Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
3330 posts, 687362 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
sab
Va fi interesant de văzut cum fac legatura cu statia M2 la Eroii Revolutiei. Partea buna este ca avem doua niveluri intermediare independente, deci au cum sa facă doua tuneluri separate, nu cred ca va fi ca la Unirii.
Partea proasta este ca nu avem decât niște scari fixe, înguste. Nu știu ce a avut în cap arhitectul care a făcut scari care se infunda parțial în stâlpi. Practic degeaba scara este mai lata în lateral, ca tot trebuie sa o ocolesti stâlpul .
Și acum se crează blocaje acolo.
Va fi interesant de văzut cum fac legatura cu statia M2 la Eroii Revolutiei. Partea buna este ca avem doua niveluri intermediare independente, deci au cum sa facă doua tuneluri separate, nu cred ca va fi ca la Unirii.
Partea proasta este ca nu avem decât niște scari fixe, înguste. Nu știu ce a avut în cap arhitectul care a făcut scari care se infunda parțial în stâlpi. Practic degeaba scara este mai lata în lateral, ca tot trebuie sa o ocolesti stâlpul .
Și acum se crează blocaje acolo.
20250826_173447.jpg (1.85 MB; downloaded 2250 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Nu stiu daca ajuta randarea asta basic de la Amberg (min 1:49).
Nu stiu daca ajuta randarea asta basic de la Amberg (min 1:49).
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Nu e deloc o randare basic, este o microsimulare de fluxuri pietonale. Judecând după aspect, cel mai probabil e făcută în PTV VISSIM, un soft de micromodelare prin care poți obține o serie de indicatori de rețea. În cazul fluxurilor pietonale poți identifica elementele critice ale unui traseu dpdv al capacității (turnicheti, scări, escalatoare, coridoare), zone de aglomerare, poți face simulări de evacuare și multe altele.
Nu e deloc o randare basic, este o microsimulare de fluxuri pietonale. Judecând după aspect, cel mai probabil e făcută în PTV VISSIM, un soft de micromodelare prin care poți obține o serie de indicatori de rețea. În cazul fluxurilor pietonale poți identifica elementele critice ale unui traseu dpdv al capacității (turnicheti, scări, escalatoare, coridoare), zone de aglomerare, poți face simulări de evacuare și multe altele.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Basic la nivel grafic, ca asa este ceva chiar foarte valoros.
Basic la nivel grafic, ca asa este ceva chiar foarte valoros.
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
orex
Demolarea tunelului firului 1, (Jiului-1Mai) se face la lopata și cu târnăcopul de începe acum și se termină la anu pe vremea asta?
V2A wrote here:
Metrorex anunță transbordare pe Magistrala 4 de metrou, pentru lucrări la Magistrala 6
Metrorex a anunțat joi că începând de luni se va face transbordare pe Magistrala 4 de metrou, la stația Jiului, pentru lucrări la viitoarea Magistrală 6.
Începând cu data de 1 septembrie 2025, vor avea loc modificări în circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străulești), ca urmare a lucrărilor pentru conectarea noii Magistrale 6 de metrou cu infrastructura existentă, a informat transportatorul bucureștean din subordinea Ministerului Transporturilor.
Astfel, circulația trenurilor de metrou de pe Magistrala 4 se va face cu transbordare la Jiului, stație la care, pentru a continua călătoria, pasagerii se vor îmbarca în trenul de la linia vecină, pe sensul dorit. Aceste modificări sunt necesare pentru a permite desfășurarea în siguranță a lucrărilor de interconectare între cele două magistrale, care impun închiderea firului 2 de circulație între stațiile 1 Mai și Jiului și circularea în ambele sensuri pe celălalt fir. Modificările de trafic sunt determinate de avansarea lucrărilor la Magistrala 6 de metrou, care va asigura o legătură directă între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.
[...]
Sursa: https://clubferoviar.ro/transbordare-pe-magistrala-4/
Demolarea tunelului firului 1, (Jiului-1Mai) se face la lopata și cu târnăcopul de începe acum și se termină la anu pe vremea asta?
- sab
-
Posted:
-
sab
Este o lucrare complexa, parerea mea este ca va dura mai mult de un an. A durat mult sa devieze niste amarate de tevi, crezi ca acum vor lucra zi si noapte? Sa ne amintim ca schitele prevad demolarea in incinta inchisa. Chiar ma mira ca se opreste circulatia acum.
Vom vedea...
Este o lucrare complexa, parerea mea este ca va dura mai mult de un an. A durat mult sa devieze niste amarate de tevi, crezi ca acum vor lucra zi si noapte? Sa ne amintim ca schitele prevad demolarea in incinta inchisa. Chiar ma mira ca se opreste circulatia acum.
Vom vedea...
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Trace la T1 imi da niste fiori, avand in vedere tronsonul 2 de pe A7 Ploiesti - Buzau.
Mai bine Gülermak, avand in vedere ca sunt la M4 T2 cu Erbasu. Asa s-ar putea organiza mai usor.
Trace la T1 imi da niste fiori, avand in vedere tronsonul 2 de pe A7 Ploiesti - Buzau.
Mai bine Gülermak, avand in vedere ca sunt la M4 T2 cu Erbasu. Asa s-ar putea organiza mai usor.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Eh, e O.I.L. pentru proiectare. Proiecte se pot face multe si pot ramane in birou. Daca se trezesc ca nu mai au bani dupa ce fac proiectul, il parcheaza si degeaba a facut valva acum. Pentru publicul larg, sa spui ca ai semnat O.I.L. inseamna ca incepe executia...
satanistu wrote here:
Astazi s-a semnat O.I.L. pana la Eroii Revolutiei 2.
Vor incepe cu proiectarea - 2 ani adica pana in 4 decembrie 2027, iar mai apoi vor avea 5 ani de executie adica 4 decembrie 2032.
Nu voi pune link pentru ca suntem in campania electorala.
Eh, e O.I.L. pentru proiectare. Proiecte se pot face multe si pot ramane in birou. Daca se trezesc ca nu mai au bani dupa ce fac proiectul, il parcheaza si degeaba a facut valva acum. Pentru publicul larg, sa spui ca ai semnat O.I.L. inseamna ca incepe executia...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La harta interactiva a metroului, la statia 1 Mai accesul dinspre Strada Vrancea este in linie dreapta spre partea din dreapta a statiei, nu exista acel zigzag.
La harta interactiva a metroului, la statia 1 Mai accesul dinspre Strada Vrancea este in linie dreapta spre partea din dreapta a statiei, nu exista acel zigzag.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Elementele hartii sunt realizate "ochiometric" dupa harta Openstreetmap, pe alocuri fiind corectate de mine pe baza planurilor din statiile pe care le mai frecventez. Nu intentionez ca harta sa fie realizata la milimetru pentru ca sunt destui paranoici la Metrorex care au impresia ca daca publici poze si scheme divulgi secretele de stat "dusmanilor poporului" (de parca nu ar sti oricum toate aceste elemente...).
Elementele hartii sunt realizate "ochiometric" dupa harta Openstreetmap, pe alocuri fiind corectate de mine pe baza planurilor din statiile pe care le mai frecventez. Nu intentionez ca harta sa fie realizata la milimetru pentru ca sunt destui paranoici la Metrorex care au impresia ca daca publici poze si scheme divulgi secretele de stat "dusmanilor poporului" (de parca nu ar sti oricum toate aceste elemente...).
- sab
-
Posted:
-
sab
Cea mai mare abatere este traseul liniei Republica-Pentelimon. Trece pe sub strazile Meiului și Magnetului.
Cea mai mare abatere este traseul liniei Republica-Pentelimon. Trece pe sub strazile Meiului și Magnetului.
📖 Pagination options