MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2630 posts, 790667 views

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente shoppy

Postat ieri

Re: Accidente / incidente ByOnu

Si la Dristor 2 (postat 13 iunie 2025):

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

Sunt fix filmulețele din articolul clubferoviar

Stiu, fiind pe YouTube era practic sa le fi pus direct in postul cu articolul. 🍻

Incendiu la sina a 3-a in statia Universitate. Nu stiu daca e tot in ziua cu ploaia torentiala.
https://instagram.com/reel/DKrvoIANbpU/

Si la Piata Unirii 2: https://instagram.com/reel/DKrycwsisoZ/

Via. mesagerie privata. Textul si exprimarea nu imi apatin, nu le-am modificat.

Aseară în jurul orei 23:00, la ultimele trenuri Metrorex cu călători, la Dimitrie Leonida, mecanicul a plecat târâș cu pantograful, semnalele, cabluri ...a făcut dezastru în urma sa. Pe o distanță destul de mare.
2.jpeg (77.59 KB; downloaded 1526 times)
1.jpeg (96.11 KB; downloaded 1526 times)

Re: Accidente / incidente punmeister

Deci un deja-vu de acum 8 ani cu 1110-2110 Bruxelles cand a facut dezastru cu pantograful ridicat de la Depoul Militari pana la Eroilor cand a dat de un jgheab metalic.

Re: Accidente / incidente thatspongy

De ce ai ridica pantograful in statie, cat timp ai sina a 3-a??  :shock: (sau de ce nu l-ar fi coborat daca abia ar fi iesit din depou)

Ori a uitat sa-l coboare, ori l-a ridicat din greseala, ori s-a intamplat ceva si s-a ridicat singur.

Re: Accidente / incidente TudorSt

Pai daca sunt ridicate pantografele, mai capteaza curent prin sina a treia? Eu stiam ca se comuta automat pe alimentarea din firul de contact si se opreste sina a treia.

Re: Accidente / incidente thatspongy

Sursa

În data de 13 august 2025, în jurul orei 23:00, un convoi feroviar compus dintr-un tren de metrou Metropolis ALSTOM tractat de o locomotivă de tip LDH s-a deplasat între Depoul Berceni și stația Dimitrie Leonida, în vederea efectuării unor operațiuni de testare necesare procesului de omologare, în conformitate cu prevederile contractuale.

Conform procedurii stabilite, trenul Metropolis ALSTOM nu era alimentat cu tensiune, iar echipa tehnică prezentă la bord era formată exclusiv din personal ALSTOM, responsabil pentru verificarea respectării condițiilor tehnice și de siguranță aferente testelor.

În timpul deplasării, ca urmare a ridicării pantografelor trenului ALSTOM, s-a produs ruperea acestora, eveniment care a dus la afectarea unui cablu de comunicații și a două jgheaburi pentru colectarea apei. Imediat după constatarea deteriorărilor produse în tunel, echipele METROREX au intervenit prompt pentru remedierea acestora, astfel încât circulația trenurilor de călători din ziua următoare să se desfășoare în condiții normale, fără întârzieri sau perturbări.

Re: Accidente / incidente survola

Profesionalizm.

Toata lumea vrea mai ieftin dar daca platesi banane te pricopsesti cu maimute.

Re: Accidente / incidente orex

E clar că sistemul de monitorizare pantograf n-a funcționat și mecanicul habar n-avea de asta!

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463926 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”