Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)Linia 36 (Bd. Chișinău, Str. Ziduri Moși și zona Reînvierii)

Topic: DISCUȚII - Lucrări Bd. Chișinău

21 posts, 5443 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options

Re: Chisinau - Pantelimon - Ziduri Mosi - Reinvierii (Linia 36) Media

Tot 12 luni perioada de execuție.
Cred ca asta este noul standard la PMB.

Mai putin de 1km.

Re: Ştiri şi articole din presă Media

V2A wrote here:
Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici faza DALI, pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare sistem rutier pe Bd. Theodor Pallady, 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu inclusiv bucla Complex Titan”

Deci toată aceasta lucrare va fi făcută tot în 12 luni.

Orice lucrare, mai mică (bd Chișinău) sau mai mare, cu e cea de pe Basarabiei și Palady tot în 12 luni.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) BGP2597

Aceeași știre reciclată de toate site-urile de presă în ultima săptămână nu e o confirmare că lucrările chiar au început. Lucrările vor începe când vom vedea o organizare de șantier în zonă, echipamente, muncitori, materiale.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Chișinău Serban

Nu mai vorbiti sa va aflati in treaba.

In primul rand, articolul nu e acelasi reciclat, ci este articolul in care se spune ca, incepand de ieri, se suspenda circulatia tramvaielor. Circulatia nu se spune doar asa, ca sa "curga multa apa pe Dambovita" pana incep lucrarile.

Si, in al doilea rand, lucrarile au inceput, se lucreaza la scoaterea sinei.

Circulatia nu se suspenda* voiam sa spun, daca se poate corecta.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Chișinău BGP2597

Îți dau două exemple foarte recente unde circulația tramvaielor a fost întreruptă / suspendată / oprită sau ce termen vrei să folosim, din cauza stării infrastructurii, fără perspectivă clară de începere a lucrărilor.

Pompeiu - Petricani închis din martie, fără nicio veste despre începerea lucrărilor
Basarabia între Diham si Republica închis din aprilie (?) cu vești foarte timide ca ar putea începe zilele astea lucrări de la Bd. 1 Decembrie 1918 spre Republica.

Nu neg că au început lucrările pe Chișinău, cu atât mai mult cu cat mai devreme au fost postate și poze, am spus doar că acel articol nu a adus nicio informație nouă. Exact aceleași fraze, cu aceeași formulare le-am citit în toată presa în ultimele zile, fără nicio dovadă solidă, alta decât cuvântul primarului care uită să zică ca e interimar și care se află deja în campanie electorală, deci permite-mi te rog să iau declarațiile lui cu un gram de dubiu până la proba contrarie.

In exemplele date de tine s-a spus clar ca se suspenda din cauza starii infrastructurii.

In acest caz, la fel de clar, s-a spus ca se suspenda pentru ca incep lucrarile. Ceea ce s-a si intamplat.

Si, repet, articolul aducea informatii noi: data concreta de suspendare a circulatiei.

Eu nu mai continui discutia, lucrarile au inceput asa cum s-a anuntat, mai fair era sa recunosti ca te ai grabit.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) zapacitu

BGP2597 wrote here:
Aceeași știre reciclată de toate site-urile de presă în ultima săptămână nu e o confirmare că lucrările chiar au început. Lucrările vor începe când vom vedea o organizare de șantier în zonă, echipamente, muncitori, materiale.

Chiar s-au apucat, confirm ca de saptamana asta de luni au aparut popice pe mijlocul drumul de-o parte si de alta a sinei de tramvai iar de ieri s-a inceput lucrarea efectiv la captul dinspre Pantelimon. Deja inteleg ca au scos ceva dale de beton. Dupa cum ne asteptam cu totii, dealtfel: demolarea este simpla ;)

Circulatia tramvaielor este evident suspendata, circulatia auto NU se va suspenda pe perioada lucrarilor.

Re: FOTO / VIDEO - Lucrări Bd. Chișinău STB738

Probabil vor termina acest tronson peste un an și ceva cum este obiceiul...

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Chișinău omirica

Așa, și? Oricum până nu se termină lucrările pe Basarabiei, sens Republica și/sau Piața Muncii, e inutil. Ce anume intenționați să demonstrați prin afirmația asta?

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Chișinău cris_m

Am trecut astazi prin zona, diseara termina de scos toate longrinele si cupoanele de OR, ramanand doar cateva intre Strada Cernauti si Bulevardul Basarabia. Dinspre Delfinului deja au sapat cam pana in dreptul Aleii Socului si au pus reazemele pentru peretele fundatiei, iar intre Aleea Socului si Aleea Diham spargeau de zor asfaltul adiacent fostelor longrine ca sa indrepte marginile. Deocamdata nu am facut poze.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Linia 36 (Bd. Chișinău, Str. Ziduri Moși și zona Reînvierii)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”