Topic: Accidente / incidente
2630 posts, 790611 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
ByOnu
Stiu, fiind pe YouTube era practic sa le fi pus direct in postul cu articolul. 🍻
Stiu, fiind pe YouTube era practic sa le fi pus direct in postul cu articolul. 🍻
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Incendiu la sina a 3-a in statia Universitate. Nu stiu daca e tot in ziua cu ploaia torentiala.
https://instagram.com/reel/DKrvoIANbpU/
Si la Piata Unirii 2: https://instagram.com/reel/DKrycwsisoZ/
Incendiu la sina a 3-a in statia Universitate. Nu stiu daca e tot in ziua cu ploaia torentiala.
https://instagram.com/reel/DKrvoIANbpU/
Si la Piata Unirii 2: https://instagram.com/reel/DKrycwsisoZ/
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Via. mesagerie privata. Textul si exprimarea nu imi apatin, nu le-am modificat.
Via. mesagerie privata. Textul si exprimarea nu imi apatin, nu le-am modificat.
Aseară în jurul orei 23:00, la ultimele trenuri Metrorex cu călători, la Dimitrie Leonida, mecanicul a plecat târâș cu pantograful, semnalele, cabluri ...a făcut dezastru în urma sa. Pe o distanță destul de mare.
2.jpeg (77.59 KB; downloaded 1520 times)
1.jpeg (96.11 KB; downloaded 1520 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci un deja-vu de acum 8 ani cu 1110-2110 Bruxelles cand a facut dezastru cu pantograful ridicat de la Depoul Militari pana la Eroilor cand a dat de un jgheab metalic.
Deci un deja-vu de acum 8 ani cu 1110-2110 Bruxelles cand a facut dezastru cu pantograful ridicat de la Depoul Militari pana la Eroilor cand a dat de un jgheab metalic.
-
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
De ce ai ridica pantograful in statie, cat timp ai sina a 3-a??
(sau de ce nu l-ar fi coborat daca abia ar fi iesit din depou)
De ce ai ridica pantograful in statie, cat timp ai sina a 3-a??
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ori a uitat sa-l coboare, ori l-a ridicat din greseala, ori s-a intamplat ceva si s-a ridicat singur.
Ori a uitat sa-l coboare, ori l-a ridicat din greseala, ori s-a intamplat ceva si s-a ridicat singur.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Pai daca sunt ridicate pantografele, mai capteaza curent prin sina a treia? Eu stiam ca se comuta automat pe alimentarea din firul de contact si se opreste sina a treia.
Pai daca sunt ridicate pantografele, mai capteaza curent prin sina a treia? Eu stiam ca se comuta automat pe alimentarea din firul de contact si se opreste sina a treia.
-
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Sursa
Sursa
În data de 13 august 2025, în jurul orei 23:00, un convoi feroviar compus dintr-un tren de metrou Metropolis ALSTOM tractat de o locomotivă de tip LDH s-a deplasat între Depoul Berceni și stația Dimitrie Leonida, în vederea efectuării unor operațiuni de testare necesare procesului de omologare, în conformitate cu prevederile contractuale.
Conform procedurii stabilite, trenul Metropolis ALSTOM nu era alimentat cu tensiune, iar echipa tehnică prezentă la bord era formată exclusiv din personal ALSTOM, responsabil pentru verificarea respectării condițiilor tehnice și de siguranță aferente testelor.
În timpul deplasării, ca urmare a ridicării pantografelor trenului ALSTOM, s-a produs ruperea acestora, eveniment care a dus la afectarea unui cablu de comunicații și a două jgheaburi pentru colectarea apei. Imediat după constatarea deteriorărilor produse în tunel, echipele METROREX au intervenit prompt pentru remedierea acestora, astfel încât circulația trenurilor de călători din ziua următoare să se desfășoare în condiții normale, fără întârzieri sau perturbări.
-
- survola
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Toata lumea vrea mai ieftin dar daca platesi banane te pricopsesti cu maimute.
Toata lumea vrea mai ieftin dar daca platesi banane te pricopsesti cu maimute.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
E clar că sistemul de monitorizare pantograf n-a funcționat și mecanicul habar n-avea de asta!
E clar că sistemul de monitorizare pantograf n-a funcționat și mecanicul habar n-avea de asta!
📖 Pagination options