Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăAspecte diverse din transporturi şi infrastructurăEvenimente și expozițiiSăptămâna Europeană a Mobilității în România

Topic: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025

75 posts, 14228 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Adrian.B

Se poate duce cu ajutorul politiei cu spatele de la Romania Actualitati pana la Mc. Atât ca trebuie sa se intoarca de la Obor (daca ramane 58) in alta parte cu calatorii. Nu am inteles nicidoata de ce nu a fost construit si un macaz dinspre Vasile Parvan spre Gara de Nord.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Celestin Draganescu

Fara linia pe Mihalache nu se pot organiza trasee cu plecare de pe Gh. Duca.
"Daca se vor pastra traseele de anul trecut" este la fel de vag precum "poate ploua in Septembrie".

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 gexge

Astăzi am văzut ca lucrau la aducerea la normal a amplasamentului de pe Mihalache. Deci e posibil să avem șină. Poate ne confirmi tu, @Celestin Draganescu .

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Celestin Draganescu

Pana nu vad, nu cred :))
E o dorinta comuna sa putem circula pe acolo, e posibil sa fie la paleta, dar tot e bine.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 gexge

Ar fi super. De asemenea, eu aș fi utilizat pentru Săptămâna Europeană a Mobilității și din acele autobuze turistice supraetajate ale STB. Sunt doar 3 care circulă pe linia turistică, restul stau în garaj. Ar fi fost frumos să facă TPBI niște trasee speciale cu ele.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Andrei98

Totusi sa nu uitam ca unul este defect iar pentru traseul turistic trebuie minim o rezerva.

Sunt 6 autobuze etajate. 3 sunt la traseu și mai rămân în garaj în fiecare zi 3, din care unul (995) e defect (deși e foarte posibil să îl fi reparat între timp).

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 STB738

Am văzut pe un server de Discord, programul pentru Săptămâna Europeană a Mobilității. Îl atașez mai jos.
Linii speciale 20-21 Septembrie 2025.
20250914_173004.jpg (191.97 KB; downloaded 1399 times)

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 MIHAI_TB_10

Deci avem câteva linii speciale în plus față de anul trecut.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Luca M.

Se intelege ca si 008 si 237 au primit un tratament special, nu?

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 MIHAI_TB_10

Și eu am aceași întrebare, mi-ar placea să-l văd pe 008 în schema sa originală de "Metrou ușor".

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 Luca M.

Sper sa le retraga pe toate si sa le pastreze in hainele acestea pentru muzeu si alte evenimente! Au fost niste eforturi mari, banuiesc, si este minunat ce s-a realizat, in sfarsit. 5 V3A-uri revopsite si 3 Tatre. De asemenea, vad acolo Ikarus 5102 si 5104. oare si ele au fost cosmetizate?

Ma bucur oricum nespus de mult ca traseele vor circula in weekend.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 16-22 septembrie 2025 DenisM017

237 nu a fost revopsit, am circulat acum câteva zile cu el pe linia 55, însă probabil că a fost ales și el pentru a avea câte un exemplar din fiecare model de V3A reostatic.

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Săptămâna Europeană a Mobilității în România  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”