Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

386 posts, 90394 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28

📖 Pagination options
Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului punmeister

Iar asta este, tot un fail al primariei, full stop.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Misiekwas

Șantierul asta, după părerea mea, va intra în analele Bucureștiului, împreună cu Prelungirea Ghencea. Proiectul praf, lucrarea în bătaie de joc, control inexistent, managementul in ultimul hal. Rușine tuturor implicațiilor.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Încercați să faceți o sesizare la primărie sau pe pagina primarului.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului neoman

Am deja sesizare la BPR. O sa incerc si la PMB.

Mi-a răspuns BPR ca am reclamat și la ei.

De asemenea am sesizare făcută și la PMB. Până acum nu am primit răspuns (cred că deja au depășit termenul), dar ceva tot s-a schimbat. Au turnat niste umplutura la refugii pentru a aduce la nivel cu strada.
Screenshot_20250829_122414.jpg (140.13 KB; downloaded 1531 times)

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului ByOnu

Avem informatii despre modernizarea substatiei Nordului?

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Zetterberg

Știe cineva care va fi traseul provizoriu al liniei 5 atunci când va reintra în circulație? Pentru că de mai multe ori s-a menționat din partea autorităților că pe el vor circula tramvaie Imperio, dar mai sunt tronsoane din traseu unde șina trebuie reabilitată. Personal, în afară de virajul pe inelul central și folosirea buclei de la Iancului nu știu cum ar putea să facă asta. Mai are cineva informații, păreri?

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului moonteanu

Faptul ca unele peroane sunt mai mici decat lungimea unui Imperio, dar ei vor sa le introduca pe acolo, iti da un pic de gandit. Am mai vazut diverse versiuni legate de faptul ca BN va trimite tramvaie. Oricum ar fi, e pacat daca vor trimite ultimele gunoaie pe linie modernizata.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Zetterberg

Te referi strict la tronsonul care e aproape gata acum? Ca eu stiam ca le-au prelungit unde era nevoie.. Cel putin asa au revizuit proiectul tehnic.

Da toate peroanele sunt de 40m cel putin.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului moonteanu

Asa vazusem la statia FdG acum aproape o luna.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Cormoranul

https://www.facebook.com/share/p/17M45YC ... d=wwXIfr

Ce este cu această siglă inventată și acel font? Parcă făceam și noi ceva unitar.

Iar din toate fonturile posibile au ales cel mai gretos si boomer-eque font posibil, Stencil.

Pana una alta trotuarele sunt în continuare vai steaua lor. Iar colac peste pupăză, la intersecția de la Elvila au "reușit" performanța să pună un stâlp pentru semafor (care este fix dar fix la fel ca cel deja existent), în mijlocul trotuarului.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”