Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
1660 posts, 375836 views
📖 Pagination options
- tibi227
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
tibi227
In ideea de a lega BIAS cu o parcare de tip park&ride mai probabil.
Cine nu era din Bucuresti si venea cu masina putea parca acolo, intrucat locuri in zona Aeroport Baneasa nu sunt multe, iar parcarea de la mall e la randul ei foarte aglomerata pe timp de weekend.
In ideea de a lega BIAS cu o parcare de tip park&ride mai probabil.
Cine nu era din Bucuresti si venea cu masina putea parca acolo, intrucat locuri in zona Aeroport Baneasa nu sunt multe, iar parcarea de la mall e la randul ei foarte aglomerata pe timp de weekend.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
In Romania nu ai sa vezi pe nimeni sa isi lase autoturismul la nu stiu cati kilometri distanta de punctul de destinatie, pentru ca de asta a venit cu el, sa vada lumea ca are asa ceva.... Imi amintesc acum cateva luni la festivalul Nostalgia, organizatorii spusesera clar ca nu sunt locuri de parcare, iar participantii sunt rugati sa vina cu transportul public, autocarele puse la dispozitie de organizator sau cu serviciile de ridesharing... Ce au facut participantii? Au venit cu autoturismele pana la marginea padurii, unde le-au parcat pe spatiul verde....
In Romania nu ai sa vezi pe nimeni sa isi lase autoturismul la nu stiu cati kilometri distanta de punctul de destinatie, pentru ca de asta a venit cu el, sa vada lumea ca are asa ceva.... Imi amintesc acum cateva luni la festivalul Nostalgia, organizatorii spusesera clar ca nu sunt locuri de parcare, iar participantii sunt rugati sa vina cu transportul public, autocarele puse la dispozitie de organizator sau cu serviciile de ridesharing... Ce au facut participantii? Au venit cu autoturismele pana la marginea padurii, unde le-au parcat pe spatiul verde....
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
A apărut și o hartă, între timp, cu traseul liniei, special înființată pentru eveniment. Harta a fost publicată de organizatorii evenimentului pe pagina lor de Facebook.
A apărut și o hartă, între timp, cu traseul liniei, special înființată pentru eveniment. Harta a fost publicată de organizatorii evenimentului pe pagina lor de Facebook.
IMG_7188.jpeg (628.73 KB; downloaded 2550 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cumva confirma teoria neserioasa a mea legata de flota TAROM cu 737-urile
Cumva confirma teoria neserioasa a mea legata de flota TAROM cu 737-urile
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Pentru a “ț” oară pun la îndoială atenția vatmanilor la locul de muncă.
Respectiv, cum se vede în poză nu a observat macazul setat pentru a face atanga pe Calea 13 Septembrie, a oprit în mijlocul intersecției. Bine că nu a acroșat alt vehicul.
A dat cu spatele și după ce a schimbat macazul și-a văzut de drum
Pentru a “ț” oară pun la îndoială atenția vatmanilor la locul de muncă.
Respectiv, cum se vede în poză nu a observat macazul setat pentru a face atanga pe Calea 13 Septembrie, a oprit în mijlocul intersecției. Bine că nu a acroșat alt vehicul.
A dat cu spatele și după ce a schimbat macazul și-a văzut de drum
dfc6375e-6ce8-4da4-910f-71731b168d6d.jpeg (848.89 KB; downloaded 2077 times)
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Se zvonește că de pe 6 septembrie, încep lucrările la linia de tramvai de pe Bulevardul Theodor Pallady și că 19 va întoarce la Calea Vitan, 27 la Faur iar 49 la Calea Vitan. Știe cineva daca e adevărat acest lucru sau este doar un zvon?
Se zvonește că de pe 6 septembrie, încep lucrările la linia de tramvai de pe Bulevardul Theodor Pallady și că 19 va întoarce la Calea Vitan, 27 la Faur iar 49 la Calea Vitan. Știe cineva daca e adevărat acest lucru sau este doar un zvon?
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
ericbrudii
@STB738 Da, chiar este adevărat.
@STB738 Da, chiar este adevărat.
-
- Costin
-
Posted:
-
-
- andreicfr
-
Posted:
-
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Știri despre transportul local din București
WT_fan06
După complicățenia cu 637 și 640 (care mă bucur că se repară cu această ocazie), nu înțeleg de ce TPBI se complică din nou inutil, spre dezavantajul călătorilor. Ghinioniștii care au de circulat între Piața Muncii și 1 Decembrie vor avea de schimbat de 2 ori (640 -> 49 -> 619).
Cum aș fi reorganizat eu:
19: Zețarilor - Faur
27: Bd. Basarabia - Unirii (bidirecționale)
49: suspendat
619: Autobaza Titan - Costin Georgian (pentru o singură transbordare la același peron pentru călătorii fostului 40 pe Bd. Basarabia între 619 și 640)
627: asemeni TPBI
640: asemeni TPBI
Avantaje față de soluția TPBI:
- mai puține transbordări, mai puțin disconfort, mai puțin timp irosit în stații pentru călători
- complexitate redusă a rețelei de TP
- utilizarea mai eficientă a parcului de tramvaie
Dezavantaje:
- 619 necesită 1 tur în plus pentru a ajunge la Costin Georgian
- 619 susceptibil unei devieri via Republica (sens Costin Georgian), în scenariul ipotetic în care virajul la stânga pe Bd. Basarabia ar fi complet blocat de șantier
V2A wrote here:
Măsuri de reorganizare a transportului public, ca urmare a demarării lucrărilor de modernizare a căii de rulare pe Bd. Theodor Pallady
linia 19 va funcționa între terminalele „Calea Vitan” și „Zețarilor”
Linia 27 va funcționa între terminalele „Faur” și „Piața Unirii”
Linia 49 va funcționa între terminalele „Bd. Basarabia” și „Calea Vitan”
Linia 619 va funcționa între terminalele „Autobaza Titan” și „Faur”
Linia 627 va funcționa între terminalele „Autobaza Titan” și „Dristorului”
Linia 640 va funcționa între terminalele „Piața Sf. Vineri” și „M Republica”
După complicățenia cu 637 și 640 (care mă bucur că se repară cu această ocazie), nu înțeleg de ce TPBI se complică din nou inutil, spre dezavantajul călătorilor. Ghinioniștii care au de circulat între Piața Muncii și 1 Decembrie vor avea de schimbat de 2 ori (640 -> 49 -> 619).
Cum aș fi reorganizat eu:
19: Zețarilor - Faur
27: Bd. Basarabia - Unirii (bidirecționale)
49: suspendat
619: Autobaza Titan - Costin Georgian (pentru o singură transbordare la același peron pentru călătorii fostului 40 pe Bd. Basarabia între 619 și 640)
627: asemeni TPBI
640: asemeni TPBI
Avantaje față de soluția TPBI:
- mai puține transbordări, mai puțin disconfort, mai puțin timp irosit în stații pentru călători
- complexitate redusă a rețelei de TP
- utilizarea mai eficientă a parcului de tramvaie
Dezavantaje:
- 619 necesită 1 tur în plus pentru a ajunge la Costin Georgian
- 619 susceptibil unei devieri via Republica (sens Costin Georgian), în scenariul ipotetic în care virajul la stânga pe Bd. Basarabia ar fi complet blocat de șantier
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Eu, unul, sunt curios cum vor întoarce 619 și 627 în Autobaza Titan și unde vor fi amplasate stațiile de urcare și coborâre.
Eu, unul, sunt curios cum vor întoarce 619 și 627 în Autobaza Titan și unde vor fi amplasate stațiile de urcare și coborâre.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Sub pasaj la Drumul Intre Tarlale intoarce.
Strada Uzinei este in satul Catelu! De acolo l-au si botezat rondul Uzinei
Sub pasaj la Drumul Intre Tarlale intoarce.
Strada Uzinei este in satul Catelu! De acolo l-au si botezat rondul Uzinei
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
A, bine atunci, mulțumesc pentru lămurire.
A, bine atunci, mulțumesc pentru lămurire.
-
- Vlad242
-
Posted:
-
Vlad242
Ieri dimineata am observat un autobuz ZTE Granton 7290, cu 2 oameni in cabina, circuland pe str. Industriilor din Chiajna venind dinspre parcarea Carrefour Mlitari, probabil facea probe, stie cineva daca se pregateste infiintarea unui nou traseu prin zona?
Ieri dimineata am observat un autobuz ZTE Granton 7290, cu 2 oameni in cabina, circuland pe str. Industriilor din Chiajna venind dinspre parcarea Carrefour Mlitari, probabil facea probe, stie cineva daca se pregateste infiintarea unui nou traseu prin zona?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination