Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2559 posts, 1049244 views
📖 Pagination options
-
- DenisM017
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
DenisM017
Conform InfoTB, sunt două autobuze: 4726 și 6203.
Dar clar este loc de mai bine...
FabiM wrote here:
astăzi circulă doar un autobuz
Conform InfoTB, sunt două autobuze: 4726 și 6203.
Dar clar este loc de mai bine...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Lasa ce apare pe InfoTB ca de multe ori arata dodii...
Lasa ce apare pe InfoTB ca de multe ori arata dodii...
-
- joker
-
Posted:
-
joker
Pe 485 dupa ora 15 30 raman doar 2 masini(una se retrage) pe weekend, si se circula la intervale de ~20-25-30 minute intre masini dupa retragerea unui tur.
Pe 485 dupa ora 15 30 raman doar 2 masini(una se retrage) pe weekend, si se circula la intervale de ~20-25-30 minute intre masini dupa retragerea unui tur.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Și aici intervine faptul ca exista o aplicație, există niște oameni plătiți să se ocupe de comunicare și totuși, nu se anunță un vehicul lipsă în timp real.
Lucru care este atât de posibil.
Serios, nu cred ca e dificil ca anunțul șoferului cu privire la defecțiune să ajungă și la echipa de comunicare a STB care să dea un anunț în aplicație sau pe X.
Bonus, ar fi utilă actualizarea programului cu vehicule palpabile.
Aproape în fiecare weekend sunt ture lipsă în linia aia (cel puțin) ori in cazul ăsta, mai bine faci un orar cu turele pe care le poți menține la sigur pe traseu decât un program făcut pe baza parcului inexistent.
Și aici intervine faptul ca exista o aplicație, există niște oameni plătiți să se ocupe de comunicare și totuși, nu se anunță un vehicul lipsă în timp real.
Lucru care este atât de posibil.
Serios, nu cred ca e dificil ca anunțul șoferului cu privire la defecțiune să ajungă și la echipa de comunicare a STB care să dea un anunț în aplicație sau pe X.
Bonus, ar fi utilă actualizarea programului cu vehicule palpabile.
Aproape în fiecare weekend sunt ture lipsă în linia aia (cel puțin) ori in cazul ăsta, mai bine faci un orar cu turele pe care le poți menține la sigur pe traseu decât un program făcut pe baza parcului inexistent.
-
- Just a User
-
Posted:
-
Re: Știri despre transportul regional din Ilfov (4XX)
Just a User
Vor opri aici pe sensul spre Centură:
https://maps.app.goo.gl/CskgBB3AQ3bcGXPH9?g_st=ac
Respectiv, aici pe sensul spre București:
https://maps.app.goo.gl/d4oZc9MshgJeRhn58?g_st=ac
L.E. deja a fost actualizat traseul liniei 429 pe Info TB.
jiko_adiz wrote here:
Eu nu înțeleg unde o să oprească la Carrefour.
Vor opri aici pe sensul spre Centură:
https://maps.app.goo.gl/CskgBB3AQ3bcGXPH9?g_st=ac
Respectiv, aici pe sensul spre București:
https://maps.app.goo.gl/d4oZc9MshgJeRhn58?g_st=ac
L.E. deja a fost actualizat traseul liniei 429 pe Info TB.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
Re: Știri despre transportul regional din Ilfov (4XX)
sorin.niculescu_
Este atât de binevenită această schimbare. Toți călătorii liniilor 432 și 433 își doreau modificarea traseelor, mai ales pe sensul spre Ilfov, deoarece când își doreau să se întoarcă acasă, erau nevoiți să vină în oraș și să schimbe la Grup Școlar Auto.
Este atât de binevenită această schimbare. Toți călătorii liniilor 432 și 433 își doreau modificarea traseelor, mai ales pe sensul spre Ilfov, deoarece când își doreau să se întoarcă acasă, erau nevoiți să vină în oraș și să schimbe la Grup Școlar Auto.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Referitor la modificarea liniei 403 .
Ar fi fost mult mai utilă dacă se înființau și câteva stații pe tronsonul modificat.
Referitor la modificarea liniei 403 .
Ar fi fost mult mai utilă dacă se înființau și câteva stații pe tronsonul modificat.
-
- Vlad242
-
Posted:
-
Vlad242
Am trimis o petitie catre Primaria Dragomiresti Vale despre aceasta statie si am primit raspunsul de mai jos.
sorin.niculescu_ wrote here:
Primăria Dragomirești-Deal a amenajat acum vreo 4-5 ani această stație de autobuz (coordonate Google Maps: (44.4684728, 25.9217262)), dar linia 433 nu oprește aici, nici pe sensul către pădure, nici pe sensul către oraș. Credeți că există vreo explicație reală pentru asta?
Am trimis o petitie catre Primaria Dragomiresti Vale despre aceasta statie si am primit raspunsul de mai jos.
2025-08-13_001 (1).pdf
2025-08-13_001 (1).pdf (1.08 MB; downloaded 68 times)
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Wow, mă bucur că ai făcut demersuri în privința asta. Felicitări!
Wow, mă bucur că ai făcut demersuri în privința asta. Felicitări!
-
- Vlad242
-
Posted:
-
Vlad242
Multumesc! Am mai trimis cateva petitii catre Primaria Dragomiresti Vale, locuiesc in zona.
Multumesc! Am mai trimis cateva petitii catre Primaria Dragomiresti Vale, locuiesc in zona.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Re: Știri despre transportul local din București
Chev Celios
Ar trebui facuta o statie si inainte de pod pentru 182 si 343, pe sensul spre Dragon/Fundeni, intre Inst. Oncologic si Livada.
V2A wrote here:Veste bună pentru locuitorii comunei Dobroești; linia STB 182 va avea traseul prelungit până în incinta complexului comercial Dragonul Roșu !
În prezent autobuzele ce deservesc linia 182 au capăt de traseu la spitalul Fundeni.
Începând cu data de 8 septembrie traseul va fi completat cu următoarele stații: SPITALUL FUNDENI, INSTITUTUL ONCOLOGIC, LIVADĂ, CIREȘULUI, PĂRULUI, DRAGONUL ROȘU !
Sursa: Facebook/Primăria Dobroești Ilfov
Ar trebui facuta o statie si inainte de pod pentru 182 si 343, pe sensul spre Dragon/Fundeni, intre Inst. Oncologic si Livada.
-
- Vlad242
-
Posted:
-
Vlad242
Pe 4 septembrie dimineata am observat un autobuz ZTE Granton 7290, cu 2 oameni in cabina, circuland pe str. Industriilor din Chiajna venind dinspre parcarea Carrefour Mlitari, probabil facea probe, stie cineva daca se pregateste infiintarea unui nou traseu prin zona? nu stiu daca e topicul potrivit.
Pe 4 septembrie dimineata am observat un autobuz ZTE Granton 7290, cu 2 oameni in cabina, circuland pe str. Industriilor din Chiajna venind dinspre parcarea Carrefour Mlitari, probabil facea probe, stie cineva daca se pregateste infiintarea unui nou traseu prin zona? nu stiu daca e topicul potrivit.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Ieri în prima zi am circulat cu noua linie 480 și pot spune că este o linie ce va avea un mare succes.
Linia traversează orașul Popești-Leordeni prin cartiere ce nu au beneficiat niciodată de serviciu de transport public.
Pot spune că autobuzele au un grad de încărcare destul de mare.
Aspecte pozitive:
-linia deservește străzile înguste și cartierele din Popești ce nu au avut acces la acest tip de serviciu până acum
-Desi autobuzele au capacitate medie ele par destul de spațioase la interior (după părerea mea sunt mai spațioase decât Otokar Kent 10).
-AC funcționează normal
-locuitorii cartierelor Trend și Confort City beneficiază în sfârșit de un transport public civilizat
-timpul parcurs de la un capăt de linie la celălalt este de aproximativ 35-40 de minute
Aspecte negative:
-Majoritatea stațiilor de pe traseu nu sunt finalizate
-Lipsa stațiilor pe strada Nicolae Teclu
-Lipsa conexiunilor cu celelalte linii in zona Complexului Comercial Pallady.
Ieri în prima zi am circulat cu noua linie 480 și pot spune că este o linie ce va avea un mare succes.
Linia traversează orașul Popești-Leordeni prin cartiere ce nu au beneficiat niciodată de serviciu de transport public.
Pot spune că autobuzele au un grad de încărcare destul de mare.
Aspecte pozitive:
-linia deservește străzile înguste și cartierele din Popești ce nu au avut acces la acest tip de serviciu până acum
-Desi autobuzele au capacitate medie ele par destul de spațioase la interior (după părerea mea sunt mai spațioase decât Otokar Kent 10).
-AC funcționează normal
-locuitorii cartierelor Trend și Confort City beneficiază în sfârșit de un transport public civilizat
-timpul parcurs de la un capăt de linie la celălalt este de aproximativ 35-40 de minute
Aspecte negative:
-Majoritatea stațiilor de pe traseu nu sunt finalizate
-Lipsa stațiilor pe strada Nicolae Teclu
-Lipsa conexiunilor cu celelalte linii in zona Complexului Comercial Pallady.
-
- Vlad242
-
Posted:
-
Vlad242
Având în vedere ca în data de 22 septembrie 2025 vor începe lucrările în comuna Chiajna la DJ601A de la DNCB până la limita administrativ-teritorială cu București, liniile 434,483 vor circula normal sau pe un traseu deviat ?
Având în vedere ca în data de 22 septembrie 2025 vor începe lucrările în comuna Chiajna la DJ601A de la DNCB până la limita administrativ-teritorială cu București, liniile 434,483 vor circula normal sau pe un traseu deviat ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination