Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Sugestii și reclamații legate de forum

871 posts, 225175 views

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63

📖 Pagination options
Re: Sugestii și reclamații legate de forum cris_m

Pentru ca am mai primit intrebarea si pe Facebook, bifand sau debifand in controlul layerelor aflat in coltul dreapta sus iti dai seama exact ce reprezinta liniile negre, colorate sau discontinue. La cele colorate iti dai seama care din ce lot e dand click pe fiecare in parte. Mai jos 2 capturi in acest sens:
Screenshot_20250825_102845_Samsung Internet.jpg (583.23 KB; downloaded 1379 times)
Screenshot_20250825_163140_Samsung Internet.jpg (818.96 KB; downloaded 1379 times)

La fel, am mai primit nenumarate sugestii sa semene cu harta de la API, personal nu-mi doresc acest lucru din urmatoarele motive: scara si scopul fiecarei harti este diferit (national versus local, constructie versus modernizare de infrastructuri) si e bine sa existe elemente de originalitate, sa nu fie la fel la toata lumea. :mrgreen:

Re: Sugestii și reclamații legate de forum zapacitu

Eu nu inteleg ce inseamna culorile si pe ce criterii au fost puse, never mind punctat sau negru... acolo macar pot deduce cu click.

Re: Sugestii și reclamații legate de forum cris_m

Culorile le-am preluat din harta publicata acum ceva timp de Club Feroviar, culmea ca aceasta a folosita si de PMB la conferinta de presa organizata la inceperea lucrarilor pe Bulevardul Chisinau...

Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Costin wrote here:
Diverse erori arbitrare la postarea mesajelor pentru ca broserul da refresh automat: ramane o problema a browserelor si nu a forumului, asta este 100% cert. Insa am aplicat o mica imbunatatire la comportamentul forumului, sper sa se mai rareasca.

Revin la un mesaj postat de mine acum aproape un an, in octombrie 2024. In mod evident, problema mentionata mai sus a continuat sa se manifeste. Nu am idee daca intr-o mai mica masura, dar stiu sigur ca problema nu a disparut complet.

Raman la parerea ca un refresh arbitrar este o problema a browserului. Din pacate, este un comportament comun pe mobil, pentru a elibera resurse ocupate de pagini care, considera ei, sunt inactive. Astfel ca, atunci cand pagina este "reactivata", ea trebuie reincarcata, caci continutul a fost pierdut in incercarea de a elibera resurse.

Asadar, plecand de la ideea ca un refresh este inevitabil, am venit acum cu o solutie care va incerca sa recupereze informatia in cazul unui refresh, in loc sa incerce sa il previna. Sunt convins ca nu va merge in 100% din cazuri (depinde cat timp a stat pagina inactiva), dar ar trebui, macar, sa vedem doua schimbari
- problema se va manifesta , cand si daca o va face, mai degraba ca avand pagina de postare goala, in loc de o eroare
- problema se va maifesta mult mai rar

Va rog sa raportati in continuare problema aceasta. Repet, acum nu va mai fi o eroare explicita, ci mai degraba o pagina golita de continut. Dar trebuie sa stiu daca si aceasta incercare nu functioneaza.

Multumesc pentru intelegere si pentru rabdare!

Re: Sugestii și reclamații legate de forum WT_fan06

Dacă salvezi mesajul în lucru înainte să comuți pe altă filă, iar apoi revii la scrierea mesajului, text-box-ul va fi gol sau va arăta ultima versiune salvată?

Dacă e a doua variantă, atunci problema în mod teoretic ar fi rezolvată, pentru că deja știm că trebuie să salvăm progresul înainte de a comuta pe altă filă.

Re: Sugestii și reclamații legate de forum Costin

In cazul tau, va arata ultima versiune salvata.

Daca mesajul in lucru nu e salvat, atunci va arata o versiune care ar putea fi cea finala, fara garantii.

Re: Sugestii și reclamații legate de forum Stefan_79

Am primit eroare de 2 ori atunci când am vrut să folosesc funcția search:
Screenshot_636.png (12.78 KB; downloaded 889 times)

Screenshot_637.png (12.91 KB; downloaded 889 times)

Am gasit eroarea, voi reveni cu o solutie mai tarziu, multumesc pentru raportare!

Re: Sugestii și reclamații legate de forum WT_fan06

Repet rugămintea ca pe viitor să copiați ID-ul erorii în loc să-i faceți poză, astfel încât @Costin să poată prelua direct ID-ul în loc să piardă timp uitându-se pe poză și scriind ID-ul de mână...

Intr-adevar, codurile de erori ajuta mai mult daca sunt in format text.

Revenind, cauza erorii a fost identificata si remediata. In acelasi timp, am modificat si zona de atasat fisiere, astfel incat asezarea in pagina sa fie mai intuitiva.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Sugestii și reclamații legate de forum ADK

Nu știu dacă am mai întrebat, dacă da, îmi cer iertare, însă nu se pot repara astfel de mesaje mai vechi? Pe unele nici nu le pot "decoda" corect... și sunt parcă, nu știu câtă importanță are, doar de la același user.
Screenshot_2025-10-02_132523.jpg (256.81 KB; downloaded 668 times)

Ani de zile am tot reparat astfel de mesaje si inca avem uneltele necesare pentru reparatie, cel mai simplu e sa fie raportate ca sa le vedem si sa le accesam direct.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Sugestii și reclamații legate de forum ADK

Păi vezi direct la userul respectiv, însă eu unul nu-i pot vedea exact toate mesajele că fiind utilizator "casat" nu mai am acces la panoul profilului, dar poate administrația are acces mai ușor la toate mesajele lui.

Dacă nu, după cum sugerezi, voi raporta mesajele similare dar nu știu exact ce motiv sa aleg la reclamație:
Screenshot_2025-10-02_135331.jpg (203.76 KB; downloaded 645 times)

Mă interesează mult postările mai vechi și din această cauză se pierde firul logic între discuții provenite din acele caractere care nu-mi explic oficial apariția lor, n-o mai fi recunoscut eventual ceva update-uri la forum diacriticele "ă/â/ț/ș" etc? Că el era cam singurul care scria pe atunci corect gramatical, dar mă gândesc să nu pățesc și eu la fel pe viitor...

Mulțumesc în avans!

Nu pot sa "vad la userul respectiv", userul respectiv nu exista. Raportezi cu motivul care zice ca nu se incadreaza in nici o categorie.

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”