Clubul creatorilorSimulatoare și jocuri videoRoblox

Topic: Metro Mania

74 posts, 31371 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Re: Metro Mania Mihai Neagu

Eu am primit kick odata pentru ca m-am urcat pe un tren. Adica totusi, Roblox e doar un joc....

Re: Metro Mania Dristorul Nr.3

Din păcate jocurile de pe Roblox, în special cele Românești, sunt de multe ori toxice chiar și din partea celor care administrează respectivele jocuri.

Re: Metro Mania shoppy

Din nefericire acesta este nivelul educatiei de la noi, parintii sunt fie absenti fie ultra-competitivi, de aceea copiii nu suporta sa colaboreze pasnic si pe termen lung, toti vor recompensare instantanee si cel mai usor mod de a obtine este de a inchide gura la altii.

• tudoractror
  • Posted:
  •  

Re: Metro Mania tudoractror

În 1.5.2.3 totul merge😄😁
7526914250_5862925163_1758112195964.png (933.06 KB; downloaded 2761 times)
7526914250_5862925163_1758112210643.png (1.05 MB; downloaded 2761 times)
Screenshot_20250917_153244_Roblox.jpg (988.52 KB; downloaded 2761 times)
Screenshot_20250917_152933_Roblox.jpg (984.37 KB; downloaded 2761 times)

• tudoractror
  • Posted:
  •  

Acum  in 1.5.2 s-a adăugat ceva interesant și anume:
-Metrovox automat
Scris roșu la IVA clasica[dar nu pe alea noi]

• tudoractror
  • Posted:
  •  

Shadow56_ wrote here:
Imagini de ieri seară :wink:
❗️Acesta a fost doar un eveniment ca să vedem ce va fi adăugat în 1.4, nimic din ce vedeți nu este în joc momentan❗️

PSX_20250113_001946.png (1.75 MB; downloaded 5321 times)

PSX_20250113_001840.png (1.75 MB; downloaded 5320 times)

PSX_20250113_002252.png (1.79 MB; downloaded 5322 times)

PSX_20250113_002331.png (1.7 MB; downloaded 5319 times)

PSX_20250113_002514.png (1.87 MB; downloaded 5323 times)

PSX_20250113_002559.png (1.71 MB; downloaded 5323 times)

PSX_20250113_002816.png (1.78 MB; downloaded 5325 times)

Plancarda cu destinația de la ivele normale e scris acum în rosu

Re: Metro Mania romanianrailfan

A venit 1.6 cu M2 extins, traseul fiind Pipera - Aparatorii Patriei si, surprinzator, CAF interior la suma modica de 400 de robuxi, pret redus de la 600. Inteleg ca s-a depus multa munca in model, dar un pret ca asta deja exagerat... Totusi, din cate am aflat, nu va fi definitiv gamepass.

• F22
  • Posted:
  •  

Re: Metro Mania F22

Salutare, @romanianrailfan. În principiu, prețul actual este scazut deoarece trenul este în faza de Early Access; modelul nu este încă finalizat. Reducerea de 200 de robux va rămâne valabilă până la încheierea procesului de development și implementarea noului sistem de condus.

Pe lângă calitatea modelului, prețul reflectă și un sistem de condus realist, creat special pentru CAF. Momentan a fost implementat doar noul sistem pentru manșă, însă odată cu faza a doua, urmează să adăugăm o cabină interactivă și un sistem de condus refăcut de la zero, care să respecte parametrii din realitate.

Înțelegem frustrarea legată de faptul că majoritatea trenurilor noi sunt condiționate de un gamepass, însă considerăm că prețul este justificat prin prisma funcțiilor exclusive și a nivelului de detaliu tehnic oferit pentru acest model și implicit efortul depus pentru construirea acestuia.

!! Reamintesc tuturor că roblox ia 70-75% din toate veniturile !!

Re: Metro Mania thatspongy

In alta ordine de idei, va atasez cateva poze cu trenul mult asteptat.

Re: Metro Mania AndreyCFR

Foarte bine lucrat! Felicitări tuturor celor implicați in acest proiect.
Fata de perioada când am lucrat la Magistralele Metroului Bucureștean in Trainz, e la ani lumina doar din cauza sunetelor si a graficei care este superioară Trainz(vorbesc de generația TS2006-TS2012).
Din ce am înțeles se dorește trecerea in viitor pe UE, deci bănuiesc ca un (alt) simulator complet nou. De ce nu se dorește implementarea in ceva existent pe UE cum ar fi TSW sau SubwaySim 2? Asta ar ușura munca enorm de mult având in vedere ca exista deja ceva focusat pe simularea de trenuri, pe când sa faci ceva de la 0 poate fi mult mai complicat. Nu zic imposibil, dar foarte complicat.

Re: Metro Mania punmeister

Plus ca la SubwaySim 2 ai deja echipa formata din alde TheFlash & co.

Re: Metro Mania PaulIP

Eu aș fi curios cum au făcut rost developerii de sunete fidele și măsurători decente pentru ramele de metrou. E clar că nu e exclusiv muncă din spatele calculatorului, ci a existat și o componentă „de teren” destul de pronunțată.

De asemenea ar fi un nice touch să includeți megafonia din anii 90-2000 pe IVA. Există înregistrări de înaltă calitate pe Youtube pentru M1 și vechea M3.

AndreyCFR wrote here:
De ce nu se dorește implementarea in ceva existent pe UE cum ar fi TSW sau SubwaySim 2? Asta ar ușura munca enorm de mult având in vedere ca exista deja ceva focusat pe simularea de trenuri, pe când sa faci ceva de la 0 poate fi mult mai complicat. Nu zic imposibil, dar foarte complicat.

Fără a pretinde că știu exact situația lor particulară, am să speculez că motivul e curba de învățare prea abruptă. Asta poate viza atât sistemul de scripting din simulatoarele amintite de tine (care - bag mâna în foc - sunt mult mai complexe și mult mai atente la detalii decât ceva bazat pe Roblox) cât și programele necesare pentru modelare, caz în care nu e deloc exclus să fie nevoiți să învețe de la zero un alt program decât cel cu care au fost obișnuiți până acum.

Oricum, pe termen lung, ar trebui să-și dezvolte proiectele într-un cadru mai „profi” decât Roblox. Am văzut niște trailere/gameplay, și deși efortul echipei e realmente admirabil, jocul are glitchuri serioase la randarea de lumini/umbre și redarea sunetelor (indiferent cât de bine modelate ar fi geometriile, respectiv cât de bine înregistrate ar fi sunetele).

Re: Metro Mania punmeister

Apropo, anunturi vocale nu megafonie ca nu suntem spanioli :mrgreen:

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Roblox  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”