Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de troleibuz din București

Topic: Cartierul Berceni

313 posts, 140563 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Cartierul Berceni GPS

Schiță este incorectă, lipsesc unele porțiuni de fir, iar macazurile de separare a liniilor 73/74/76 nu sunt corecte. De asemenea în ultimii 20 de ani racordurile anterior menționate nu au fost niciodată conectate prin macaz. Singura modificare a fost odată cu lucrările de la Pasajul Piața Sudului când acele două racorduri au fost conectate direct la rețea.

Re: Cartierul Berceni fl82

Schita am facut-o pe baza a ceea ce am putut observa pe google maps- street view!  Va rog daca puteti face dumneavoastra corecturile necesare! Multumesc!

Re: Cartierul Berceni rosetti61

Rondul de la Nitu Vasile
nitu vasile rond.jpg (1.76 MB; downloaded 2380 times)

Cap linie "Piata Resita":
STB- retea troleibuze- cap linie Piata Resita.png (51.92 KB; downloaded 2298 times)

Re: Cartierul Berceni rosetti61

La Resita, firul interior a fost ani buni izolat.

Re: Cartierul Berceni georgica2704

rosetti61 wrote here:
Rondul de la Nitu Vasile

O mica corecție. Macazul de unire a liniei ce vine de pe Racoviță este fix in dreptul trecerii de pietoni de la rond.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Cartierul Berceni GPS

rosetti61 wrote here:
La Resita, firul interior a fost ani buni izolat.

A fost reactivat odată cu apariția liniei 77.

Situatia actuala a retelei de la intersectia Bdul. Alexandru Obregia cu strada Turnu Magurele:
STB- retea troleibuze- intersectia Bdul. Alexandru Obregia- strada Turnu Magurele- Bdul. Metalurgiei- situatia actuala.png (42.88 KB; downloaded 1909 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Cartierul Berceni V2A

A fost înlocuită încrucișarea dintre rețeaua de acces în Dep. Berceni și rețeaua nefolosită de pe Str. Emil Racoviță.
20251218_093310.jpg (1.6 MB; downloaded 1454 times)

Re: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB bgd70

In sensul giratoriu de pe str. Emil Racovita, sens str. Turnu Magurele, a fost montat un stalp iar la fostul capat al lui 74 erau cativa angajati STB pe la 17:30 care se uitau prin jur. Era si un autoturn Iveco dar nu am retinut numarul.
2026-03-28-173549_004.jpeg (1.95 MB; downloaded 1222 times)
2026-03-28-173549_005.jpeg (1.84 MB; downloaded 1222 times)

Re: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB MIHAI_TB_10

Interesant, poate se dorește reînființarea lui 74 cu ocazia transferări Ikarus-urilor de la Vatra Luminoasă și Bujoreni la Berceni.

Re: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB WAYNEN

Dar cum se va monta rețeaua de troleibuz în zona pasajului Europa Unită? M-am uitat pe Google Street View și am văzut că nu prea e loc de montat stâlpi pe partea sudică a Străzii Turnu Măgurele în zona respectivă.

Re: Cartierul Berceni Gabi23

Primăria Sectorului 4 nu dorește să refacă rețeaua de troleibuz, unde a construit Pasajul Europa Unită, deși își asumase la momentul când au cerut avizele de construcție obligația să o refacă.
Au construit și acest giratoriu fără să țină cont de această rețea de troleibuz. Este o minune că avem acest stâlp montat...
TPBI și STB au un plan, răbdare.

Re: Cartierul Berceni survola

Nu se pot folosi troleibuzele moderne, cu baterii?

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de troleibuz din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463935 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”