Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB

817 posts, 344071 views

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB cris_m

Am corectat, m-a indus in eroare "fataiala" primariei ca ba il face, ba nu-l face. Pana la urma vad ca se ocupa si de acest tronson, ceva mai recent...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB sorin.niculescu_

Sper să nu greșesc, dar tronsonul dintre FAUR și Bd. Basarabia pare a fi ca cel de pe Calea Ferentari, de exemplu. Pare a fi într-o stare ok. De ce îl modernizează?

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB cris_m

Pentru ca linia este ca valurile Dunarii...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB Nenea_titi

Sunt multe linii moderne care sunt ca valurile Dunării. Rahovei, Ciurel, Brașov...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB MIHAI_TB_10

La fel e și cea de pe Șoseaua Giurgiului, dar aia îi mai mult șerpuită pe anumite porțiuni.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB deprodio

Eu nu înțeleg de ce se reabilitează linia de pe Dinicu Golescu. Linia aia pare modernizată...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB Costin

Da, e modernizata...acum 22 de ani...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB FabiM

Exact.
Trece timpul, mai mult de atât, uitați-vă cum se prezintă și 41: e zob curba de la Ciurel și vălurita toată linia dintre Plaza si Piața Drumul Taberei…

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB WT_fan06

E "zob" curba care se schimbă cam o dată la câțiva ani? Ceva nu este okay acolo. Infrastructura are o durată de viață mai mare decât câțiva ani, dacă este instalată și folosită corect.

Apoi, avem o curbă pe care o schimbăm mereu și pentru restul rețelei e greu de zis când s-a mai făcut întreținerea corectă. Pe tronsoanele care au fost cândva moderne este în general jale... Lucrări de remediere necorespunzătoare, automatizare de mult defectă, uzură, valuri...

Doar pentru că nu este OR nu înseamnă că e rețea modernă și nu trebuie inclusă în programul de modernizare. A nu fi OR nu e criteriu eliminatoriu...

Cred că peste vreo 5-6 ani când vor fi gata toate aceste lucrări de modernizare, ar trebui ca autoritățile responsabile să înceapă demersurile pentru modernizarea celorlaltor tronsoane, precum întreaga linie 41, 32, 25 etc.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB MIHAI_TB_10

Eu unul am mers odată cu tramvaiul pe linia de pe Dinicu Golescu și tramvaiul se comporta de parcă era pe linie de tip OR.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB Nenea_titi

Dinicu Golescu este în stare chiar bună. Eu aș prioritiza alte linii...gen Şerban Vodă, Dudești, Pantelimon - Ziduri Moși. Linii chiar importante.
Nu Dinicu Golescu, care este bună, mai mult, nu circulă mare lucru pe ea, decât o Tatra amețită.
La fel, Expoziției, la ce bun, dacă linia principală de legătură ( Mihalache) e praf? Mai rău, cea de pe Mihalache leagă nimic de nicăieri.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB tramlovr

Modernizarea unui tronson nu ia „pâinea de la gură” altui tronson. Este foarte bine că se modernizează și Expozitiei, și Mihalache, și Golescu. Susțin totuși că pe Dinicu Golescu se putea face mai degrabă o simplă reparație capitală prin înlocuirea dalelor, stâlpilor și insertului de cauciuc. Linia este într-o stare bună și nu se prezintă mai prost decât alte segmente modernizate acum 20+ ani și, dacă nu mă înșel, este linie cu canal, care ar trebui să reziste mai bine decât OR. Deteriorarea liniei provine în mare parte din cauza faptului că pe aici circulă foarte multe autobuze si masini, care creează vibrații, și din cauza că acest segment a stat abandonat mulți ani la rând și a fost uitat de STB.

S-a propus cumva, până acum, extinderea liniei de tramvai prin Piața Gării de Nord, ca să se conecteze liniile 44 și 45?

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”