Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronson NORD: Pasajul hobanat Otopeni (FINALIZAT DEC.2011)

477 posts, 210625 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 35

📖 Pagination options
Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF telvanni

Eu zic ca nu, cand va fi 100% gata.

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF VladG

Trecut ieri pe pasaj. Nu mi-a venit sa cred cat de denivelat e asfaltul nou turnat!
Am fost nemultumit de valurile de pe Centura, dintre Otopeni si Mogosoaia, dar ce e aici e mult mai grav.
Nu stiu daca printr-un nou strat de asfalt s-ar putea alinia, diferentele par semnificative.
Oribil!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF Utilizator anonim

Vezi sa nu te inseli si sa nu fie inca stratul final de uzura turnat.

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF VladG

Asa am zis si eu, dar cred ca in unele zone ar trebui sa aibe 30-50cm grosime, ca sa se aplatizeze denivelarile. E posibil sa se toarne asa de gros? Sper sa fie doar o impresie...

O impresie, de data asta foarte buna mi-a lasat centura de dupa pasaj, pana la DN2 (cu exceptia virajelor la stanga de la poduri)...

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF Nightwolf

Zona aia -- in speta CB-ul -- continua sa fie o bomba din toate punctele de vedere ... nu stiu cand o vor aduce la un nivel demn de un stat EU ... la giratoriul de la Mogosoaia cozile sunt de asemenea semnificative ...

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF shoppy

Santurile alea sunt cauzate de rosturile de dilatatie, mai bine zis lipsa lor, si nu, nu este turnat stratul de uzura. Vedem accesul in piloni de la nivelul puntii si motivul nedeschiderii circulatiei pe 2 benzi. Vechiul traseu al centurii este inchis si atacat cu lucrari la utilitati.
DSC07206.JPG (299.48 KB; downloaded 4318 times)
DSC07207.JPG (305.73 KB; downloaded 4316 times)
DSC07208.JPG (257.62 KB; downloaded 4312 times)
DSC07209.JPG (233.08 KB; downloaded 4308 times)
DSC07210.JPG (183.04 KB; downloaded 4319 times)
DSC07211.JPG (277.63 KB; downloaded 4309 times)
DSC07214.JPG (302.52 KB; downloaded 4318 times)
DSC07216.JPG (351.41 KB; downloaded 4311 times)
DSC07217.JPG (159.62 KB; downloaded 4309 times)
DSC07220.JPG (308.1 KB; downloaded 4308 times)

.....
DSC07221.JPG (281.67 KB; downloaded 4306 times)
DSC07222.JPG (319.63 KB; downloaded 4307 times)
DSC07224.JPG (309.71 KB; downloaded 4310 times)
DSC07225.JPG (327.8 KB; downloaded 4306 times)
DSC07226.JPG (318.17 KB; downloaded 4307 times)

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF mindmasster

Se vede si din pozele lui shoppy ca e denivelat . Da oricum stati calmi ca asta nu este stratul de uzura. Probabil ca vom avea si celelalte 2 benzi si rosturile de dilatare atunci o sa toarne si stratul de uzura

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF Utilizator anonim

Cel mai probabil va mai trebui inchis traficul cel putin o saptamana pentru montarea rosturilor de dilatatie si finisajea asfaltului.

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF okay

am trecut astazi pe acolo si nu este pus asfaltul final. dupa cum zicea cineva mai sus nu se poate inca finaliza (nu sunt rosturile de dilatatie). oricum daca o iei pe acolo si ai masina joasa, iti sare ca dracu, sunt valuri mari. podul arata foarte bine, si ma bucur ca aproape l-au terminat asa repede. sper urmatoarele lucrari sa fie si mai repede facute (tot de genul asta). centura este intr-o stare foarte buna. au pus si betoanele care separa cele 2 sensuri de mers.

Da, sa reamarcam momentul, la 20 de ani dupa Agigea avem in sfarsit al doilea hobanat din Romania deschis traficului auto, Hobanatul Otopeni :mrgreen: .
Sa se deschida si Barcanesti anul asta si impreuna cu Basarab ajugem la 4 in 2011, si cu Ciurel la anu o sa avem 5 in 2012 :mrgreen: .

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF Aron

shoppy wrote:
Da, sa reamarcam momentul, la 20 de ani dupa Agigea avem in sfarsit al doilea hobanat din Romania deschis traficului auto, Hobanatul Otopeni :mrgreen: .
Sa se deschida si Barcanesti anul asta si impreuna cu Basarab ajugem la 4 in 2011, si cu Ciurel la anu o sa avem 5 in 2012 :mrgreen: .

cu Ciurelul zic sa-l bagam prin 2013, acum se lucreza, da cu o leneee....ar fi tare daca dupa ce se deschide pasajul basarab, toti muncitorii de acolo sa se mute la ciurel :lol:  :lol: , daca as fi sef constructor la ciurel as baga 2 ture, de zi si de noapte, cum de altfel exista peste tot in lume la constructii majore si de o importanta maxima, si dau un exemplu, exagerat de altfel, tunelul de sub Alpi, acolo se lucreaza non stop, 24/7, aici as face 2 ture, noapte/zi, iar sambata duminica liber, sau doar duminica depinde acum, sry de off-topic

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF lilidrac

S-ar putea ca "lenea"sa fie direct proportionala cu banii alocati.

Re: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF bekxy

Invers proporţională...  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 35

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”