Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5406 posts, 1746768 views
📖 Pagination options
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
V2A
6812 (retragere de pe linia 100) s-a defectat pe Calea Dudești, imediat după intersecția cu Calea Vitan. Urmează să fie tractat de B101BHJ.
6812 (retragere de pe linia 100) s-a defectat pe Calea Dudești, imediat după intersecția cu Calea Vitan. Urmează să fie tractat de B101BHJ.
- STB4101
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Urmează să revină în circulație 4693 (Alexandria), după cel puțin 3 ani și jumătate de imobilizare. Astăzi i-a fost făcută ITP.
Urmează să revină în circulație 4693 (Alexandria), după cel puțin 3 ani și jumătate de imobilizare. Astăzi i-a fost făcută ITP.
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Esti sigur ca era pe traseu?
In zilele acelea a fost la URAC din cate stiu, deci probabil se intorcea de acolo.
V2A wrote here:
6251, despre care se vorbea câteva mesaje mai sus, se retrage la Ferentari cu probleme la ușa 1 (era complet deschisă). A fost imobilizat aproape 5 ani.
Scuzați calitatea pozei, am fost luat prin surprindere.
Esti sigur ca era pe traseu?
In zilele acelea a fost la URAC din cate stiu, deci probabil se intorcea de acolo.
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
6257 nu mai este in curs de reactivare.
A fost retras definitiv din circulatie si a ajuns la platforma Giulesti, l-am vazut de la gard.
STB4101 wrote here:
La Ferentari sunt in curs de reactivare urmatoarele vehicule: 4896, 6230, 6249, 6251, 6257.
Cel putin 4896 si 6251 sunt gata de traseu, dar nu a revenit inca.
Va rog sa-mi spuneti ce masini mai sunt in curs de reactivare la aceasta autobaza.
6257 nu mai este in curs de reactivare.
A fost retras definitiv din circulatie si a ajuns la platforma Giulesti, l-am vazut de la gard.
- ofost
-
Posted:
-
ofost
Desi a trecut neobservat evenimentul azi pe la ora 05:30 la Costache Stamate era un Otokar pe avarii. A plecat tractat mult mai tarziu, undeva spre ora 7 dar in urma lui a ramas o gramada de spuma de extinctor in zona statiei. Incendiu?
Desi a trecut neobservat evenimentul azi pe la ora 05:30 la Costache Stamate era un Otokar pe avarii. A plecat tractat mult mai tarziu, undeva spre ora 7 dar in urma lui a ramas o gramada de spuma de extinctor in zona statiei. Incendiu?
-
- shoppy
-
Posted:
-
- ofost
-
Posted:
-
ofost
Degajari de fum au toate vehiculele cu motoare cu combustie interna.
Degajari de fum au toate vehiculele cu motoare cu combustie interna.
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Am auzit ca vor sa il foloseasca pentru muzeu sau evenimente, dar nu stiu.
MIHAI_TB_10 wrote here:
In opinia mea 4100 ar trebui păstrat pentru diverse evenimente sau pentru muzeu, luând în calcul că este primul Mercedes-Benz Citaro Euro 3 din București.
Am auzit ca vor sa il foloseasca pentru muzeu sau evenimente, dar nu stiu.
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Degajare de fum din alta parte decat din esapament, asa vorbesc pompierii, daca nu este flacara vizibila atunci s-a lichidat o degajare de fum
Degajare de fum din alta parte decat din esapament, asa vorbesc pompierii, daca nu este flacara vizibila atunci s-a lichidat o degajare de fum
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
4214 a revenit după tamponare, prezent pe linia 220.
Mai trebuie să revină zilele astea cele 2 E4-uri care am menționat mai sus.
4214 a revenit după tamponare, prezent pe linia 220.
Mai trebuie să revină zilele astea cele 2 E4-uri care am menționat mai sus.
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Recent s-a vorbit despre că 4812 a ajuns la platforma Giulești.
Ei bine, acest lucru este fals. 4812 se află în hala autobazei Ferentari pentru reparații.
De asemenea, la Ferentari se dorește reactivarea mașinilor 4407 și 4467.
Recent s-a vorbit despre că 4812 a ajuns la platforma Giulești.
Ei bine, acest lucru este fals. 4812 se află în hala autobazei Ferentari pentru reparații.
De asemenea, la Ferentari se dorește reactivarea mașinilor 4407 și 4467.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Au revenit 4844, după o jumătate de an de absență, și 6716, după 5 luni de absență.
Au revenit 4844, după o jumătate de an de absență, și 6716, după 5 luni de absență.
📖 Pagination options