, dar s-a încercat ceva să avem cât mai apropiat de varianta inițială.
Nu este afișajul original cu rolă, dar s-a încercat ceva să avem cât mai apropiat de varianta inițială.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Arată excelent. Chiar s-a depus efort pe detalii.
Așteptăm și interiorul într-un viitor nu îndepărtat.
Chiar, interiorul lui 304 era galben cu bare albe și scaune roșii?
Arată excelent. Chiar s-a depus efort pe detalii.
Așteptăm și interiorul într-un viitor nu îndepărtat.
Chiar, interiorul lui 304 era galben cu bare albe și scaune roșii?
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Chiar și așa. Este de apreciat efortul. Afișajele pe bandă au fost casate demult probabil, având în vedere că sunt 15-20 ani de la înlocuire.
@FabiM
Ce trebuie făcut, schimbat și stopurile cu unele modulare, nu monobloc. Sigur mai există. În rest, felicitări.
Majoritatea FAUR când erau noi aveau interior galben și scaune roșii din fibră. Barele eu le știu galbene, dar sunt prea mulți ani de atunci.
Gabi23 wrote here:
Chiar și așa. Este de apreciat efortul. Afișajele pe bandă au fost casate demult probabil, având în vedere că sunt 15-20 ani de la înlocuire.
@FabiM
Ce trebuie făcut, schimbat și stopurile cu unele modulare, nu monobloc. Sigur mai există. În rest, felicitări.
Majoritatea FAUR când erau noi aveau interior galben și scaune roșii din fibră. Barele eu le știu galbene, dar sunt prea mulți ani de atunci.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Interiorul original al vagonului 240, în anul 2006:
Interiorul original al vagonului 240, în anul 2006:
Autor: Dr2005
Sursa: http://transport-in-comun.ro/bucuresti/t ... ur-2.htm
Sursa: http://transport-in-comun.ro/bucuresti/t ... ur-2.htm
0240urac003lz4.jpg (141.7 KB; downloaded 5757 times)
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
304 cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității
304 cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității
Untitled36_20250920124122.png (1.69 MB; downloaded 5435 times)
Untitled37_20250920124230.png (1.65 MB; downloaded 5435 times)
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
-
- 3mil
-
Posted:
-
Re: Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304
3mil
Câteva cadre cu subiectul topicului cu ocazia SEM 2026. Surpriza de anul acesta este că interiorul a fost revopsit in schema originală.
De asemenea împreună cu colegul nostru de forum care l-a condus, ne-am străduit să creem și anul acesta aspectul afișajelor cu role în încercarea de a respecta cât mai mult particularitățile istorice.
Câteva cadre cu subiectul topicului cu ocazia SEM 2026. Surpriza de anul acesta este că interiorul a fost revopsit in schema originală.
De asemenea împreună cu colegul nostru de forum care l-a condus, ne-am străduit să creem și anul acesta aspectul afișajelor cu role în încercarea de a respecta cât mai mult particularitățile istorice.
IMG_6968.jpeg (1.64 MB; downloaded 433 times)
IMG_6976.jpeg (1.67 MB; downloaded 433 times)
IMG_6964.jpeg (1.67 MB; downloaded 433 times)
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Ca fapt divers:
Afișajul cu bandă avea 2 rânduri/2 sloturi. În format:
- 41 PIAȚA PRESEI LIBERE / Via Piața Crângași
- 41 GHENCEA ( Sau Cart. TUDOR VLADIMIRESCU)/ Via Piața Crângași.
Se derulau.
Practic formatul era:
NUMĂR LINIE <=> DESTINAȚIE FINALĂ/Stație intermediară (uneori cu LITERE MARI) .
Numărul de linie era scris mare. Destinația finală era cu litere mari, iar intermediara cu litere mici (alteori se foloseau și LITERE MARI dar cu scris mai mic). În caz de deviere, se punea jos un pfl scris la șablon, sau...hârtie scrisă .
MI-au plăcut aceste afișaje deoarece aveau contrastul mare. Se vedeau de la o poștă.
Ca fapt divers:
Afișajul cu bandă avea 2 rânduri/2 sloturi. În format:
- 41 PIAȚA PRESEI LIBERE / Via Piața Crângași
- 41 GHENCEA ( Sau Cart. TUDOR VLADIMIRESCU)/ Via Piața Crângași.
Se derulau.
Practic formatul era:
NUMĂR LINIE <=> DESTINAȚIE FINALĂ/Stație intermediară (uneori cu LITERE MARI) .
Numărul de linie era scris mare. Destinația finală era cu litere mari, iar intermediara cu litere mici (alteori se foloseau și LITERE MARI dar cu scris mai mic). În caz de deviere, se punea jos un pfl scris la șablon, sau...hârtie scrisă .
MI-au plăcut aceste afișaje deoarece aveau contrastul mare. Se vedeau de la o poștă.
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
De ce au vopsit măștile de la articulații și tocurile adiacente în portocaliu? Trebuia aceeași nuanță de galben ca restul interiorului.
De ce au vopsit măștile de la articulații și tocurile adiacente în portocaliu? Trebuia aceeași nuanță de galben ca restul interiorului.
-
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
Mr. Tramvai
@3mil, poza cu 304 si 349 ar fi draguta pentru concursul foto
Din partea mea un cadru cu acesta la Podul Grant
@3mil, poza cu 304 si 349 ar fi draguta pentru concursul foto
Din partea mea un cadru cu acesta la Podul Grant
_9206264.JPG (1.89 MB; downloaded 284 times)
📖 Pagination options