Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
386 posts, 90394 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
punmeister
Iar asta este, tot un fail al primariei, full stop.
Iar asta este, tot un fail al primariei, full stop.
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Șantierul asta, după părerea mea, va intra în analele Bucureștiului, împreună cu Prelungirea Ghencea. Proiectul praf, lucrarea în bătaie de joc, control inexistent, managementul in ultimul hal. Rușine tuturor implicațiilor.
Șantierul asta, după părerea mea, va intra în analele Bucureștiului, împreună cu Prelungirea Ghencea. Proiectul praf, lucrarea în bătaie de joc, control inexistent, managementul in ultimul hal. Rușine tuturor implicațiilor.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Încercați să faceți o sesizare la primărie sau pe pagina primarului.
Încercați să faceți o sesizare la primărie sau pe pagina primarului.
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Am deja sesizare la BPR. O sa incerc si la PMB.
Am deja sesizare la BPR. O sa incerc si la PMB.
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Mi-a răspuns BPR ca am reclamat și la ei.
De asemenea am sesizare făcută și la PMB. Până acum nu am primit răspuns (cred că deja au depășit termenul), dar ceva tot s-a schimbat. Au turnat niste umplutura la refugii pentru a aduce la nivel cu strada.
Mi-a răspuns BPR ca am reclamat și la ei.
De asemenea am sesizare făcută și la PMB. Până acum nu am primit răspuns (cred că deja au depășit termenul), dar ceva tot s-a schimbat. Au turnat niste umplutura la refugii pentru a aduce la nivel cu strada.
Screenshot_20250829_122414.jpg (140.13 KB; downloaded 1531 times)
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Avem informatii despre modernizarea substatiei Nordului?
Avem informatii despre modernizarea substatiei Nordului?
-
- Zetterberg
-
Posted:
-
Zetterberg
Știe cineva care va fi traseul provizoriu al liniei 5 atunci când va reintra în circulație? Pentru că de mai multe ori s-a menționat din partea autorităților că pe el vor circula tramvaie Imperio, dar mai sunt tronsoane din traseu unde șina trebuie reabilitată. Personal, în afară de virajul pe inelul central și folosirea buclei de la Iancului nu știu cum ar putea să facă asta. Mai are cineva informații, păreri?
Știe cineva care va fi traseul provizoriu al liniei 5 atunci când va reintra în circulație? Pentru că de mai multe ori s-a menționat din partea autorităților că pe el vor circula tramvaie Imperio, dar mai sunt tronsoane din traseu unde șina trebuie reabilitată. Personal, în afară de virajul pe inelul central și folosirea buclei de la Iancului nu știu cum ar putea să facă asta. Mai are cineva informații, păreri?
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Faptul ca unele peroane sunt mai mici decat lungimea unui Imperio, dar ei vor sa le introduca pe acolo, iti da un pic de gandit. Am mai vazut diverse versiuni legate de faptul ca BN va trimite tramvaie. Oricum ar fi, e pacat daca vor trimite ultimele gunoaie pe linie modernizata.
Faptul ca unele peroane sunt mai mici decat lungimea unui Imperio, dar ei vor sa le introduca pe acolo, iti da un pic de gandit. Am mai vazut diverse versiuni legate de faptul ca BN va trimite tramvaie. Oricum ar fi, e pacat daca vor trimite ultimele gunoaie pe linie modernizata.
-
- Zetterberg
-
Posted:
-
Zetterberg
Te referi strict la tronsonul care e aproape gata acum? Ca eu stiam ca le-au prelungit unde era nevoie.. Cel putin asa au revizuit proiectul tehnic.
Te referi strict la tronsonul care e aproape gata acum? Ca eu stiam ca le-au prelungit unde era nevoie.. Cel putin asa au revizuit proiectul tehnic.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da toate peroanele sunt de 40m cel putin.
Da toate peroanele sunt de 40m cel putin.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Asa vazusem la statia FdG acum aproape o luna.
Asa vazusem la statia FdG acum aproape o luna.
- Cormoranul
-
Posted:
-
Cormoranul
https://www.facebook.com/share/p/17M45YC ... d=wwXIfr
Ce este cu această siglă inventată și acel font? Parcă făceam și noi ceva unitar.
https://www.facebook.com/share/p/17M45YC ... d=wwXIfr
Ce este cu această siglă inventată și acel font? Parcă făceam și noi ceva unitar.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Iar din toate fonturile posibile au ales cel mai gretos si boomer-eque font posibil, Stencil.
Iar din toate fonturile posibile au ales cel mai gretos si boomer-eque font posibil, Stencil.
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Pana una alta trotuarele sunt în continuare vai steaua lor. Iar colac peste pupăză, la intersecția de la Elvila au "reușit" performanța să pună un stâlp pentru semafor (care este fix dar fix la fel ca cel deja existent), în mijlocul trotuarului.
Pana una alta trotuarele sunt în continuare vai steaua lor. Iar colac peste pupăză, la intersecția de la Elvila au "reușit" performanța să pună un stâlp pentru semafor (care este fix dar fix la fel ca cel deja existent), în mijlocul trotuarului.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)
•
Choose destination